28.3.2012

Rock Chick(ish)

Moikka!

Lupasin tehdä jonkinlaista tyylipostausta, ja tässä se nyt tulis! :3 Oon tosi inspiroitunut tekeen tän just nyt, koska aion tänään tyhjentää mun vaatekaapin ja uusia sen sisällön lähes kokonaan. (Tästä raivausprosessista tulossa juttua jos vaan millään ehdin sellaista tekemään!) Jätän vaan kaikki perus jutut sinne, kuten topit ja farkut. Tarttisin niin paljon uusia juttuja, ihan tosi! Viimeisimmästä shoppailureissusta on NIIIN kauan aikaa, etten oikeesti edes muista koska se oli.. Siitä on ainakin vuosi, ehkä kaksikin. Oon käyttänyt kaikki mun rahat meikkeihin ja hiuksiin, mutta mulla on molempiin kategorioihin nyt niin paljon matskua kaapeissa että saa riittää. Nyt on vaatteiden vuoro! Timppa itseasias lupas et voi tulla mun mukaa jos perjantaina kävis vähä alottelemassa jonkunlaista shoppailua. :---D Jos nyt saan rahaa siis näin pian!

Ajattelin että olis helpointa vaan heittää läjä kuvia jotka kuvais mun tyyli ihanteitani ja mun tyyliäni. Mun tyylini on vielä hieman "emomainen" paikkapaikoin - ja se harmittaa mua. Haluaisin olla paljon naisellisempi, mutta mulla ei ole mitään talvi/kevät vaatteita jotka olis sellaisia. :< Noh, kunhan näätte mun kesävaatteeni! :--D Haluaisin tosiaan käyttää vaaleampia värejä, olla naisellisempi ja rock henkisempi. En _yhtään_ emo tai scene. Se oli cool sillon kun mulla oli se vaihe.. :D Enää ei oikein innosta!



Tykkään siis tummasta silmämeikistä, eläinkuoseista, pinkistä, pitkistä isoista kerrostetuista hiuksista, tekoripsistä, lävistyksistä, isoista tisseistä, tatuoinneista, pitsistä, bling blingistä, ruusuista, nahkasta, niiteistä, korkeista koroista, ruskettuneesta ihosta, pitkistä kynsistä ja nukkemaisuudesta.

Mulla ei ole roolimalleja, mutta mm.  Kat Von D, Martina Aitolehti, Megan Fox, Lady gaga, Nicole Polizzi, Nicole Scherzinger ja Audrey Kitching omaavat ihanat tyylit!

Toivottavasti tämä oli sellainen postaus jota olette halunneet & tämä tyydytti teidän uteliaisuutenne. :D <3 Kysykää ihmeessä jos haluatte tietää tarkemmin jotakin mitä en tässä kertonut :>

Kartsa

12 kommenttia:

  1. Oi tykätää tosi paljo samoist asioist! :3 Ainut et en erityisemmin välitä eläinkuoseist. Joku leopardi menee kul pienis määris. Esim itelki on huiva ja näi. :) Ja Megan Fox on aivan ihana! :D

    VastaaPoista
  2. Taidan kyllä sanoo samaa, kun Laura, että meil taitaa olla tosi paljon asioita joista tykätään! Rakastan söpöjä asioita, pitkiä hiuksia, lävistyksiä (omistan snake biten ja nenäkorun) haluisin septumin myös. aww, oot kyl iha ylisöpö! girl u are perfect!

    VastaaPoista
  3. @ Laura
    - Hihii :3

    @ Nenna
    - Awwwww kiiitos! :3 ♥♥

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus ja ihana blogi!<3:) Tykkään tosi paljo!:)<3 ja joo, muita kompaten, mäkin tykkään just aika paljo samoista asioista ku säkii (: jatka samaa rataa:)!

    VastaaPoista
  5. voi ei sekosin, hei oikeesti noi vaatteet ja kynnet ja kengät <3
    Mut joo, hei sul on tosi kiva blogi ja semmosesti, mut mite ois, millon tulee noit kynsi tutoi lisää ku niit ei nyt oo hetkee näkyny ? (:

    VastaaPoista
  6. @ Änniii
    - Kiva kuulla :) Ja joo jatkan ;>

    @ Senni
    - Hihi :3 Ja joo voin tehdä! Aloin itseasias taas kasvattaan kynsiäni nii koht niit alkaa tuleen taas :) Aattelin kans tehä tutoo siitä miten rakennekynsiä tehään? :3

    VastaaPoista
  7. odaihanat nuo ton ekan kuvan housut! c; mut sulla on kyllä tosi kiva blogi ja oot myös ihan sairaan kaunis! :-)

    VastaaPoista
  8. osaatko sanoo mistä löydän tollaset kengät kun noi ruskeet korkkarit, jotka on tossa kuvassa ton leoparditopin, shortsien ja ristin kanssa?:)

    VastaaPoista
  9. @ anonyymi
    - näyttää minust ihan jeffrey campbell kengilt :) mut voin kertoa että niillä on mukavasti hintaa :D

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥