31.8.2015

New Urban Decay & MAC Products, First Thoughts & Review

Meow,
I'm feeling lazy so I'm writing the whole thing in Finnish again. :-D Sorry.


Käytiin tosiaan äipän kanssa viimeviikolla kaivelemassa taskunpohjiamme tiedostaen että jos nyt tuhlataan, loppuviikko eletään sitten kaurapuurolla. WORTH IT! Ei pari päivää vielä pahaa tehnyt ja nyt kun on kuukausi vaihtunut ja rahaa taas kukkarossa niin ei voi muuta sanoa kun että onneks tuli "tuhlattua"! :-D Urban Decay oli -20% viimeviikon keskiviikkona, koska Sokoksella oli kyseisen brändin esittely-ilta! Eli siis kuohuvaa tarjolla ja ihmistungos (jonka takia päädyttiin MAC pisteelle aika nopeasti). :-D Röyhkeästi siis käytimme vain hyväksemme alennusprosentit ja jatkoimme matkaamme!

Urbanin illasta mun mukaani tarttui PITKÄÄN himoitsemani Naked 3 paletti (ja olisi tarttunut vaikka mitä muitakin luomivärinappeja mikäli eivät olisi olleet jo loppuunmyytyjä) sekä ns. sikana säkissä Urban Decayn Naked Skin meikkivoide, jonka ensivaikutelma on ollut nyt parin kokeilun jälkeen mitä mahtavin! Ehkä kaikista suurin positiivinen juttu UD:n meikkivoiteessa olikin se, että siitä a) löytyi mulle täydellisen oikea sävy ja b) se EI HAPETU mun ihollani! AAA tätä onnellisuuden määrää! Oranssit päiväni ovat vihdoin ohi, lol! MACiltä noudin Fix+ kookokseni ja nappasin mukaan myös uuden huulipunan, koska... noh. Olen heikko. :'D Siellä lähinnä vaan juoruiltiin ihanan myyjättären kanssa! Isot terveiset myös sinulle ihanalle joka minut tunnistit Sokoksella & tulit juttelemaan! Piristi tosi paljon! :-) Olin niin häkeltynyt etten ees tajunnut kysyä sun nimeä, hah! 


Pahoitteluni huonosta swatchi kuvasta, luomivärien ihana hohto ja kimallus ei välity kunnolla, mikä on tosi harmi! Mulla on kuitenkin instagramissa kohtuu hyvä swatchi kuva näistä - jossa ei kuitenkaan sitten taas näy kaikkia sävyjä - mutta jos haluaa paremman käsityksen edes osasta, kuva on täällä! Tämän paletin mukana tuli myös sivellin ja neljä luomivärinpohjustaja -testeriä! En kuitenkaan jostain syystä tykkää UD:n primereista ja palaan aina Too Facediin, en tiiä mikä siinä on! :-D (Nimim. 4 TF primeri menossa.) Paletin mukana tuleva kaksipäinen sivellin on puolestaan tosi kiva!


Voisin oikeastaan jo nyt, vain parin käyttökerran jälkeen sanoa että tää on paras meikkivoide mitä oon koskaan käyttänyt! :-D Edes DIOR, MAC tai CHANEL ei jotenkin vedä vertoja, vaikka tykkään tosi paljon heidänkin meikkivoiteistaan! Tämä on tosi kevyt, peittävä ja luonnollisen näköinen. Levittyy pehmeän "öljyisesti" mutta EI rasvoitu iholla ja valu joka suuntaan päivän mittaan! Tämä ei myöskään tee mun naamastani oranssia, mikä on enemmän kuin iso plussa! Pumppu on myös kätevä! (Mulla on pintakuiva sekaiho, joka rasvottuu kiitettävästi päivän mittaan T-alueelta.)


Tässä vielä perus fix+ (vasemmalla) ja kookos fix+ (oikealla)! Harmi kun nämä tuoksu fix+ eivät ehtineet kesäksi, koska ajatus siitä että suihkii raikasta kookostuoksua kasvoille kuumana kesäpäivänä olisi ollut kiva.. Mutta yhtä kiva se on kyllä syksyllä/talvellakin! :-) Varsinkin kun ollaan kuukausi Afrikan lämmössä tänätalvena! 


Tässä vielä kuva hulipunasta, jonka ostin äipän innoittamana! Ilmeisesti tämä sävy (FAUX) on kokoajan loppuunmyytynä, koska joku suomi bloggaaja oli tätä kehunut. :-D Noh, nyt on mullakin omani, vaikka en kyseisestä bloggarista olekaan kuullut. :-) Ostin tän oikeestaan koska oon kaivannut ruskeaa/mauve/nudea, ja äippä suositteli tätä! (Äiti on vähän niinku oleellinen osa tätä blogia jo XD) Loppuun vielä swatchi huulipunasta kämmenselällä!




 Löytyykö täältä muita uusia UD:n käyttäjiä? :-D Mitä olette ostaneet? :-)




4 kommenttia:

  1. Mulla on ollu jo muutaman vuoden käytössä Urban Decayn silmämeikin pohjustusvoide ja se on kyllä ollut niin pop ja bueno ettei oo tosikaan. Tosin nyt voisi olla aika hommata uusi, koska mulla on se vanha pakkausversio, missä joutuu applikaattorilla kaivamaan pullosta tavaraa ja mulla alkaa mennä hermo siihen ronkkimiseen.
    Nyt kun tää uusi UD-piste tuli Sokokselle, mun oli pakko hakea All Nigher Makeup Setting Spray. Se on paras ja ihanin ja nyt mulla on se viimein! Aaaaaaaaah! Täytyy napata kyllä tuo meikkivoide ehkä vielä haltuun... kiva kuulla että se toimii sulla niin ehkä itsekin uskaltaisin sen ostaa. Meillä kun näkyy olevan kohtuusamanlainen ihotyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi moni vannoo UD:n pohjustajan nimeen! Mua kiinnostaa kanssa tosi paljon se setting spray, mitä mieltä oot siitä? Pysyykö meikki kauemmin? Fix+ ei sitä tee mutta toimii ns. Primerina mulla ohentamaan meikkipohjaa.

      Ja joo oon iha rakastunut tohon meikkivoiteeseen, se on mulle kyllä ihan täys kymppi!!!

      Poista
  2. Toi All Nighter on kyllä hyvä pitämään meikin paikallaan. Oon tykänny tosi paljon. Pikkuisen mulla lähtee edelleen öljyilemään iho päivän mittaan (niillä oli loppuunmyyty sen öljyyntyvän ihon suihke) mutta pienellä kasvopaperin painelulla saapi laitettua naaman taas kuntoon. Kävin äsken tuolla Sokoksella uusiksi ja ostin tosta meikkivoiteesta sen meikkipuuteriversion. Nestemäinen oli loppu eikä epätoivoisen oloinen myyjä tiennyt milloin tulee lisää. Mutta mitä äsken nopeesti kokeilin tota meikkipuuteria niin HERRANJUMALA. Siis miten siistin näköinen iho tällä tulee! Käyn kyllä ostamassa ton nestemäisenkin kunhan sitä taas vaan tulee varastoon. <3

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥