8.10.2015

Daniel Uchenna's 1-Year Birthday

Daniel 1-vuotta 18.09.2015

Meidän pikkumies täytti pari viikkoa sitten 1-vuotta! Juhlia juhlittiin perheenkesken lauluilla 18pv, ja isommilla sukulais&ystävä juhlilla 19pv. Tämä postaus onkin omistettu fiilistelykuville juhlapäivältä! Kuvia tuli räpsittyä lähinnä heti juhlien alussa kun vieraita oli vasta muutama (en viitsi julkaista vieraista sen kummemmin kuvia kun ei oo lupaa). Mutta tässä tosiaan joitain räpsäyksiä jotta pääsette fiilikseen mukaan! Onnea Daniel!


Meillä oli tarjottavina mustikkapiirakkaa, voileipäkakku, seesamtikkuja, amerikkalaisia keksejä, amerikkalaisia brownieita, täytekakku, porkkanakakku, vaahtokarkkeja, karnevaalikeksejä ja karkkeja (karkkimörön sisällä)! Ja tarjottavia oli taas tehty ihan liikaa ja syötiin näitä vielä seuraavanakin päivänä vaikka osa lähtikin vieraiden matkaan! :-D Juomana oli kahvia&teetä, pillimehuja, lasten skumppaa, mehua ja limpparia! 

Teema oli värikäs, koska Danielilla ei oo vielä mitään selkeää lempparijuttua (niinku vaikka muumit tai autot), niin oli helpointa vaan mennä "sirkusteemalla" ja valita paljon iloisia värejä. :-)Karkkimörkö! Kun vivusta veti, karkkia satoi kulhoon! :-) Aivan hullun hauska!


Valkosuklaa-marianne kakku!


Ja tässä vielä synttärisankari avaamassa ensimmästä lahjaansa! Vieraita meillä oli n. 15 aikuista ja 5 lasta ja Daniel sai ihania lahjoja! Vaatetta, kaksi "mopoa", pianon ja vaikka mitä! :-) Daniel kiittää!

Ihanat ilmapallot, paperipillit, pöytäliinan ja keksikipot/karkkimörön sain yhteistyössä Decora Houselta! Ihanaa ja todella mukavaa asiakaspalvelua ja TODELLA nopea toimitus! Hinnat ovat myös todella edulliset, ihan harmittaa että en itse tilannut sieltä lisää! (Vielä ehtii kuitenkin kun pidetään Danskulle synttärit vielä Nigeriassakin!) Kiitos Decora House, nostitte meidän pikkumiehen juhlat iloisen värikkäisiin ulottuvuuksiin!

Danielin ensimmäinen vuosi on kyllä mennyt silmänräpäyksessä! Nyt sitten vaan kohti uusia seikkailuja! 


1 kommentti:

  1. Oi kiitos palautteesta ja onnittelut vielä Danielille :) Mukavaa syksyn jatkoa teille!

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥