19.1.2012

Popsicle Dream

Huomentapäivää! :-) Kuulumisiani ajattelin teille  kertoa + kiittää teitä!

Oon tosiaan ollut viimepäivinä aika paljon poissa koulusta, vähäisten yöunien takia. Nyt oon kuitenkin alkanut tsemppaamaan, ja mulla on pieni motivaattorikin tässä! Eli homman nimi olisi tämä: mä pysyn koulussa nää pari viikkoa ja sitten saan hyvät numerot koeviikon kokeista. "Palkintona" saan tehdä yhteistilauksen Cherry Culturelle Jassun kanssa! Ah, en jaksa odottaa, oon sen verran meikkirohmu.. huulipunia, luomiväri paletteja...
Sitten kiittäisin teitä kaikkia ihanuuksia jotka liityitte Barbie Beatdownin facebook sivustolle! Ihan mahtavaa että teitä on siellä jo niin paljon. :) Ihan hullua myöskin että lukijoita on tullut niin paljon, en voi oikeesti käsittää. Kiitos myös kannustavista kommenteista ja teidän mielipiteistänne joita olette ahkerasti laittaneet mm. hiustenvärjäys ja mielipidekirjoituksiin. Rakastan teidän kommenttienne lukemista!

Sitten.. Mua harmittaa kun te söpöset luette anonyymeinä/lähetätte kommenttine anonyymeinä. Tykkään hirveesti vastailla teidän kommentteihinne ja kuulla mielipiteenne! Se on yks niistä syistä miks pidän tätä blogia ja saankin tosi paljon ihania pitkiä kommentteja ja hyviä mielipiteitä! Varsinkin ne, jotka poikkeavat omistani radikaalisti on ihan parhaita, varsinkin kun ne on perusteltu. Mun synttäreihin on vielä pari kuukautta aikaa, enkä yleensä toivo mitään lahjoja. Nyt kuitenkin mulla olis teille yks pyyntö! Rekisteröitykää! En pakota teitä liittymään lukijoiksi (vaikka olishan se mahtavaa nähdä kuinka moni tätä lukee oikeasti) mutta kommenteissa näkyis teidän nimenne ja muistaisin teidät paremmin! Ajattelin myöskin että kun 600 lukijaa tulee täyteen, järjestän teille arvonnan. Ajattelin jotain makeaa, suurta meikkipalettia. Miltä kuulostais? :) Oon jo ihan innoissani! Mutta jos teillä on jotain henk.koht syitä tai sitten ihan vaan ongelmia rekisteröitymisen kanssa, laittakaa vaikka kommentin perään joku nimimerkki niin mun on helpompi jutella teille. Toi mun "anonyymi1, anonyymi2,..anonyymi100" juttu ei oikein toimi, koska en tiiä keitä te ootte ja millon kukakin mulle puhuu. D; Ja oishan se nyt ihan mahtavaa jos ois 600 lukijaa!! Täytyy myöntää. :-----) Silloin siis jotain suurta arvontaa tulossa.

Mitäs muuta.. Oon alkanut venyttämään mun korviani! (Niitä reikiä siis lol.) Mun korvakorut menee vaan tosi kummallisesti just nyt kun mulla on toisessa korvassa kolme ja toisessa vaan yksi. Ja tää kyseinen korva jossa on vain yksi, niin se kolonen komeilee "kakkos reiän" kohdalla. Toivottavasti ymmärsitte. ;D Oon siis pystynyt venyttämään vasta toista korvaa. Tällä hetkellä sen koko on 4mm, ja mulla on jo 5mm koru valmiina. Täytyy vaan vielä vähän odotella että tämä nykyinen paranisi kunnolla, en halua että mun korvanlehti tulehtuu tai repeää. D: Tänään olisi sitten tosiaan tarkoitus mennä ottamaan tuohon toiseen korvaan kaksi reikää lisää, että voisin suunnilleen kuukauden päästä sitten alkaa venyttämään sitäkin ja olisi sitten symmetriset korut molemmin puolin. (Eli molemmissa venytykset ja kaks muuta reikää). Haluaisin ehkä 12mm.
Tiedättekö muuten mitään paikkaa (tampereella) jossa saisi halvalla noita reikiä korviin? Kun täällä ne maksaa 10€ kappale..

Sitten vielä niistä mielipidekirjoituksista! Oon saanut niistä tosi positiivista kommenttia (= tykkäätte niistä?) ja mä tykkään hirveesti kirjotella sellaisia! Otan siis ilomielin ehdotuksia sellaisista vastaan! Mm. tatuoinneista on nyt pyydetty sellaista. :3 Ja te ketkä ette niistä niin välitä, älkää huoliko: tänne on tulossa paljon toivottuja tutoriaaleja, sekä juttua mm. hiustenhoidosta sekä feikkilävistyksistä! (Kasvoihin kun en halua lävistyksiä ottaa, ja kannatan sellaisia.) Hiustenvärjäyksestä kanssa tulossa tutoriaalia. ;D (joo se ei oo pinkki enää 2 viikon päästä.. hehehe don't kill me honeys.)

Huh, tulipas pitkä postaus, toivottavasti jaksoitte lukea sen. ;D Anygays I love you guys! Ootte mun päiväni piriste! :---) 4 real.

Kartsa

34 kommenttia:

  1. voisit tehdä mielipidekirjoituksen kehonmuokkauksesta(tatuoinnit, lävistykset, implantit, scarfication, kielenhalkaisu, tjsp) :) mukava olisi kuulla sunkin näkemystä asiaan näin laajemmin. myös suomalaisten naisten pukeutumisesta ja ulkonäön huolehtimisesta ois kiva lukea, koska monesti saa kuulla, että suomalaiset naiset ei osaa pukeutua :D

    VastaaPoista
  2. paljastan itteni :D tosin mun blogi on yksityinen joten sitä et nää. Ne pinkit hiukset oli just kivat mikset jätä niit ? :D ja tee vaik postaus siitä et mitä feikkilävistyksii haluisit kasvojen alueel (:

    VastaaPoista
  3. @ anonyymi
    ~ rekisteröidy muru ♥ ja voisin kyllä tehdä! kiitos ideoista :)

    @ venla
    ~ jee! :) ja tein laskelmia: se pinkki tukka tulis maksaan mulle vuodessa yli 600 € ja vaalea tukka n. 100 € niin sen takia. jos jossain vaiheessa kuitenkin laitan pinkkiä, laitan sitten koko pään! ja joo teen vaikka videona. :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus:) Ne pinkit hiukset sopis sulle niin hyvin, mutta jos se kerta maksaa noin paljon vuodesa niin kannatan ehkä niitä vaaleita:) Btw, tooosi ihana blogi sulla:3
    P.S. en oo ennen kommentoinnu sun blogiin, vaikka oon ollu lukija :s :Dd

    VastaaPoista
  5. @ $alla
    ~ jee kiva että nyt kommasit! sulla on sama nimi ku mun pikkusiskol, nätti ;D ja kyllä mäki niitä pinkkejä rakastan :3 haluun vaan kokeilla blondia..

    VastaaPoista
  6. äää mitä jos sulla lähtee hiukset päästä ):!
    miten sie uskallat värjätä nii tiuhaan? o: !
    mutta kannatan niitä tummia tai sitten blondit :)♥
    http://hhannahei-onlyonelife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Pinkit! love them ! mutta totta kyl et tulee varmaa halvemmaks hoitaa vaaleita (= mutta sulle sopii kyl varmasti mikä väri vaan ! harmaankin saisit näyttämää ihanalta d:

    <3: väpä
    http://hardest-good-bye.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. @ hanna
    ~ ne on vaa hiukset, eikä ne mihkää lähde :)

    @ vilm-a
    ~ kiitos ♥

    VastaaPoista
  9. timanttisilta saa muistaakseni korviksia halvalla :p

    VastaaPoista
  10. @ anonyymi2
    ~ okei, kiitti! :) otin ne reijät kyllä jo, mutta.. :>

    VastaaPoista
  11. mulla on revenny vasen korvareikä sillon joskus kun aloin venyttämään ja venytin liian nopeesti, se tulehtu tosi pahasti ja ei pystyny nukkumaan vasemmalla kyljelläkään ollenkaa ku kipu oli sen mukanen :D kannattaa varmaan kuukauden välein vaihtaa isompaan :>

    VastaaPoista
  12. tää siun blogis on aivan ihana! löysin tän tässä kuukaus sitten ja on kyl nousu eniten seuraamien blogejen joukkoon(:hih

    VastaaPoista
  13. @ anonyymi3
    ~ awww kiitos! :) ♥ rekisteröidy hei ihmees, mulla on tulossa lukijoille kilpailua! ;)

    VastaaPoista
  14. Joskus kokeilin rekisteröityy johonki blogiin lukijaks mut ei onnistunu millää, en tiä syytä, mut kun nyt kokeilin nii onnistu! Anonyyminä ku oon enne tätä lukenu. Huippu blogi!(: Erityisesti tykkäsin sun kauneusleikkaus jutusta(:

    VastaaPoista
  15. Joskus kokeilin rekisteröityy johonki blogiin lukijaks mut ei onnistunu millää, en tiä syytä, mut kun nyt kokeilin nii onnistu! Anonyyminä ku oon enne tätä lukenu. Huippu blogi!(: Erityisesti tykkäsin sun kauneusleikkaus jutusta(:

    VastaaPoista
  16. @ verna
    ~ hyvä että nyt onnistu! :) ja kiitos kun liityit rekisteröityneeks lukijaks ♥

    VastaaPoista
  17. siis tuleeko susta blonde ?!?! ♥
    JES, mä kommentoinkin sulle aikasemmin, että blondiks vaan !!!!!!!! :) OOT IHANA IHMINEN JA NIIIIN KAUNIS! ja toivoisin enemmän meikkivideoita (tosin tiiän, ettei niitä ihan niin vaan toteuteta, että kyllähän se vähän aikaakin viel etc) =)
    ja pitääpä kai itekkin luoda bloggeriin se tunnus ja alkaa seuraamaan tätä kunnolla:)

    VastaaPoista
  18. @ anonyymi4
    ~ JOO tulee ;D ja awww kiitos ♥ alan itseasias tekee niit ny lähiaikoina enempi! ja rekisteröidy ihmees :>

    VastaaPoista
  19. Onko sulle tuttua mitenkään Japanilainen Katumuoti? Tää on vaan ehdotus että voisit kirjoittaa esim vaikka siitäkin aiheesta silleen jos et oo täysin tietoiinen asiasta niin se auttaisi myös sua. ;) Mutta sähän siitä päätät.

    xxx: Ewwu.~

    VastaaPoista
  20. Välillä oikeesti pelottaa lueskella noita postauksias ku tuntuu et hiuksies väri vaihtuu koko aja... Mite ihmees uskallat värjätä nii usein? :o Tosi upeet kyl siu hiukses, ei siinä mitää, mut mietin vaa et kyllähä hiukset aina kärsii jonku verra värjäyksist... Ja mietin sitäki kui kenelläkää on varaa ostaa nii paljo kaikkee? :o hiusvärit, hoitotuotteet, _meikit_... Oon ihan pirun kateellinen tosta kaikesta, itelläni ei oo enää varaa mennä syömääkää mihikää ulos !

    VastaaPoista
  21. ihana blogi sulla(:! ja tosi kivoja postauksia,joita on mukava lukea! sulla on aivan ihanat hiukset!(:

    VastaaPoista
  22. Ihania noi venytykset mitä on tossa kuvassa, Hello Kitty <3
    Onko netistä otettu kuva vai onko sulla tietoa, mistä tollasia saisi!!
    Itellä venyt 14mm, muista venyttää hitaasti ettei korvalle käy pahasti :)

    VastaaPoista
  23. tampereella, tai no pirkkalassa on kauppakeskus veska. siellä on koruliike nimeltään: koruveska, ja siellä maksaa korvis 5€/kpl :) itse olen ottanut 2x rustokorun:)

    VastaaPoista
  24. @ ewwu★
    ~ tiedän siitä kohtuu paljon, mutta en ole mikään eskpertti! :) kiitos ehdotuksesta! ♥

    @ sonja
    ~ kyllä mulla on ihan järki mukana tuossa tukka touhussa ja hoidan sitä tosi hyvin. kampaajalla käyn myös harvoin; leikkelen itse ja jassu auttaa. :) ja siis käytän mun rahat vaan vähän erilailla kun muut. mä en juurikaan osta vaatteita tai mitään muuta. joillakin on mopoauto, mä ostan sillä rahalla jotain muuta.. :>

    @ minka
    ~ aww voi kiitoksia ♥ xo

    @ enna
    ~ ihan on netistä otettu, haluisin kanssa tollaset hello kityt! jos bongaan jossain niin laitan sitten blogiin juttua siitä! teen varmaan kesän lopulla jonkin näköistä juttua mun venytyksistäni joita on toivottavasti kertynyt silloin jo jonkin verran.. kerron vaikka viimeistään sillon sitten jos oon löytänyt hello kittyä! ♥ ja joo venytän rauhassa :>

    VastaaPoista
  25. @ emppu
    ~ heiii kiitos paljon!! :) ♥

    VastaaPoista
  26. ei mitään! :) ja sulla on kiva blogi! ootan aina innolla koska tulee postaus sulta !!:)

    VastaaPoista
  27. Hej, olis kiva kuulla sun mielipidettä huumeista ja esim. kannabiksen laillistamisesta jne :)

    VastaaPoista
  28. Kannattaa kattoo crazy factoryn sivuilt kaikkii venytyksii yms. lävistyskorui :') LUOTETTAVA sivu tilata vaikka tilaus tuleekin saksasta !!! HALPAA ! Melkee ilmasta :D Toimitus n. 5pv ? :D:D

    VastaaPoista
  29. @ evetyyri
    ~ joo oon kattellu :) itseasias tälläki hetkel, ja pikkusisko just tilas sieltä venarei lisää ko sil o isommat ku mulla :>

    VastaaPoista
  30. Ei tsiisus nuita sun meikkejä!! Oon tällä hetkellä kateellisin ihminen tämän maan päällä.. :--D

    ♥ http://anni-homepage.blogspot.com/

    VastaaPoista
  31. Paljonko tulee postikuluja kun cherrystä tilaa???????

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥