3.4.2012

Long Time No ABC

Moikka! Mulla on taas vähän venähtänyt tää päivittely tauko muutamasta päivästä viikkoon. Mulla on ollut hirveä kiire koko ajan, joten en vaan oo yksinkertasesti edes ehtinyt olla koneella. Eilen vasta itseasiassa pääsin julkaisemaan kommenttejanne (luen niitä kännykällä kyllä päivittäin). Mutta tosiaan, mulle ei kuulu mitään sen ihmeellisempiä! Oon vaan nähny kultsia ja  kavereita koulun (ja ah niin ihanan) koeviikon ohella.

Olette varmaan huomanneet, että blogiin on tullut muutoksia (mm. uusi ulkoasu n. viikko sitten!) Aion tehdä lisää pieniä muutoksia jatkossakin, jotta tästä blogista tulisi mahdollisimman selkä ja kiva lukea. :> Oon myös alkanut miettimään, josko sitä alkaisi kirjoittamaan 50/50 suomeksi ja englanniksi. Uskon että se auttais mua kanssa vähän tässä englannin kielen opettelussa! Mutta en sano varmaksi - oon niin kiireinen nykyään! :3

Anygays, tänään haluan esitellä (tarkemmin sanottuna arvostella) teille BH Cosmeticsin 88 Color Neutral luomiväripaletin sekä kaksi Stagecolorin huulipunaa! Mulla on kanssa yks toinen meikkipaletti josta haluaisin tehdä samantapaisen jutun, mutta sen sain synttärilahjaksi joten se on vähän eri juttu kuin tämä!

Loveit.fi on suomalainen kosmetiikkaa myyvä sivusto, ja he lähettivät minulle kokeiltavaksi sekä arvosteltavaksi tämän ihanan paletin ja punat! Kaikki mielipiteet ovat omiani, enkä muuntele ajatuksiani lainkaan - koska haluan että luotatte mun arvostelu kykyyni 100%!


88 Color Neutral luomiväripaletti


Ensiksi ajattelin että paletissa olisi vain ruskean eri sävyjä, mutta tosiasiassa siitä löytyy  lämpimiä sekä viileitä ruskean eri sävyjä, kultaisia, persikkaisia, kerman sekä luumun ja vihreän sävyisiä värejäOsa kimaltelee, osa on mattasävyisiä, osa helmiäisiä. Varsinkin nämä helmiässävyt on musta jotenkin aivan mielettömän upeita! Nyt mun on pakko saada tunkea joka aamu "jotain helmiäistä" mun nassuuni, kiitos tämän paletin. :D Olen nyt ihan addiktoitunut!

Näen itseni käyttämässä tätä palettia todella kauan, koska tämä on ainoa neutraalisävyinen palettini, ja nämä värit ovat silkkisen pehmeitä & todella pigmentikkäitä. Näihin ei tarvitse luomivärin pohjustusainettakaan! Pysyvät silmissä kuin unelma ilmankin. :3

Suosittelen tätä luomiväripalettia kaikille! Sanoisin, että hinta-laatu suhde on kodallaan, mutta mielestäni hinta on huomattavan pieni verrattuna siihen kuinka mielettömän laadukas tämä paletti on (17,90€!) Sopii myös ihan alottelijoille ja työssäkäyville, sillä värit ovat hillittyjä.

Annan paletille 4,5 tähteä 5. Paletissa on ehdottomasti parhaat neutraalit värit joita olen kokeillut!

Huulipunien sävyt ovat nimiltään Harmonious Rose (♥) ja Nude Affair.Harmonious Rose on noussut mun ihan ehdottomaksi lemppariksi nyt kuluneen viikon aikana. Se on todella lähellä mun huulieni omaa väriä, mutta se on aavistuksen vaaleampi ja "ruusuisempi". Se vaan sopii joka ikisen neutraalin meikin kanssa! Puna liukuu huulille nätisti ja tuoksuu todella hyvältä.

Nude Affairista en pidä, sillä se on liian vaalea ja metallinhohtoinen. Tiedättekö kun esimerkiksi Pamela Anderssonilla on sellaiset hohtavat vaaleat huulet? Tämä on juuri sellainen huulipuna. Huulipuna itsessään on pehmeä ja hyvin pigmentikäs, mutta en odottanut punan olevan niin sähäkkä. Pidän itse enemmän hillityistä nuden sävyistä sekä pinkeistä ja ruusuisista väreistä. Jos kuitenkin etsit jotain hohtavaa vaaleaa punaa, suosittelisin tätä!

 • Hinta-laatu suhde on hyvä (Nude Affair 13,45€ ja Harmounious Rose 17,70€)
 • Antaisin molemmille huulipunille 4 tähteä 5.

Oon tosiaan käyttänyt tuota luomiväripalettia ja huulipunia viikon, siksi ne on vähän suttuisia. Pitihän mun nyt kokeilla kunnolla niitä ensin! :)


Jos jäi jotain kysyttävää, kysykää toki! :3
Ja kertokaa mielipiteenne blogin uudistuksista!


Kartsa

4 kommenttia:

 1. http://www.mtv3.fi/helmi/hyvinvointi/artikkeli.shtml/2012/04/1522817/huolestuttava-netti-ilmio-nuoret-tytot-haluavat-muistuttaa-nukkeja

  :DD Tulit mun mieleen ku luin tota artikkelia. Että niinku _ihan_kaikkeen_ on puututtava. Ikäänku maailmassa ei ois vakavampia asioita ku nuorten meikkaaminen?!

  VastaaPoista
 2. @ Rike
  - Hassua, koska mä en ihannoi vaaleaa ihoa tai suuria nukke silmiä. En myöskään tee videoita jossa kertoisin miten itsestään voi tehdä mahdollisimman nukkemaisen tai feikin näköisen.

  Mutta oikeassa oot, ihmeellisistä aiheista noi kirjottelee nykyään. Tolla artikkelilla tosin tarkotettiin varmaan enemmän sitä, että nuorten tyttöjen kauneusihanteet ei oo enää kauheen "terveellisiä". Jotkut ei ymmärrä että ne nukkenaamaisten tyttöjen kuvat on photoshopattu ymsyms ja nuoret ihannoi laihuutta ja kaikkea sellaista. (=tytöillä on tänäpäivänä paljon itsetunto ongelmia)

  Mut mikäs siinä jos tykkää tälläytyä. Se on jokaisen oma asia! :) Mun mielestäni toi nukketrendi on tosi söpö, mut ite en oikein välitä siitä.

  VastaaPoista
 3. No mulle oli lähinnä jäänyt mieleen kun sanoit tossa pari postausta takaperin pitäväs nukkemaisuudesta, ja siis ylipäätään mun mielestä sun meikkaustyyli ei ole mitenkään 'tavanomainen' ja teet siistejä meikkausvideoita. :)

  En siis tarkottanut että sä nyt lietsoisit tätä nukke-juttua omilla jutuillas, mutta kyl moni varmasti suakin ihannoi ja sitä, kuinka uskallat meikata ja olla just tollanen ku oot! :>

  VastaaPoista
 4. @ Rike
  - Okei. :) Pidän kyllä nukkemaisuudesta, enhän mä sitä sanonut! Ja hei ihana kuulla että en ole tavanomaisesti meikkaava! Ah piristit mun päivää <3 Kiitos :3

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥