18.1.2012

I Want One!

Few more months... I want to get one so badly...

Tykkään ihan hirveesti kaikista noista "perus" tatskoista! Linnut, ruusut, timantit, tähdet, pääkallot, rusetit, tekstit, leopardi kuvio, pin up tytöt, monsterit/möröt ja ahhh... Mulla on tavoite jonka haluan saavuttaa ensin, ja lupasin että ootan muutaman kuukauden (jolloin oon 17) ja otan tatskan vasta sitten! Täytyis kanssa suunnitella joku omaperäinen ja yksilöllinen tatuointi josta varmasti tykkäisin. Haluan sen navan alapuolelle - mutta polven yläpuolelle. Se siis saisi näkyä kesällä ja bikineissä/alusvaatteissa, muttei muuten. Ähhw, en jaksa odottaa...! Noi on niin kauniita ;_; Ehdotuksia?

Kartsa

18 kommenttia:

 1. ihanat noi kaikki ;) jos mä oisin sun tilalla mä varmaan ottaisin jonkun kiinalaisen tekstin jossa lukis kiinaks "toivo" ei siis ihan navan alapuolelle vaan lantion viereen ;) iha blogi btw oon uus lukija

  VastaaPoista
 2. @ anonyymi
  ~ yay, kiitti ♥ rekisteröidy hei ihmees nii on helpompi jutella jatkossa, kun täällä on n. 100 anonyymiä D;

  VastaaPoista
 3. siis mitäh oletko vasta 16? täytät siis 17? :O

  VastaaPoista
 4. Suosittelisin odottamaan vielä vuoden. Mieli saattaa muuttua yllättävän paljon ja se kaikkein tärkein asia: Suomessa suurin osa parhaimmista tatuoijista kieltäytyy tekemästä alaikäisille tatuointeja edes huoltajan luvalla. Katsot mielummin tarkasti portfoliot läpi ja päätät kenelle haluat, kenen tyyli vastaa omaasi ja kyllä se odotus palkitaan! Älä ota kuvaa, joka on vaan ok, ota kuva jota et ikinä tule haluamaan peittää! :) ps. muista olla ehdottoman kriittinen kuvia katsellessa

  VastaaPoista
 5. @ anonyymi2
  ~ kyllää?

  @ anonyymi3
  ~ tiedän erään hyvän tatuoijan joka tekee alaikäisille :) ja tulen olemaan kiriittinen, nou hätä ♥ kiitos kommentista ihanainen, sait mut miettimääään josko sitä ehkä kuitenkin odottaisi :o täytyy katsoa!

  VastaaPoista
 6. ooo tykkään varsinki noist kahest ekast :3 ihanat

  VastaaPoista
 7. Itse olin vuosi sitten ottamassa yhtä kuvaa jota olin miettiny useamman vuoden, mutta kesällä into siihen sitten hiipuikin ja nyt on varattu aika tatuoijalle johon luotan ja kenen tyylistä tykkään tosi paljon. Tätä kyseistä kuvaa mä en muiden kuvien lailla ole koskaan itse piirtänyt, aihetta oon miettiny 4 kuukautta, mutta nyt tiedän, että tämän mä haluan ja tätä mun oli hyvä odottaa. Ja ainakin se kenelle meen, ei tee alaikäsille, joten oli todellakin hyvä odottaa :D vaikka onhan se perseestä ajatella että joutuu odottamaan vielä vuoden, mutta se aika menee tosi nopeesti. pyörittelet aiheita ja kaikkia erilaisia mahdollisuuksia. JA voisitko tehdä sen postauksen, joka olis vähän samanlainen kun se kauneusleikkaus, mutta tatuoinneista? haluan lukea sennn! piaaannnnn

  VastaaPoista
 8. @ anonyymi4
  ~ ♥

  @ anonyymi5
  ~ täytyy miettiä. saatan ottaa ensin jonkun aika pienen, ja sitten vasta sellasen isomman/kivuliaamman. ja voin tehdä, kiitos ideasta! :) rekisteröidy ihmees sinäkin. ♥ tuollaset pitkät kommentit on ihania!

  VastaaPoista
 9. mun mielestä olis tosi kiva joku tähti tai timantti pikkurillin ala reunaan sellanen ihan pieni tai sitten nilkkaan (:

  VastaaPoista
 10. tossa ylimmässä kuvassa ihanin ! <3 toivon ettet ota tatuointia vaan siks että "hei tää kuva on siisti" tai "pakko saada tatska!" vaan niin, että sillä on jotain tunnearvoa/merkitystä sulle :) tsemppiä kuvan valintaan! :)

  VastaaPoista
 11. En olisi uskonu et ootki vielä noin nuori, itekki sua vaan vuotta vanhempi kyllä mut aattelin et oot varmaa mun ikänen ainaki tai vanhempi :D mut ei siinä ihailen sun blogia tosi paljon ja ite tykkään tosi paljo samantapasista jutuista ku säkin! Ja tosta tatuoinnista et kannattaa tosiaa miettiä tota kauan aikaa, ite odottelen täs ny sitä et täytän 18 vuotta ja visio tatuoinnista on jo valmis mutta en pidä mitään kiirettä sen hommaamisessa :)

  VastaaPoista
 12. @ venlaee
  ~ jep ♥ sille tatskalle ois kyllä jo merkitys mietittynä.. :)

  @ pauliina
  ~ hih :> eipä siinä mitään, mua on _aina_ luultu paljon vanhemmaksi. tykkään kanssa hengata paljon vanhempien kanssa! (en vanhempieni, vaan vanhempien ihmisten, esim. 20v 8D)

  VastaaPoista
 13. Ääh ihania noi kuvat!

  Ekan kuvan ois hyvä varmaan olla aika pieni...Ite oon halunnu ottaa jo useemman vuoden tatuointia, ja oon jo sen suunnitellu valmiiksi itse, sen koko on tosin vaihdellut just sen takia että epäröin välillä hirveesti asian suhteen...että jos alkaakin kaduttaan, sen takia en oo vielä varannu ees aikaa sen tekoon, enkä kyl saanu rahojakaan säästettyä :D

  Mutta kannattaa tosiaan miettiä rauhassa, eikä kiirehtiä ja
  samaa mieltä siitä että oo varma kuvasta ja ota sellanen mitä et halua koskaan peittää :)

  VastaaPoista
 14. eli tykkäät noista ns." old school" tatskoista

  VastaaPoista
 15. Mä olen itse ollut 16 kun päättänyt millaisen tatuoinnin otan ensimmäisenä. Nyt kuuden vuoden jälkeen (torstaina) käyn hakkaamassa kyseisen kuvan kätöseeni. Itse olen siis sitä mieltä, että kyllä ne nuorena tehdyt päätöksetkin voi olla hyviä ;) Itse aloitin tosiaan sunnittelun jo hyvissä ajoin ja nyt seuraavat 5 tatuointia odottavat vain iholle pääsyä. Tsemppiä, ei mee enää kauaa kun pääset värittämään itseäsi! Nuo kaksi ensimmäistä kuvaa ovat muuten juuri sellaisia mitä voisin itsellenikin harkita! :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥