9.1.2015

¸.•°•..•My Dreams, Life Goals And Things That Make Me Happy•.°•.¸

Hi dears,


Only in Finnish since honestly i never get any comments in english, so idk if any of u even read these.. it just shows that u english speakers are here but yeah. Blah. Tell me.


"Ja sä vaadit joka kerta et me yövytään teidän isossa valkosessa espanjan siiromaa tyylisessä kalkitussa talossa. Sä oot oppinut oikeen emännät ja pidät kodin niin puhtaana ja säihkyvänä ettei toista yhtä kaunista löydy. Teillä käy taloudenhoitaja, vanhempi afrikkalaistaustainen nainen jonka kanssa sä tulet toimeen, Se kehuu aina kaikille että hänen valkoista rouvaansa parempaa saa hakea. Sun ihos hehkuu ja joka kerta kun oot kierrättänyt mut ympäri talon puutarhaa ja kertonut viimeisimmät kuulumiset sä pysähdyt ja huokaiset: "mä vaan olen onnellinen täällä". Ja mä hymyilen takaisin ollen onnellinen sun puolesta. Oot ruvennut kotiäidin homman sivussa lanseeraan omaa mineraalimeikkisarjaa. Teillä on kotona kuitenkin paljon tilaa ja sulla aikaa. Miksei hyödyntää Australian luonnostaan monipuolista raaka-aine tarjontaa ja tehdä kauniilta näyttäviä, hyvältä tuoksuvia ja hoitavia mineraalimeikkejä. Ojennat mulle ihanan pienen pussukan jossa on meikkivoidepullo, puuteri ja poskipuna sekä jotain uutuus tuotteita. Isket silmää ja mä kikatan onnellisena ja kiitän hokien kuinka olet korvaamaton ystävä. Sitten me ruvetaan tekeen lounasta yhdessä. Pyydät Danielia ja teidän talouden hoitajaa apuun. istutaan verannalla, kuoritaan vihanneksia ja papuja puhellen niitä näitä."

Mä en malta odottaa. Niin paljon unelmia, niin paljon tavoitteita. Niin tosia. Niin saavutettavissa. 

Kysyin Nisalta missä se näkee itsensä ja missä se näkee minut tulevaisuudessa. Rehellisesti aloin melkein itkemään kun se kirjoitti mulle pitkän tekstin (josta pätkä ylhäällä) koska se on oikeasti mun unelmani. Asua Australiassa Gabrielin ja Danielin kanssa. Tehdä työtä meikkien/kauneuden parissa ja saada lisää lapsia.. Asua isossa valkoisessa talossa. Meidän tavoitteenamme onkin muuttaa Ausseihin ennen kuin Daniel on 3. Käytäisiin siellä ensin kylässä Gabbyn sedällä, ja sitten hankittaisiin koulu/työpaikat muutamaksi vuodeksi ja asusteltaisiin siellä. Nyt rahat menee kuitenkin toisiin matkalippuihin.. Tarkoituksena lähteä Afrikkaan loppuvuodesta. Oon niin onnellinen kun katson tulevaisuuttani.

Me ei tarvita muuta kuin toisemme.

Oon päässyt irti moni vuotisesta masennuksesta, itsensä satuttamisesta ja kaikesta pahasta. Saanut ihana miehen jota rakastan yli kaiken, täydellisen pienen pojan. Elämä hymyilee ja mä tiedän että ansaitsen tämän. Oon tosi onnellinen. Ja mä uskon että mä saan elää mun unelmaani, kun vaan teen nyt töitä sen eteen. Mun unelmani ei koskaan ole ollut olla rikas. Asua jossakin armottomassa muoti centerissä ja raataa niska limassa töitä. Mä haluan olla äiti, mä haluan ison onnellisen perheen. Asua ulkomailla. Lemmikkejä. Olla unelma-ammatissani (kauneuskirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja), sekä opiskella mm. meikkaaja-maskeeraajan, kampaajan ja kosmetologin ammatin. Ja lanseerata oman meikkisarjan. Ylläpitää meikki kauppaa netissä.

Sellaisena mä nään mun tulevaisuuteni tällä hetkellä. Vaikka mun arki noudattaakin samaa tylsää kaavaa tällä hetkellä, en valita. Kaikki mun tietoiset valintani johdattavat mut lähemmäksi mun unelmia. Mulla on isoja, ja mulla on pieniä tavotteita jotka käyn läpi yksi kerrallaan. Tällä hetkellä keskityn vaan olemaan hyvä äiti Danielille. Haluan myös että me muutetaan kivempaan kämppään, ja haluan kehittyä ihmisenä.

On mulla turhamaisiakin unelmia joista oon tehnyt tavotteita. Kuten laihtuminen. Kuten jo vähän edellisessä postauksessa avauduinkin: tää ei oo helppoa. Ei todellakaan ole. Miksi? Eihän ongelma ole kun vaan siinä, mitä pistän suuhuni. No, niin. Se ei olekaan se ongelma. Vaan motivaatio. Oon ihan tyytyväinen itseeni jo nytkin. Syitä laihdutukseen elämäntapamuutokseen on kaksi: 1. On olla terve! Olla energinen, jaksaa arjessa paremmin. Tuntea olonsa hyväksi. 2. On näyttää paremmalta. Pukeutua niin, miten haluan, eikä niin miten voin =mihin mahdun. Haluan todella kirjoitella muodista enemmän! (En mainstream -muodista). Yksi tavoite on myös saada mun ihoni kuntoon.. Mulla on akne, aina ollut. Raskauden ajaksi se tosin katosi (?) eikä palannut enää pahana takaisin. Nyt kun oon syönyt puhtaasti, se on myöskin mennyt tosi hyvään suuntaan. Mun hiukset tosin on ihan kuolleet. Ihan hamppuiset. Näyttää hyviltä, mutta märkänä sen huomaa miten haperoista takkua ne on. Why? En oo vaalentanut hiukseni kun kerran koko vuoden aikana, leikannut kaikki huonot latvat pois. Noh, imetys. Mun hiukset ei oo olleet tällaiset ikinä ennen. Tää on niin outoa, kun ei uskalla tehdä tukalleen mitään. Haluaisin olla blond bombshell, mutta tätä menoa värjään joko suoravärillä tummanpunaisen/sinisen/lilan tai suoraan vaan mustaksi takasin. En uskalla vaalentaa kun en enää tiedä miten hius reagoi siihen.


Noh, näistä kauneusjutuista ja tavotteista (iho, kynnet, meikit, hiukset, laihis) tuun täällä pälpättään varmasti paljon tulevaisuudessa, joten ei enempää niistä. :'-) Tässäpä tämä mun random avautumiseni taas.


Millaisia unelmia / tulevaisuuden tavoitteita teillä on?Hugs & Kisses
 Kinuskiufo

4 kommenttia:

 1. Haha, voit luovuttaa painoas mulle, kymmenen kiloa tänne kiitos! ;D Mulla itsellä on tavoitteena painonnousu, yritän sitä kovin tavoittaa, ja hitaasti mut varmasti se onnistuu! :) Anoreksian viemät muodot, kilot, perusrasva, lihakset... Tahdon ne niin kovin takaisin! Unelmat myös sivuaa tätä: tahdon näyttää taas naiselta, urheilla, olla vapaa tästä mielenhäiriöstä. Elää taas normaalia elämää :)
  Mä oon tosi pitkään seurannut sun blogia ja oot oikeesti muuttunut. Elämänilo huokuu susta, vaikutat oikeasti kaikinpuolin onnelliselta ja oot aikuistunut kertaheitolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa se olisikin niin helppoa! :-D Paljon tsemppiä, uskon että saat itsesi taas terveeksi. <3 Kiva että mun hyvä olo näkyy täällä bloginkin puolella, ja toivottavasti teksteistä tulee hyvä mieli kun niitä lukee.. Kiitos kommentista! x

   Poista
 2. Olitko tänää (11.1) keskustan stocmannissa kattomassa macin meikkejä sun äitin kans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva mä kun toivoin et mua ei tunnistais ilman meikkiä & tukkaa XD Joo olin minä. :-)

   Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥