16.2.2015

New Beginning & Valentines Day

Hi guys,

Ja tervetuloa "uuteen"  EGOVIN -blogiini! Haluan ensiksi kiittää kaikkia jotka saivat mut vihdoinkin tajuamaan että mun täytyy raikastaa ja uudistaa tätä blogia. Kaipasin itsekin todella paljon jotain uutta. Mietin pitkään, että uudistanko Ocean Flowersin, vai aloitanko täysin uuden blogin. Päädyin uudistukseen, koska mulla ei jotenkin ollut sydäntä jättää tätä blogia kun oon kirjoittanut tätä niin kauan! Osoite saattaa vielä muuttua, mutta ilmoitan siitä sitten erikseen täällä ja facebookissa (josta puheenollen, jatketaanko samalla fb sivulla vai teenkö uuden?). Erityiset kiitoksen Sannalle, joka auttoi mua mm. bannerin teossa! :-) Kiitos oikeasti tosi paljon, oon itse ihan käsi muokkaamaan mitään kuvia saati tekemään sellaisia!

And welcome to my "new" blog EGOVIN! I really needed a big change, because this blog started to be kinda dead.. So, I changed the name, and the layout, and I already feel like this blog is gonna start doing better! I didn't have the heart to quit this blog and start a completely new one, so this was the best solution in my opinion. What do you think?

Lyhyenä kuulumis päivityksenä: oltiin ystävänpäivänä Turussa ristiäisissä ja musta tuli nyt sitten kummitäti! Kastetilaisuus oli pieni, mutta kaunis. Itse juhla ehkä riistäytyi joidenkin osalta käsistä, ja oon siksi edelleen ihan kuollut vaikka itse vaan katselinkin sivusta. Huhhuh. En oikein itsekään ymmärrä että miten oon näin puhki! Kai se tuo matkustaminen on. :-) Daniel oli TODELLA reipas ja oli hyvällä tuulella tapansa mukaan. Mutta laihiksen elämäntapamuutoksen kanssa ei mennyt hyvin, ei todellakaan! Voisin sanoa että en oo syönyt koko viikonloppuna mitään. Vaikka, no siis söinhän minä, mutta vain kaksi kertaa. En aijo valittaa koska siinä tohinassa ei kukaan muukaan syönyt, mutta oli se kieltämättä vähän harmi. Eilen keskellä yötä sit syötiin (tilattiin pizzaa). EN voi uskoa että siitä on joku 5 vuotta kun oon viimeks syönyt "karvakäsien" tekemää pizzaa. :-D OLI HYVÄÄ! Tuplajuusto-pepperoni-salami-jalapeno. En kadu. Niin, ja tänään oon tosissaan syönyt keksisuklaata lähes 300g. Että ei hyvä, ei ollenkaan. Huomenna aamulla lenkille ja ruisleipää nassuun, siitä se sitten taas jatkuu.

As a short update: our family spended the Valentines at Turku (because of a baptism). I'm a Godmother now! What an honor. :-) I'm still very tired because of the travelling and not eating well, but I bet tomorrow am back to myself again!

Mulla on muutenkin ollut kauheasti vaikeuksia viime aikoina mun syömisten ja liikkumisten kanssa. :-( Puuuhhh.. Oon taas sokerikoukussa. Jotenkin jää päälle kun on niin paljon juhlia! Inhottaa olla ihan turvoksissa. Paino ei ole onneksi noussut, vaan laskenut tasaisesti - tosin hidastunut nyt kun oon mässäillyt. Multa on ehkä lähtenyt joku -4kg.Eli todella pikkuriikkinen määrä. MUTTA! Onneksi on lähtenyt edes jotain. :-) Nyt koitan tsempata!

Mutta siinäpä se! Nyt on työn alla mm.ripsipostaus (ja video) sekä kaikenlaisia inspo- postauksia! Oon mm. Nisan kanssa jo haaveillut kesästä ja ollaan yritetty ennustaa kesän muotia. Me molemmat toivotaan että tuleva kesä ois kunnon 90' pissis inkkarikesä. Ruskee iho, neon huulet (keltaiset/pinkit/oranssit) ja pitkiä liehuvia pastelli hiuksia!

But that's really it.. Me and my friend Nisa have been dreaming about the summer so much lol. Trying to guess what is going to be hip! Wishing to see something different this summer... We want dark tans, neon lips and pastel hair! We are 90's babies.

Ps. Sain Gabbyltä ystävänpäivälahjaksi Miley Cyrus Viva Glamit! Multa meinas tippua silmät oikeesti päästä kun se antoi ne. Olin itkenyt sille että en ehdi saamaan niitä millään ja ne loppuunmyydään, ja sitten seuraavana päivänä kun se tuli kotiin se ojensi mulle MAC- kassin jossa oli huulipuna! Olin niin onnellinen ja hypertelin sitä siinä innoissani, ja kun olin kiittänyt tuhat kertaa ja todennut miten ihana ja kiltti se on, se ojensi mulle toisen MAC- kassin jossa oli mätsäävä huulikiilto... Oh lord. ;-) I LOVE MI SOME MAKEUP.

PS. Gabby got me the new Viva Glam Miley Cyrus lipstick & lip gloss as a Valentines gift. Honestly I almost choked on my coffee when he gave them to me. He is the sweetest!! I was so sure they would sold out before I can get them. Ahh am so darn happy.



10 kommenttia:

  1. Heippa! Osaatko sanoa jotain vinkkejä hiusten vaalentamiseen mustasta vaaleaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tod.näk. kirjoittelen tästä kyseisestä aiheesta lähitulevaisuudessa, mutta ehkä paras tapa vaalentaa hiuksia niin ettei ne tipu päästä, on raidoitus. Huppuraidat voi itsekin tehdä kotona! :-) Mä raidotin muistaakseni 3 kertaa ja sit laitoin tän vaaleenruskeen värin siihen päälle. :-) x

      Poista
  2. Kiva tämä uus nimi :) vaikuttaa todella lupaavalta blogin uudistus. Onko muuten tulossa sitä sun ja Gabbyn yhteistä kysymys&vastaus-videota? Se ois huippu, ois kiva nähdä Gabby myös videolla :) ja tietty myös vauvakin. Ps. Voisitko tehdä videon kuinka puhdistat meikin ja peset kasvosi iltaisin? Kaipaan ite vinkkejä siihen miten tekoripset saa hellävaraisesti irti jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! :-) Haluan sanoa että jonkinmoinen video on tulossa heti kun mahdollista. Ja joo, just kaveri ehdotti että tekisin ihonhoito postauksen! :-) Yritän tehdä sen mahd.pian. x

      Poista
  3. Eiks tollanen tyyli oo enemmän 80 lukua ku 90? :D

    Mistä toi blogin uus nimi tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on, mutta kyllä ysärilläkin oli paljon värejä ja rusketusta myös! :-D Uusi nimi on "rikkinäistä englantia" ja tarkoittaa kauneutta. :-) x

      Poista
  4. Kivalle näyttää uus banneri :) ja ihana Gabby, miten osaa mies tuolla tavalla yllättää!!

    VastaaPoista
  5. Tää uus ulkoasu on muuten ihanan raikas, mutta häiritsee, kun noi sivupalkit katos. Mun mielestä on jotenkin vähän hankalaa, kun noi lukijat, tagit, suosituimmat postaukset ja tiedot kirjoittajasta on tuolla ihan alhaalla. Pitää selata tosi pitkä matka ennen kuin niistä pääsee lukemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatan laittaa jonkun näköisen sivupalkkisysteemin kun taas on aikaa muokkailla! :-) x

      Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥