11.1.2015

♡ Weight Loss Goal 1. Achieved, Time To Pamper Myself (M·A·C) ♡

Hi dears,
only in finnish

Kuten olen jo useasti sivunnut, mä laihdutan. Mulla on 4 eri tavoitetta tässä matkallani terveyteen (ihanne painooni), joista neljäs on viimeinen, eli se mun ultimaattinen tavoitteeni, jossa pyrin olemaan viimeistään vuoden vaihteessa 2016. Mulla on paljon tiputettavaa, mutta myös paljon motivaattoreita, ja loputtomasti aikaa. Mm. erilaiset juhlat ja merkkipäivät toimivat extra motivaationa näiden päätavotteiden välissä. Nyt oon kuitenkin päässyt ensimmäiseen tavoitteeseeni: -10kg! Jee! Oon tyytyväinen, koska aloitin vasta 3 viikkoa sitten, ja tässä oli kuitenkin Joulu ja Uusivuosi välissä, jolloin tuli herkuteltua. Nestepöhö poissa ja rasvaa palanut, ja mahdunkin nyt kokoa pienempiin farkkuihin! Whoop whoop! Siispä tänään käytiin äidin kanssa pyörähtämässä MAC pisteellä (äiti on laihtunut myös) juhlistamassa tätä tavotteen saavuttamista. :-) Tässä tosiaan VAIN ne mitä ostettiin tänään. Muita uusia MAC meikkejä oon jo esitellyt videolla tai sivunnut teksteissäni (kuten esim. puuteri josta en jaksa ottaa kuvia.. koska se on puuteri ja oon jo käyttänyt sitä).


MAC pisteelle oli saapunut kevät kokoelma, ja ihmeteltiin sitä siinä hetki. Ensimmäinen ajatukseni: BLAAH TYLSÄ. Äiti halusi kuitenkin katsella sitä myyjän (Liisan) kanssa lisää, ja swatchailivat siinä sitten niitä sillävälin kun minä haukottelin ja pyörittelin silmiäni. SITTEN. Sitten aukesi poskipuna. En vaikuttunut. Sitten tuli swatchi. Ainut ajatukseni oli että jumalauta mä tahdon tuon. NYT. En tiedä mikä mielenhäiriö mulla on menossa, koska - öö, pinkki glitter poskipuna - mutta se on ihana. I'm loving it! (Mäkkäri soundit) Swatchit postauksen lopussa!

Mineralize Blush: Please Yourself (tädellinen nimikin, lol)
Jokin tässä poskipunassa vain huusi mun nimeäni. Aijonkin kokeilla erilaisia meikkilookeja tänävuonna. Eksoottisempia, ja luonnollisempia - barbie twistillä. Pitkät super paksut ripset ajattelin unohtaa hetkeksi, ja kokeilla nyt keväällä/kesällä tuuheita, luonnollisia ripsiä jotka korostaisivat mun silmieni muotoa enemmän kuin nämä siivekkeet joita oon pitänyt nyt muutaman vuoden. :-D

Powder Blush: Harmony
Sitten pari tylsempää tuotetta, joista ensimmäisenä toinen poskipuna jonka ostin varjostuksia varten. Tästä ei ollut testeri kappaletta, joten "ostin sian säkissä". So far so good, tämä on mulle mieleinen. (Kasvoille asti ei tosin ole päässyt.) Ei liian tumma, ei liian oranssi, eikä liian harmaa. :-) Tämä on myöskin matta, eikä kimmellä.

Studio Finish Concealer NW15
Peitevoide. Mulla on MAC:in Pro Long Wear Concealer NW20 joka on i-ha-na, mutta halusin kokeilla jotain uutta. Tämä on ehkä jopa vielä peittävämpi, ja koska tämä on vahamainen, sopii se hyvin esim. näpyille. Otin astetta vaaleamman, koska se mätsää mun ihooni hieman paremmin, ja ajattelin että kun rusketun (olen siis jo päättänyt palvoa aurinkoa tulevana kesänä kunnes saavutan ns. hiekkaneekerin värin), voisin käyttää tätä nenänvarressa, otsalla, leuassa ja silmien alla "valoa tuomaan".

Pigment Colour Powder: Melon
Sitten tämä pigmentti jota olen himoinnut viimeisen vuoden, mutta en jostain syystä vain ole koskaan saanut sitä ostoskassiin saakka! Tämä on ihana. Liisa (myyjä) sanoi että tämä on niin riittoisa että riittää vielä omille lapsillekin, ja mulle tuli heti ihan ihmeellinen visio Danielista tämä silmissä. XD Totesin sitten että saa nähdä, kun ei mulla niitä tyttöjä ole. Ehkä sitten Danielin tuleva vaimo saa jatkaa siitä mihin jään tän pigmentin kanssa, ellen käytä tätä vielä tyyliin 60v.




Äiti oikeastaan villiintyi MAC pisteellä pahemmin kuin minä (perus) ja me päätettiinkin tehdä vaihtari! Äiti osti mm. viimeisen Joulukokoelma huulikiilto -setin (sen valkoisen missä on oransseja kiiltoja) ja mä RAKASTUIN yli kaiken siinä olevaan limited edition dazzleglass huulikiiltoon! Koska mulla on samasta kokoelmasta nude setti, vaihdoin siitä sen oranssipohjaisen pinkkinuden tähän ruskeaan glitter kiiltoon! 

Dynasty At Dusk -> Courtly Coral

Siinäpäs ne olikin! Pari poskipunaa, peitevoide, pigmentti ja huulikiilto vaihtis. :-) Onko teillä jotain näistä/mitä suosittelisitte mulle kokeiltavaksi seuraavaksi? Tässä alla vielä swatchit.

Swatchit




Seuraava tavoite on myös -10kg. Toivottavasti saan ne kilot pois ennen synttäreitäni (maaliskuun 24). Saa nähdä mitä ostan/teen sitten silloin. :-D Haluatteko jotain tarkempaa postausta tästä painonpudotus -aiheesta?



Hugs & Kisses
 Kinuskiufo

14 kommenttia:

  1. Kiinnostais todellakin tuo painonpudotus tarina. Kauan olen blogiasi seuraillut ja seurailen edelleen. Yksi parhaista. Olisko mahdollista saada ennen ja jälkeen kuvia nykyisestä tilanteesta? ♥ Onko sulla instagramia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo olen ottanut ennen -kuvat :-) Mutta en tiedä julkaisenko niitä vielä, koska mun mittapuulla 10kg ei oo hirmuinen suoritus.. puolet tyyliin pelkkää pöhötystä! :-D Julkaisen sitten kun muutos kropassa on selkeämpi! x

      Poista
    2. Okei, mut hei tee silti ihmeessä postausta. :)

      Poista
  2. Mahtavaa! :) Toi poskipuna on - läääh läähh - niin ihana! <3

    VastaaPoista
  3. Muista, että on tosi vaarallista laihduttaa ja imettää! Vauvalle ja sinulle! en halua kukkahattuilla, mutta ensin hoitaisin lapsen imetyksen ja vasta sitten laihdutuksen. Ja laihdutkseen mukaan myös kuntoilua! Todennäköisesti nuo 10kg on lähtenyt ihan vain imetyksen vuoksi.. Vaarallista touhua :/ en halua olla ilkeä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin justiinsa. :-D Eikä ole. Ellei terveellisesti/monipuolisesti syöminen ja lenkit vauvan rattaita työntäen yhtäkkiä ole muuttuneet sellaisiksi. Ja kehtaatkin sanoa että kaikki mun työni olisi turhaa ja olisin laihtunut vain koska imetän. Raskauskilot varmaan lähtikin sillä (9kg) ENNEN tätä ns. elämänmuutosta. Söin ennen pelkkää karkkia, eiköhän se ollut vaarallisempaan niin minulle kuin Danielillekin (joka muuten alkaa jo syömään kiinteitä).

      Poista
    2. Pitäisköhän ton anonyymin päättää että syyttääkö se sinua vaarallisesti laihduttamisesta vai siitä että oot laihtunut vain koska imetät... :D Hölmö. Aina jos joku sanoo "en halua loukata/olla ilkeä tms" tuntuu olevan kyseessä tällainen tapaus...

      Poista
    3. Niinpä.. Vaarallista laihduttamista olisi paastoaminen tai joku 1000kcal dietti. :| Ja joo näinhän se tuppaa olemaan.. "ei pahalla" mut ei hyvälläkään eksje :-D

      Poista
  4. -10kg on hieno suoristus! Ehdottomasti postausta laihduttamisesta, ehkä siitä sais itsekkin jotain motivaatioo.. ;D Voiku sitä tahdonvoimaa vois vaa jostain ostaa, kun sitä ei aina taho löytyä! XD

    VastaaPoista
  5. Millon laitat lisää tietoa laihtumisesta?

    VastaaPoista
  6. Odotan tosi kovasti sitä laihdutuspostausta, oot aina ollut mulle jonkinlainen inspiraation lähde. :) Kiitos!

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥