17.2.2015

Weight Loss Update: Hardly Getting Anywhere, The Struggle Is Real!

Hey,

Siis todella hienosti alkoi tämä "nyt tsemppaan syömisissäni" juttu. Tulin kipeäksi ja saatiin tietää että meidän koiralla Dee Deellä on syöpä (ja kuusi etäpesäkettä keuhkoissa). Tässä on ollut niin paljon muutenkin kaikkea mikä on saanut mun pääni ihan sekaisin. Mutta nyt on veto pois. Jos oon syönyt, oon syönyt niin täyttä sontaa kun vaan mahdollista, tai sit tosissaan ollut syömättä.. ja tottakai se vaikuttaa osaltaan fiilikseen ja saa olon tuntumaan entistäkin kurjemmalta. Nimimerkillä olen syönyt tänään MM. New York- juustokakkua, sweetchili-parmesan-pastaa, omppumehua ja vielä vähän lisää JUUSTOA (koskenlaskija paprika). SIIS... Mitäh? Joo, kyllä. Kalorit on varmaan jossain sadassatuhannessa. Kiinnostaako? Joo ja ei. 

En oo sinällänsä huolissani koska musta oon ns. oikeutettu syömään. Mä oon tunnesyöjä. Oon kuitenkin pystynyt lopettamaan mm. iloon, väsymykseen ja tylsyyteen syömisen. Suruun syömistä en. Onhan se nyt tyhmää tunkee itseensä ruokaa kun ei oo ees nälkä ja kun tulee vielä kauhea morkkiskin, mutta mä luotan itseeni. Luotan siis että saan tän kierteen katki. Mutta sitten kun tulee soitto siitä että Dee Dee on taivaassa, niin tiedän jo että ratkean. Yritän nyt jotenkin vaan puskea eteenpäin ja olla olematta niin ankara itselleni. Yritän muistuttaa itseäni siitä että tämä 15kg on hieno suoritus ja että mulla ei oo mihinkään kiire, enkä ole "tilivelvollinen" kenellekään muulle kuin itselleni. Siispä tämän viikon (ja varmaan vielä seuraavankin) on vain se, että paino pysyisi samana.

Se määrä mikä mun "täytyy" laihtua on niin suuri, että välillä hirvittää ja tuntuu ihan toivottomalta. Silti, aina kun suljen silmäni näen tulevan kesän, ja kaikki ne ihanat vaatteet joita voin taas pitää. Jos oon tavoitteessani kesällä, oon enemmän kuin onnellinen. Tavoite siis -30kg, eli oon nyt puolessa välissä. Sen jälkeen haluaisin vielä muutamia kiloja pois, mutta se päätavoite on nyt se -30kg (joka btw on yht. -40kg mun korkeimmasta painosta). Isoja lukuja, joten ymmärrätte varmaan miksi välillä hirvittää? Yritän vaan jakaa tätä matkaa pienempiin osiin, pienempiin tavoitteisiin. 

Jotenkin välillä mietin että miten oon voinut päästää itseni tähän kuntoon. MITEN en oo tajunnut aloittaa aiemmin? Tai onhan se mielessä ollut, mutta en oo tehnyt mitään, sanonut vaan että "ohhoh hupsista" ja ottanut lisää pullaa. Syytän aina itseäni, vaikka mulla on syy mun lihomiselle. Tai oikeastaan useampikin, mutta pääsyy oli mun masennus, mieliala ja unilääkkeet. Mitälie kaikkea mulla silloin olikaan kun kävin ihan pohjalla. Eihän mulle kukaan silloin kertonut että "nää muuten lihottaa sitten kymmenen kertaa enemmän kuin mitkään muut pillerit" koska enhän mä niitä sit ois ottanut. Ja sitten myöhemmin kun pääsin niistä eroon niin tulin raskaaksi. Ja lopetin tupakan. Mut silti, itsestähän se silti on kiinni. Miten liikkuu, mitä laittaa suuhunsa. 

Kyllä mä silti oon tyytyväinen siihen miten mulla on nyt mennyt. Tää on elämää, eikä kukaan ole täydellinen. Kevät on jostain syystä mulle aina kauhean vaikeaa aikaa, vaikka samaan aikaan oon super ilonen kun aurinko paistaa ja linnut laulaa! Nyt pyrin vaan siihen että en ainakaan liho yhtään. Kun tää vaikea/sekava aika on ohi, keskityn taas täysillä siihen painonpudotukseen. Haluaisin myös aloittaa jonkun tanssin tai bodypumpin. :-)


Ps. Katsotaan tässä Chelsean ja PSG peliä ja joka kerta kun telkusta kuuluu "David Luiz" mä VANNON että kuulen Gabby!!! :-D 


9 kommenttia:

 1. hui otan osaa <3 koirat on niin tärkeitä perheenjäseniä ettei ihme jos tulee tunnesyötyä. pystyt kuitenkin ihan varmasti taas ryhdistäytymään dieetin kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Älä ota projektia niin "tosissaan". Mieti sitä, että haluat paremmat ja terveelliset elämäntavat äläkä niin sitä painonpudotusta. Ymmärrän kyllä, koska itselläni aikoinaan sama projekti, joka tuo ihan järkyttävän määrään stressiä kun joutuu miettimään jokaista suu palaa.
  Pätki tavoitteitasi mahd. Pieneksi. Esim 5kg kerrallaan :) sulla on koko elämä aikaa tiputtaa painoa!
  Toivon sulle jaksamista ja kaikkea hyvää. Olet mahtava ihminen sellaisena kuin olet :)!! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä painon pudotukseen ja syömiseen! Lääkkeet tuo ikäviä sivuvaikutuksia, mutta niillä on hyvä hoitaa itsensä kuntoon. Sitten tosin pitää korjata niiden tekemät tuhot kropassa kun ne ovat tehneet tehtävänsä mielessä. Itsellä on käynnissä ftfarmin bikini challenge ja on niin selkeät ohjeet että niissä on "helppo" pysyä ja noudattaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tottahan tu on ja omaksi parhaakseni mä niitä silloin söin. Ja joo, haluisin itekin kokeilla fitfarmia tms kun lopetan imetyksen! :-) x

   Poista
 4. Mäkin otan osaa. :( Jouduin itse luopumaan omasta koirastani sen sairauden takia kolmisen kuukautta sitten, ikävä on kova edelleen. :(

  VastaaPoista
 5. Very soon this website will be famous amid all
  blogging and site-building visitors, due
  to it's pleasant posts

  Also visit my web page: Cambogia essential

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥