8.9.2011

My New Love; Lavera

Hellurei ! Kävin äsken hakemassa postista mun Laveran tilaukseni!
Lavera on mulle vielä semi uusi tuttavuus (bongasin sivut kesän alussa, mutta nyt vasta rohkenin tilailla mitään), ja by far se on noussut mun lemppari vartalorasva/suihkugeeli merkikseni! Enkä oo ees ehtinyt kokeilemaan kuin vasta muutamaa tuotetta ! Kerron teille nyt vähän noista mun uusista rakkauden kohteistani: 
Mun lempparit tähän mennessä

Eli, tilaus sisälsi Mango Milk hoitoaineen, Apricot Summer suihku&kylpygeelin, Coconut Dream (vanilja-kookos) suihku&kylpygeelin, sekä Lime Sensation vartalovoiteen. Oon aivan hulluna tuohon Coconut Dream suihkugeeliin ja toi Mango Milk hoitoainekin tuoksuu ihan mielettömän hyvältä ! En tajua miten mikään voi tuoksua oikeesti noin ihanalle ! Toivottavasti toi hoitoaineen tuoksu jää hiuksiin !  I like. A LOT.

Oon oikeesti ihan taivaassa... Hurrr. Suosittelen ihan oikeesti koko sydämestäni kokeilemaan tota vanilja-kookos suihkugeeliä !

Ootteko te kokeillu Laveran tuotteita? Kertokaa :3

Ps. Moni on toivonut isompia kuvia blogiin, ovatko nämä sellaisia kuin haluatte? :----) Pahoittelen kuvien laatua tässä postauksessa D: Mutta ainakin ne on isompia, huh? Jättäkää kommenttia ja kertokaa mitä mieltä olette ! C:

Kartsa                                                                             lavera.fi ~

4 kommenttia:

  1. joo oon kokeillu on ollu tosi hyvii ja ne tuoksuu ihanalle ! (:

    VastaaPoista
  2. Noi vaikuttaa kivoilta. Vois kokeilla. Kerrohhan muuten sitte myöhemmin kunnolla kokemuksia nuista.

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥