4.2.2012

Tropical Punch (Lavera Review)

Heissan <3 En oo pitkään aikaan hommaillut uusia suihku yms tuoksujuttuja, joten oli jo aikakin! Nää tuli mulle postissa jo viimeviikolla, joten olen ehtinyt testailemaan näitä ja tiedän mistä tykkään, ja mistä en tykkää. Ja koska uskon että muutama varmasti kiinnostuu laverasta, yritin kertoa mahdollisimman tarkasti kaikista näistä tuotteista! Eli tää on vähän niinkun esittely&arvostelu näistä tuotteista. :> Aiemman postauksen voit lukea täältä! Tästä pääset laveran sivuille.


Ensiksi haluan huutaa koko maailmalle että laveran tuotteet on ihanan söpöjä luonnontuotteiksi. Yleensä luonnonkosmetiikka on pakattu rumiin, tylsiin pakkauksiin jotka ei houkuta mua ainakaan yhtään, ja sitten ne itse tuotteet haisee ihan joltain sammaleelta. Ei siinä mitään jos tykkää, mutta se ei oo oikein mun juttuni! Lavera on tällä hetkellä ainoa luonnonkosmetiikka merkki josta tykkään heidän pakkauksiensa ja tuoksujensa takia! :>

Mutta tosiaan, nyt asiaan. ;D Ensimmäisenä rivissä on appelsiini käsirasva, joka tuoksuu tooosi namilta! Mulla oli tästä sellainen pieni näyte, jonka käytin heti loppuun koska se tuoksui niin hyvältä. ;_; Se on sellainen juuri sopivan makea ja hedelmäinen, eikä ollenkaan sellainen imelän makea/feikin tuoksuinen. Tämä oli siis aivan must hankinta! Suosittelen sitä erittäin lämpimästi jos olette tekemässä ensimmäistä tilaustanne ettekä ole ihan varmoja mitä haluaisitte! :> Rakastan tätä tuotte oikeasti niin paljon. <3

Seuraavana rivissä läjässä komeilee itseruskettava! Yritän ihan epätoivoisena joka kevät/kesä etsiä jotain hyvää itseruskettavaa, huonoin tuloksin. Tätä kyseistä itseruksettavaa en ole vielä koittanut, joten en voi kertoa siitä paljoa. Kurkkasin kuitenkin jo tuubin sisälle, ja yllätyin! Se on valkoista, sekä tuoksutonta voidetta! Yleensähän itseruskettavat haisevat omituiselle ja ovat oransseja, right? Mulla on kuitenkin tosi hyvät vibat tästä tuotteesta! :> Palailen tähän tuotteeseen muutaman kuukauden päästä!

Born to Bio on laveran uusi sarja, ja on ihanaa päästä nyt heti koittamaan sitä! Tuo suihkusaippua on kyllä niin rakkaus! Mulle tulee tuosta pakkauksesta mieleen jukurtti purkki.  Anteeksi hehkutukseni mutta toi pakkaus on vaan jotain niin söpöä! Mulle tulee mieleen Audrey Kitching vaaleanpunaisilla hiuksillaan  kukkasten keskellä! Tossa tuoksussa on kuitenkin jotain mistä en tykkää. Joku pistävän makea/imelä juttu! En sit tiiä et mikä se on, mutta ois kiva joskus kokeilla jotain muuta tuoksua. :)

Sitten tuo vadelmahuulirasva. <3 Sanoisin että se tuoksuu enemmän hedelmä aakkosilta kuin vadelmalta, mutta eipä se mua ainakaan haittaa. Siinä on vähän punaista pigmenttiä ja se on tosi hoitavan tuntuista huulilla. Oon käyttänyt sitä nyt tosi paljon!

Rosemilk hoitoainetta en ole vielä kokeillut, siitäkin juttua myöhemmin. (Esim. hiuspostauksessa)
Sitten tuo dödö pakkaus on kanssa ihan rakkaus! Tykkään hirmuisesti. :) Tuoksu on kuitenkin just sellanen "liian hippimäinen" metsätuoksu. :<  Viimeisenä on sitten tuo lasipurkissa oleva manteliöljy! Se saa ihon tosi pehmeeks ja oon laittanut sitä pari kertaa suihkun/saunan jälkeen. Ei tuoksu mitenkään super ihanalle, mutta haju ei jää ihoon joten se ei ole ongelma. :> Sillä saa tosiaan ihanan pehmeät ja kiiltävät jalat. (Ei jätä tahmeaksi tai  öljymäiseksi)


Ja kuten tiedätte, jos teille tulee jotain kysyttävää; kysykää :> Vastailen mielelläni. Ootteko te kokeilleet laveran tuotteita? :3

Kartsa

15 kommenttia:

  1. tykkään aina itsekin ''huoltaa'' naamaani kaikilla tuotteilla, mutten kyllä ole kokeillut mitään luonnontuotteita...

    VastaaPoista
  2. @ rimpsu
    ~ kannattaa kokeilla :) !

    VastaaPoista
  3. oli tosi kiva tuotepostaus sillä vois itekin harkita noita Laveran tuotteita :3

    VastaaPoista
  4. Hei jos etsit täydellistä itseruskettavaa ni kokeile Xen-Tan nimistä tuotetta. sitä saa täältä: http://www.feelunique.com/brands/xen-tan

    Itse monien oranssien rusketuksien jälkeen päädyin kokeilemaan tätä enkä enää ikinä osta/kokeile miään muuta. näistä tulee iholle täydellinen sävy mikä ei oo yhtään oranssi. lisäks näitä saa vaaleasta ihan tosi tummaan. Parasta näissä on kuitenkin tuoksu: vanilija-suklaa, kirsikka jne.. Eli se kamala tunkkainen tuoksu mikä itserusketavissa yleensä on ni jää kovin vähäiseks :)

    http://leelauralee.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Tämän postauksen ansiosta voisin jopa itsekkin harkita kokeilevani noita Laveran tuoteitta. :3 Kiitoksia tästä!

    xxx: Ewwu.

    VastaaPoista
  6. @ iita
    ~ noonni :3

    @ laura
    ~ heii kiitos hurjasti!! <3

    @ ewwu★
    ~ ole hyvää <3 :)

    VastaaPoista
  7. @ henna
    ~ kiitti! :) se on kyllä vähän keskeneräinen mun makuuni :< muutan sitä vielä jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
  8. Ihan surkeee :D

    VastaaPoista
  9. @ "vakiovihaaja" aka sunne
    ~ XDDD<3

    VastaaPoista
  10. mikä on sun mielestä parasta ripsiliimaa ja mistä oot sen ostanut? :)

    blogis on huikee!

    VastaaPoista
  11. @ anonyymi
    ~ DUO :) ostin helsingistä.

    VastaaPoista
  12. mistä kaupasta noita saa, oon seuraillu että monilla on just tuota, ja hyväks ovat kehuneet! :D

    ja minkä hintainen oli?

    VastaaPoista
  13. @ anonyymi2
    ~ kurkkaa nettisivut :)

    VastaaPoista
  14. se laveran young face (kirjotetaankohan noin:D) no kuiten, se on tosi hyvä tuote! :)

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥