25.3.2012

I Roll With The Best, Nothing Less

Moikka! :)

Ajattelin tehdä tälläsen lyhyen postauksen missä kerron vähän että mitä viimepäivinä on tapahtunut ja mitä suunnitelmia mulla on ensviikolle! Ekakskin, ens viikolla on koeviikko. En oo ehtinyt lukea vielä ollenkaan koska mulla oli tosiaan synttärit eilen, 24.3 ja täytin 17 vuotta! :) Oon ollut enimmäkseen Timon, Ninan ja Essin kanssa nyt viikonloppuna, mutta nähtiin mm. Jonnaa ja jotain Ninan kavereita myös. :) Kävin kans ekaa kertaa Ninan ja Essin kämpillä ja voin kertoo että oon ihan mielettömän kateellinen! Oli muuten helvetin hieno! </3 Tahtoo itsekin sellaisen.

Ensviikolla olis sitten suunnitelmissa lähinnä armotonta kokeisiin kertausta ja datausta haha. Ajattelin tehdä jonkunlaista neutraalia meikkitutoriaalia myös! Ja koska niin moni on jaksanut huomauttaa mulle virheellisesti mun viimesimmästä neutraalista meikistäni, haluan nyt että ymmärrätte loputkin että neutraali ja luonnollinen ovat AIVAN ERI ASIA. :D Pliis. Rauhottukaa. Mä en tule tekemään luonnollisia meikkejä (paitsi kesällä yhden!) koska ne ei vaan ole mun juttuni. Mä nautin ihan suunnattomasti siitä kun saan maalata naamani ihan täyteen. Se on mun mielestäni ihanan rentouttavaa. Oon oppinut jo onneks ignooraamaan kaikki nää kommentit missä mua kehotetaan meikkaamaan vähemmän. Mun mielestäni luonnollisuus on yliarvostettua. Mä ihannoin kaikkea muuta! Tuun kirjottamaan tästä aiheesta vielä ensiviikon puolella btw! :3 Tulossa myös juttua BH Cosmeticsin luomiväripaletista.

Sitten haluaisin heittää tänne muutaman kuvan mun synttärilahjoistani! Sain siis iPod touchin, astioita, rahaa ja meikkejä! I'm the happiest girl in the world. <3


Oon kanssa käynyt katsomassa elokuvia aika paljon viimeaikoina! Oon käyny katsoon mm. nämä leffat:


The Devil Inside
 The Hunger Games
 This Means War

Mun lemppari noista oli ehkä toi Paholainen sisälläni, koska se oli ihan mielettömän hyvin tehty! Muutamissa kohdissa jäin oikeesti miettimään että onko tää nyt ihan oikea dokumentti.. :D Onneks ei ollut!

BTW ensviikonloppuna ajateltiin järjestää teemabileet kavereitten kanssa! Oisko teillä mitään hauskoja ehdotuksia teemalle? :)

Kartsa


Timo Karoliina 23.3 ->

19 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon ihan mielettömän paljon parisuhteen johdosta! ♥ :3

  VastaaPoista
 2. Mäki kävin Nälkäpelin kattomassa ja tykkäsin ite tosipaljon! Entäs sää? :) Oliko sun mielee?

  Ja myöhäiset synttärionnittelut! :3

  VastaaPoista
 3. @ Anni
  - Awwww kiitoksiaa :3 ♥♥

  @ Petra
  - Joo tykkäsin tosi paljon! :> Se alku oli ehkä vähän tylsä, mutta tykkäsin muuten. Jjjja kiitos paljon ♥ :3

  VastaaPoista
 4. myöhäisiä synttäri onnitteluja!:) ja onnee parisuhteen johdosta :3 :)

  VastaaPoista
 5. Awsum luonnollisuus tosiaan on yliarvostettua :> Youtube on täynnä tutoja "luonnollisesta meikistä" jossa sutataan suurin piirtein vaan ripsarii ja huulikiiltoo niin ihan hyvä ettet mee sille linjalle. Myöhäsiisä syndeonnitteluja täältäkin!

  VastaaPoista
 6. @ Santeri
  - Joo emmä kyl lähe sellasel linjal nou hätä ;> Ja kiitoskiitos :3 ♥

  VastaaPoista
 7. Hei onnee :) meil sattuuki olee sama synttäripv ja mieki täytin saman verran:D

  VastaaPoista
 8. Kun olet tilannut noita pidennyksiä niin kummat oot todennut paremmiksi? Itse olen tilannut vasta yhdet rapuenzelilta ja ne meni nopeasti huonoksi, siis lähti vain lyhenee. Mutta tosi monilla mun kavareilla on samasta paikasta tilattuna ja kestäny ihan sika kauan, niin mietin vain nyt ku oon haaveillu noista Dream Hairin teippipidennyksistä koska sielt saa pidemmät kuin rapuenzelilta. Mutta niin alan taas hölöttää kaikkea muuta, mutta kun siis olet tilannut niitä molemmista paikoista niin kumpaa suosittelet minulle? :)
  t. innokas blogisi lukia epsu

  VastaaPoista
 9. @ Kirjoitukset
  - Molemmista saa hyvälaatuista tukkaa, mutta tykkään Rapunzelin klipsien asettelusta enemmän. :) Ihan makuasia. Molemmat on hyviä!

  VastaaPoista
 10. Onnea vähän myöhässä synttäreistä ja paljon onnea myös parisuhteesta, ja onnellisia päiviä teille :) <3

  VastaaPoista
 11. Teetkö ikinä meikkejä muille, esim. Kavereilles tai perheen naisille (tai miehille XD) ?

  VastaaPoista
 12. @ Riikka
  - Joo teen. :) Ajattelin että alkaisin harjottelemaan meikkaamista muiden ihmisten nassuihin ja voisin sitten tehdä sitä sellasena "harrastustyönä". Ottaisin siis muutaman euron aina meikkauksesta! Mut ensin haluan tosiaan harjotella lisää. :>

  VastaaPoista
 13. onnea !: ) upee toi urban decayn luomiväri paletti, mullaki on tolta merkilta pari palettii ja noi ihan älyttömän laadukkaita, tykkääään 8)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. @ Ansma
  - Joo tykkään kanssa ihan hurrrjan paljon tosta paletista!! <3 :))

  VastaaPoista
 15. vauuutsiii sä oot tosi kaunis :o
  Sul on muuten tosi nätti meikki tossa kuvassa :o olis kiva saada siitä joku tutoriaali ;>

  VastaaPoista
 16. @ Maisaw
  - Kiitos :3 Ja joo voisin tehdä siitä tutoo! :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥