22.1.2012

Cut The Cake

Heipsun Kuulumisia jälleen kertoisin, lyhyesti tosin! Kävin eilen Jassun kanssa tampereella ja oli tarkotus ottaa kuvia jne, mutta mulle kävi pienehkö moka. XD Kamera oli kyllä mukana, mutta.. noh. Arvatkaa mikä puuttui sisältä. --- I failed. :<

Anygays alotettiin ilta käymällä uudessa Cybershopissa! Ostettiin muutamat venytykset. Jassu tais ostaa 6mm ja 8mm, en oo ihan varma nyt et muistanki oikein. Itse ostin 8mm, semmosen norsunluun vaalean spiraalin missä on musta-kultaista leopardi kuvioo! Se on niin ihana, näyttää ihan cashew pähkinältä. :--D

Sitten mentiin syömään Napoliin, jossa Jassu tarjos. Ah oikeesti, meillä oli niin hauskaa siellä, harmittaa ettei mulla "ollut" kameraa. Me naurettiin niin paljon niin tyhmille jutuille, hyvä että edes syötiin. Parasta ehkä kun mentiin maksamaan siihen kassalle ja Jassu teki sellasen ghetto-mufasa-diiva elehdinnän ja heilautti käsiään sivuille, repesin ihan totaalisesti, samoin se kassaneiti. XD Kauheen moni kysyi että ollaanko me kännissä, eivätkä uskoneet ettei me oltu. :< En tajua ihmisiä jotka ei voi pitää hauskaa ilman alkoholia! Kahvi+suklaakakku piristää ainakin mua ihan tarpeeks, samoin kun on nukkunut vähän huonommin viimeaikoina..
Illemalla nähtiin nopeesti Timoa ja loppuilta hengailtiin sitten uuden tuttavuutemme kanssa. :D Nimi taisi olla Markus? Haha, se oli vähän niinku meidän henkivartija, koska ei me oltais uskallettu kaksin olla siellä hullujen seassa kahden aikoihin yöllä. Oli hauska ilta!

SITTEN ensviikolla mulla alkaa koeviikko. Yleensä sanoisin että en varmaan päivittele kovin paljoa, mutta oon päivitellyt silloin kaikista eniten ja tehnyt usein mun parhaimpia postauksiani. Joten, uskon että päivittelen 27.1-3.2 aika paljon! Tutoriaaleihin ajattelin panostaa aika paljon, kun nyt oon vaan kirjotellut pitkän aikaa. :)

Ps. Muutama varmaan huomasikin että mulla on tuossa kuvassa septum! ;) Teen myöhemmin postausta ja kerron tästä tarkemmin!

Kartsa

20 kommenttia:

 1. En yleensä tykkää venytyksistä, mut toi on jo söpö! : 3 + oon kateellinen sun kynsille ku ne kasvaa pitkiks :( Mun ei, mur. Hävetkää kynnet.

  En muista oonko ennen kommentoinu sun blogiin, mut tää on yks parhaista! Sulla on mahtava tyyli kirjottaa ja muutenki oot nii kaunis ja taitava ja kaikkee :) Jee tällane ylipitkä ylistyskommentti, mut ehkä sua ei haittaa.. :):)

  http://siljasbarbieworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. @ silja
  ~ emmäkään aikonu koskaan venyttää, mutta noi on niin söpöjä että oli vaan pakko! ja kun en oikein käytä normaaleja korviksia.. ♥ ja kiitospaljon :)

  VastaaPoista
 3. mulla oli ihan samanlaine venytys mut ei siinä kauheen kauaa menny ku kulu värit pois ja jäi vaa vähän tota mustaa ):

  VastaaPoista
 4. @ anonyymi
  ~ voihh :< no mut onneks haluun isommat kun 8mm niin ei se sillai haittaa... :) ku pidän totaki sillai alle kuukauden.

  VastaaPoista
 5. onpa söpö toi venytys ja ihana toi septum, sopii hirmu hyvin sulle!:)

  VastaaPoista
 6. Voi että toi venytys on söpö C: mun piti kans venyttää korvaa ja olinki ostanu jo miljoona söpöö koruu mut sit vähä feilas koko homma :c noh, uudestaa vaa !

  VastaaPoista
 7. @ ira
  ~ hihi kiitos :> ja joo, uudestaa vaa! ;)

  VastaaPoista
 8. Tosiaan ihana toi venytyskoru niinku muutki on sanonu! :)
  Miten alotit venyttämisen? Haluaisin ite venytyksen, mut en oikeen tiiä mistä alottaa.. ? :d Jos voit vastata tälleen kommentilla tai sitte tehä ihan erikseen postausta siitä? :)

  VastaaPoista
 9. mulla on toi sama venäri ! lähti viikossa värit ! :O Entiiä oliko mun jotenki erikoistapaus mut oikeesti siin on enää pari mustaa raitaa :D

  VastaaPoista
 10. Mukavan raikkaita nää sun postaukset :) olisko muuten mahdotonta saada jotain kivaa kynsitutoo videolla? :))

  VastaaPoista
 11. @ venlaee
  ~ hihi nii minustaki, moni vaan sanoo että kuviot lähtee irti :o noo, eipä se nyt ole niin vakavaa :---D mutta joo! mun "venytys historiani" on vähän hassu ja outo. tein alussa periaatteessa kaiken sen mitä ei olis saanut tehdä ja kun aikansa temppuilin meni koko reikä umpeen ja piti mennä ampumaan uusi reikä jne. myöhemmin repesi korvan kudos ja ahh.. olin kyllä viisas. voin tehdä tästä aiheesta ihan erillisen postauksen jossakin vaiheessa! :) käypä muistuttelemassa jos unohdan kun on niin kovasti toivepostauksia tulossa nyt. :> xoxo ♥

  @ idda
  ~ joo moni on sanonut :/ mutta eipä se ole niin vakavaa

  @ heini
  ~ kiitos! ja kyllä olisi ;) !

  VastaaPoista
 12. heei voisit laittaa joskus kuvaa sillain et sulla ei ois mitään meikkiä et olisit ihan naturel(: olis kiva nähä et miltä näyttäisit! mutta ihana blogi on juu(:

  VastaaPoista
 13. jee hyvä kiva kiitti :)

  VastaaPoista
 14. @ anonyymi
  ~ juu täytyy katsoa :)

  @ venlaee
  ~ :> ♥

  VastaaPoista
 15. söpö venytyskoru :) ja itekkin olen alkanu venyttään joku kuukausi sitten,oon jo 5mm melkein koska tiiän kikan millä saa nopeesti venyttettyy:)) mut nyt ainakaan en voi kauheen isoks venyttää :<

  VastaaPoista
 16. @ elisa
  ~ uu, mikä kikka? :) tiiän kanssa aika monta!

  VastaaPoista
 17. teippaus,jos on ihan perus teippiä niin se on aika pahaks lähes kaikkien korville D: itella ei onneksi kuitenkaan ole sitä ongelmaa,im the special case here. :) ootko kuullu teippaamisesta ?

  VastaaPoista
 18. @ elisa
  ~ onkse sitä et kierretään teippiä sen korun ympäril et se paksunee? jos ei nii kerro :o

  VastaaPoista
 19. juu on se nimen omaan sitä,mut jos teippaat niin en suosittele mitään perus teippiä.se meinaa keraa paskaa korvaa aika lailla,oon huomannu D: mut muute hyvä ysteemi :) kaverin kautta sitä aloin käyttää nii saa tosi nopeesti korva venyy,mut jos o liikaa kerroksia kerrallaan siinä nii voi tulla blowout,niinku mulle tuli :<

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥