28.11.2016

✮theBalm Rockstar Balm Jovi paletti ja Brow Pow -kulmakarvapuuteri✮

Moikka kaikki!

Arvatkaa kuka on taas ollut kuumeessa (ja kolmannella antibiootti kuurilla)? No minä, tietysti. Oon kuitenkin raivolla palannut takaisin koulunpenkille (meillä ollut rentoja tunteja, mm. meikkausta). Oon ollut vähän hiljainen täällä blogin puolella koska oon joko ollut kipeänä tai sitten mulla on ollut kauhea kiire koulun kanssa. Käytiin Ruotsissakin hakemassa mun viisumini tulevaa Nigerian matkaa varten ja koska en ollut 100% terve niin enköhän tullut taas kipeäksi. Ruotsissa oli kunnon lumimyrsky ja vaikka kuljettiin puolet ajasta taxilla en säästynyt nuhakuumeelta. Mutta juu, en tullut kirjoittelemaan teille kuume-kierteestäni tänään, vaan meikeistä! :-D Sain PR paketin Beauty Pop Up- nettikaupalta jonka sisällä komeilivat theBalmin Rockstar "Balm Jovi" kasvopaletti"Ima goodkisser" huulipuna ja Brow Pow kulmakarvapuuteri Dark Brown sekä Beautyblenderin poskipunablenderi! Teen paletilla jonkun ihanan meikkilookin (videolla) kun parannun, jos haluatte että käytän jotain tiettyjä sävyjä niin kommentoikaa alle! :-)

Esittelen teille tänään theBalmin Rockstar Face Palette Balm Jovi -paletin ja Brow Pow kulmakarvapuuterin koska yrittäessäni kuvata tutoriaalia teille näillä kyseisillä tuotteilla, ne veivät multa jalat alta! Huulipunaa en ole vielä kokeillut kurkkutulehdukseni takia (enkä halunnut kovertaa siihen spaattelilla koloa), joten näytän sen myöhemmin sekä demon poskipunablenderistä. En halua tuhota niitä pöpöillä! Kulmakarvapuuteri ja luomivärit eivät osu mun suu-alueelleni, joten hehkutetaan tänään siksi niitä!


Tämän paletin yksityiskohtiin on käytetty aikaa ja rakkautta! Pakkaus on keltaista kovaa raidallista pahvia, ja on kohtuu painava. Paletin etuosassa on sininen kitara huulenkuvilla, enkelinsiivillä ja leimuavilla liekeillä koristeltuna. Etuosassa on myös "Rolling Tonen" tuotearvostelu paletista: "Vuosikymmenen paras paletti!" Kaikki paletin nimet ovat puneja kuten tulette pian huomaamaan. :-D Paletin takaosassa näkyy tuttuun tapaan miltä paletti näyttää sisäpuolelta & minkä nimisiä luomivärejä, poskipunia ja huulipunia se sisältää + inci -listat. Paletti aukeaa kahdesta kohtaa magneettikiinnityksellä. Yläosasta löytyvät puuterimaiset luomivärit sekä poskipuna & korostuväri, ja alapuolelta voidemaiset huulipuna-poskipunat. Mielestäni todella kekseliästä erotella voidemaiset sekä puuterimaiset tuotteet tällä tavoin toisistaan - ei tarvitse pelätä sotkua paletin sisällä. Paletissa on myös SYDÄMEN MUOTOINEN PEILI! IIK! Niin ihana! :-D


Luomivärejä paletissa on 12 kpl, ja ne on jaettu kolmeen jonoon joissa on neljä nappia kussakin: kaikilla on myös omat nimensä/teemansa. Ensimmäisen rivin neljä luomiväriä METAL-ICA, IRON MAID-IN, LEAD ZEPPELIN ja ALICE COPPER  kuuluvat "Heavy metal" jonoon. Seuraavat neljä ADAGIO, ALLEGRO, MODERATO ja PRESTO kuuluvat "Klassiseen" jonoon. Kolmas, eli viimeinen jono BLINK 1982, THE STROKE, REM ja THIRD EYE BLINDED kuuluvat "Alternatiiviseen" jonoon. - On kiva että luomivärit on jaettu neljän napin sarjoihin, koska kaikilla meillä on päiviä jolloin inspiraatiota silmämeikkiin ei löydy -> tässä ne on jo kivasti jaoiteltu toisiinsa sopiviksi. Maanantaina, joka on tunnetusti se viikon tylsin päivä voi käyttää vaikka "Heavy Metal" riviä ja taiteilla sen kummempia ajattelematta upean smoky eyen tuskailematta "mitä luomivärejä sitä tänään yhdistelisi". Tämän LISÄKSI paletin alareunasta huulivoiteiden alta löytyy lisää väriyhdistelmä ehdotuksia! Esim. "LEAD ZEPPELIN + ADAGIO + SOLID GOLD ja huuliin MILLY". Toivottavasti en nyt sekoittanut teitä kokonaan. :'-D


METAL-ICA, IRON MAID-IN, LEAD ZEPPELIN, ALICE COPPER, ADAGIO, ALLEGRO, MODERATO, PRESTO, BLINK 1982, THE STROKE, REM, THRID EYE BLINDED

Paletissa on 12 luomivärin lisäksi korostusväri DISCO DISCO (Solid Gold) ja poskipuna POP POP (Don't You Want Me), sekä kaksi voidemaista huulipunaa MILLY ja VANILLY joita voi myös käyttää poskipunina. 


DISCO DISCO -korostuväri on hyvin lähellä MaryLouManizeria. Luin että Disco Disco ON MaryLouManizer, mutta kun vertailin niitä pannuissa ja swatchasin ne, Disco Disco on aavistuksen lämpimämpi ja kultaisempi. DISCO DISCO toimii myös luomivärinä, siksi sen alla lukee "SOLID GOLD".

POP POP -poskipuna on kaunis, universaali persikkainen keskitumma pinkki. Tämä on uudelleen nimetty & pakattu Fratboy -poskipuna. POP POP toimii myös luomivärinä, siksi sen alla lukee "DON'T YOU WANT ME?".Pannuissa olevat voidemaiset huulipuna-poskipunat ovat mulle suht vieras juttu. Omistan kokonaisen paletin täynnä tallaisia, mutta en jotenkin koskaan muista omistavani sellaista? MILLY ja VANILLY ovat mitä oletinkin niiden olevan: kevyesti sävyttäviä "huulivoiteita". Sävyt ovat todella kauniit, ja VANILLYssä on yllättävänkin paljon pigmenttiä. Henkilökohtaisesti pidän kuitenkin mattapinnan jättävistä, täydellisesti huulen oman sävyn peittävistä huulipunista, joten näille napeille mulla tuskin tulee olemaan käyttöä huulipunina. MILLY näyttää kuitenkin mun makuuni sopivalta talviposkipunalta, ja nyt kun mulla on poskipunablenderikin, aijon vihdoinkin opetella käyttämään voidemaisia poskipunia. :-) (Muistatteko mun uudenvuodenlupaukseni? :-D)

DISCO DISCO, POP POP, MILLY & VANILLI


Aasinsiltana "uudenvuodenlupauksestani" (=eli siitä että kokeilen tänävuonna paljon kaikkea uutta) mä rakastuin aivan päätäpahkaa theBalmin Brow Pow kulmakarvaväriin sävyssä Dark Brown! Mä olen jo vuosia käyttänyt ABH Dip Brow Pomadeja, ja mua epäilytti todella paljon miltä "pelkkä kulmakarvapuuteri" näyttäisi mun kulmissani, mulla kun niitä kulmaKARVOJA ei oikein tahdo olla. Olin aivan ällikällä lyöty, kun saavutin samanlaisen lopputuloksen, kuin pomadellakin - vieläpä ilman sitä pomadesta tulevaa hassua kiiltoa!


"Brow Pow antaa todellisen voimasysäyksen kulmakarvoillesi! Puuterimainen kulmaväri täydentää kulmakarvojen muotoa ja sävyä tehokkaasti. Brow Pow'lla voit luoda luonnollisen pehmeät tai rohkean voimakaslinjaiset kulmat. Peililliseen rasiaan pakattu kulmaväri kulkee kätevästi laukussa aina valmiina käyttöön!"

*Suora linkki Brow Pow kulmakarvapuuteriin*Kulmat: Brow Pow kulmapuuteri
Silmissä: Adagio, Allegro, Moderato, The Stroke, Rem, Third Eye Blinded, Metal-ica
Poskissa: Milly + Disco Disco
Huulissa: MAC Lightly Charred*theBalmin tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä parabeeneja*
*EN HYÖDY LINKEISTÄ*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥