24.3.2014

Birthday Gal With New Dope Hair

From this



To this




Tän tukan tekemiseen meni pitkät ja tuskaiset 10h 45min, mutta se oli sen arvoista!!! Oon tosi kiitollinen tästä tukkamuutoksesta koska kulta tilas tän mulle AFRIKASTA ja Precious oli super ihana ja laittoi nää mulle!

It took long and hard 10h 45min, but it was totally worth it!!! I'm so grateful of this hair since my baby boo ordered it for me FROM AFRICA and my lovely friend Precious did my hair after that!


Hugs & Kisses
 Kartsa

30 kommenttia:

  1. Sun postauksissa on nykyään kauheen vähän tekstiä :( Tykkään tosi paljon lukea niitä postauksia missä on paljon tekstiä. Esim, täs olis ollu kiva lukea siitä miten noi hiukset laitettiin tai jtn. On muuten ihanat! Haaveilin tollasista aina pienenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis jos mulla ei oo asiaa ni on vaikee keksiä mitää tekstiä :-) Ja ei mulla ole mitään käryä miten noi hiukset on mulle laitettu. Mut sen tiiän et ku ne oli laitettu paikoillee ja letitetty, ne trimmattii (kaikki ulos työntyvä karva naps poikki) ja sit ne käytiin sytkällä läpi ettei ne aukea. Lopuks ne uitettiin kiehuvan kuumassa vedessä (mikä oli pelottavaa mutta se teki niistä notkeemmat!)

      Poista
  2. ihanat hiukset !<3 sulle käy kaikenlainen hiustyyli! ja oot tosi hyvä meikkaamaan! muute ootko tehny videon meikistä smokey eye? ku ois kiva jos tekisit:) ku voisin sitte ottaa mallii ku oon tähänki asti ootanu mallii sun meikeistä:) + oot tosi kaunis! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus ♥ Oon joo tehny joskus aikaa sitte mut mul on ollu tässä jo pitkään työn alla tehdä uus video! Täytyy ottaa ittee niskasta kii ja alkaa kuvailemaa 8)

      Poista
  3. Maha postaus olis kiva sitten kun se näkyy ja voisit kertoa enemmä omia kuulumisiasi :--) oot mahti <3

    VastaaPoista
  4. vautsi, ihan mielettömän upeen näköset hiukset !

    VastaaPoista
  5. Myöhästyneet synttärionnittelut! ♥ Mä toivoisin kans uusia meikkijuttuja/ -videoita... Ja olisitko viitsinyt lisätä blogisi Blogilistalle tai laittaa mahdollisuuden tilata sähköpostilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Joo, voisin ens postauksen yhteydessä toteuttaa nuo :-3

      Poista
  6. Mitenköhän suomalainen hento hiustyyppi kestää noiden lettien painon. Luulis et on päänahallekki aika rasittavaa. Siis onhan noi tosi hienot mut en usko et on paras mahdollinen vaihtoehto suomalaiselle hiustyypille, mutta omapahan on pääsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. a) Mun hiukset EIVÄT ole hennot saatika ohuet
      b) Mulla on ollut nää nyt viikon päässä (käyttöaika n.2vko) eikä mun päänahkaani ole tullut yhtään mitään
      c) Mistä tiedät että oonko mä suomalainen juuriltani vai en? ;-)

      Poista
  7. Miten voit pestä hiukses noilla? ja saako noi jotenki pois jos ei haluukkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä niitä voinutkaa pestä :D Mikä oli tosi pepusta. Eilen otin ne pois. :-)

      Poista
  8. Oih muistan ku mul oli melko pitkät hiukset täynnä lettejä nyt haluisin ne takas

    VastaaPoista
  9. tää on tätä kun väkisin yritetään olla tummaihosia :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kokeilin vaan uutta hiustyyliä XD jos yrittäisin olla tumma, hakisin syvän tumman rusketuksen, käyttäisin tummia piilareita, kihartaisin tukkani isoks pörröks ja vaihtaisin meikkityylini :D josta puheenollen, vois kokeilla! vois olla aika hauskan näköinen :---)

      Poista
  10. Olitko tänään Stockalla kaverin kanssa? Taisin bongata, tai sit sulla on kaksoisolento. t. stalkkeri :)

    VastaaPoista
  11. koska uus postaus tulossa ? :)

    VastaaPoista
  12. heii koska tulee uus postaus taas!...olis kiva kuulla miten sulla menee:)))! ja paljon meikki ja tukka videoita kiitos!!!<3<3<33<3

    VastaaPoista
  13. Kannattaako Putka Tattoossa ottaa napakoru ja paljonko se maksoi sulla sillon kun sulla oli napis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin jäi hyvä mieli ja napakoru oli suorassa yms. Oli muistaakseni sillon jotain 50€ paikkeilla?

      Poista
  14. Onko sulla siis näitä enään, vai nuo suorat hiukset taas? :o Aivan sama kummat on, upea olet silti ^^ <3

    VastaaPoista
  15. kirjota joskus lisäää.... kauhean kauan kestää

    VastaaPoista
  16. voiii että on ihana masu! :) ja oon niiiin onnellinen teidän puolesta että kaikkea hyvä vaan teille ja teijjän tulevalle pikkuiselle! :3 itellä on meneillään ihan järjetön vauvakuume joka on kestänyt viiimeset puol vuotta.. pitkäaikanen poikaystäväkin löytyy mutta oon vasta vähää vaille 18 joten ei ihan lähitulevaisuudessa varmaan tule lisää perheenlisäystä.. meidän suvussa nimittäin ollaan TODELLA tuomitsevia jos nuorena hankkii lapsen :s mikä on tosi kurja juttu.. miten teidän sukulaiset ja perheet suhtautui sun raskauteen? :) ja onko sulla olllu muuten paljon oireita nyt lähiaikoina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Vauva tulee kun se on tullakseen, niinku on se sanontakin että "lapsia saadaan, ei tehdä/hankita" :-) Tosi harmi että teillä kuitenkin ollaan tollain, ei sais tuomita! Mun perhe ja sukulaiset lähinnä herkistyi ja on olleet iloisia ja onnellisia mun puolesta. Tukeneet ja auttaneet rahallisesti. :-3 Ja viimeaikoina oon alkanut vaan tuntemaan kunnolla niitä vauvan liikkeitä... ja kengän nauhoja en saa kiinni niin täytyy pitää ballerinoja XD

      Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥