6.12.2016

Lush Joulu ☆

Heippa kaikki!

Pääsin ekaa kertaa ikinä vierailemaan LUSH -liikkeessä Helsingissä reilu kuukausi sitten! Käytiin I Love Me -messujen jälkeen random pikapyörähdys Nisan kanssa liikkeessä enkä olisi halunnut lähteä sieltä ikinä! Se oli parempi kuin karkkikauppa. :-D Kaikki ne tuotteet ja tuoksut ja ihana asiakaspalvelu! Sen lisäksi Lushin Joulupukki muisti mua ihanin kausituottein, ja tänään haluankin esitellä ne, sekä ostokseni! :-) Sidenote: Jos multa ja Nisalta ei ois loppunut bensa autosta niin näitä ostoksia olisi paljon enemmän. Tässä on nyt sekaisin saatuja ja ostettuja tuotteita!




 The Christmas Penguin €7,95
"Tämän joulupingviinin inspiraatio on saatu maailman pienimmistä pingviineistä, Australiasta. Pingviinimme tuoksuu välimereltä; mandariinilehdoilta ja appelsiininkukilta (samalta kuin Olive Branch -suihkugeeli) Murusta tämä hauska veikkonen juoksevaan kylpyveteen ja voit nauttia omasta ”vaahtojäätiköstäsi” lämpimässä."

Tämä saippuapingviini oli meidän perheessä Danielin 2-v suosikki! Vieläkin kun näkee kuvan tästä saippuasta vaikka kännykässä, pyytää heti saada tätä ja "suihkuun suihkuun, saippuaa!". :-D Tämä tuoksuu tosi miellyttävältä ja puhtaalta, ja käytin tätä itsekin pari kertaa!


Tender Is The Night €12,50
"Vanilja-jasmiini-ylang ylang hierontapala on ehkä romanttisinta mitä me Lushilla olemme luoneet piiiitkään aikaan. Sulata palaa käsien välissä tai hiero suoraan vartalolle. Voit käyttää tätä romanttiseen hierontaan tai vain suloisen tuoksun luovaan vartalon kosteutukseen."

Sparkly Pumpkin €6,95
"Mitä olisi Halloween ilman kurpitsaa? Murustele kimaltava kurpitsa tyhjään kylpyammeeseen, laske vesi päälle ja näe kuinka vedenpaine muodostaa PET-muovivapaan kultaisen loiston. Kylpysi tuoksuu appelsiininkukalta, mustaherukalta, katajanmarjoilta ja limeltä."

Tämä tuoksuu niin täydelliseltä! Niin raikkaalta ja herkulliselta. Glitteriä rakastavana ihmisenä oli ihanaa kun iho kimalteli kullan värisenä ensimmäisten suihkujen jälkeen! 


 Luxury Lush Pud €8,95
"Kuin lohduttava laventelinen halaus! Ihanan pehmeä talviversio suosikkipallo Twilightista. Rauhoittava, laventelin tuoksuinen kylpypallo jättää kylpyveden pintaan kauniin huurteen, johon muodostuu hauskoja erivärisiä saarekkeita."


Mun ensimmäinen kylpypalloni! Koska meillä ei ole kylpyammetta, leikin tällä lähinnä Danielin kanssa, koska sen pieni naama vääntyy niin hassuihin asentoihin kun se ihmettelee veteen katoavaa, kuplivaa saippuan palaa. :-D Ollaan sulatettu tätä vesikulhoon, ja sitten huuhdeltu suihkussa (suurin osa päätyy kyllä lattialle mutta hauskaa on äidillä ja pojalla).


 Magic Of Christmas €12,95
"Kanelin ja appelsiinin tuoksuinen kylpyvaahtotikkari, josta saat vähintään viisi vaahtokylpyä. Jouluisina koristeina tähtianista ja neilikkaa. Magic of Christmas on saman tuoksuinen kun aikaisempien vuosien suosikkikylpypallo Cinders."

TÄMÄ ON IHANA! Vähän sama juttu tämän kuin tuon kurpitsankin kanssa: ihanaa kimalletta päätyy kaikkialle and I love it. Ollaan murenneltu paloja, sekä sulatettu vesikulhoon tätäkin. Tästä taisin eniten innostua minä. :'-D

Yuzu And Cocoa €9,95
"Piristävä, kosteuttava suihkugeeli sisältää greippiä ja bergamottiöljyä tuomaan nostetta päivääsi. Herkullisesta tuoksusta huolimatta tätä herkkua ei ole syötäväksi, vaan ulkoiseen käyttöön."

Tämä tuoksuu ihan appelsiinisuklaalta! Iholla suihkun jälkeen enemmän appelsiinilta. Putsaa ihon todella hyvin (krhm meikitkin) jättämättä ihoa kuivaksi!

Yog Log Roulade €12,95
"Makean mausteinen jouluhalko. Oli sää mikä tahansa, neilikka ja kaakaovoi saavat tuntemaan olosi lämpimäksi ja mukavaksi. Kauden ehdoton gourmetherkku tuoksuu mausteiselle toffeelle ja pesee ihosi hellästi hoitaen eettisillä ja laadukkailla luonnonöljyillä ja -voilla."

Tätä kuvaillaan mausteisen toffeiseksi, mutta tämä oli ehkä vähän huti mulle. Tämä tuoksuu hyvältä, mutta ehkä jopa vähän miehekkäältä mun makuuni? Gabby on käyttänyt tätä ja tapansa mukaan ei kommentoi mitään. :-D Kelvannut on kuitenkin! Tämä saippua on tosi pehmeää ja notkeaa.


Tässä vielä linkki viimevuoden Lush fiilistelyihin: click!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥