11.6.2014

BPC Review ♡ Concealer Palette & Contour/Blush Palette


Hi dolls,


Tänään on luvassa tuote-esittelyä, mutta tällä kertaa kyseessä eivät ole luomivärit tai huulipunat! (Tosin niistäkin tulee varsin pian juttua koska oon menossa tänäperjantaina pyhiinvaelluskohteelleni Helsingin MAC pisteelle!!! WHEE) Mutta niin, kuten otsikostakin voi jo päätellä, arvostelen tänään Blush Professionalilta kaksi meikkipalettia: 15 värin peitevoide paletin 6 värin varjostus/poskipuna paletin. Vähänkö oon iloinen omistaessani nämä, varsinkin tämän peitevoide -paletin! Pystyy tekemään kunnon Kim Kardashian varjostukset! XD ...kertokaa muuten jos olette kiinnostuneita jonkinnäköisestä korostus/varjostus postauksesta tai videosta! :---)

Today I'm not talking about eyeshadows or lipsticks like I usually tend to do, so I guess I could say this is kinda of a treat for you all! Like you can already read from the title, I'm reviewing two "skin make-up" Blush Professional palettes: the 15 colour concealer palette6 colour contour/blush palette. I'm so happy to own these two, especially the concealer palette since now I can copy Kim Kardashian's warpaint ha-ha! Let me know if y'all want me to make a post/tutorial on that! :---)


Mutta pitemmittä puheitta, aloitetaan vaikkapa tästä peitevoide paletista!
But without further ado, let's start the review from the 15 colour concealer palette!Mun ensimmäinen ajatukseni paletin nähdessäni oli, että woah onpas se pieni (about mun kämmeneni kokoinen) ja että näyttävätpäs nämä värinapit öljyisiltä - heräsi pelko siitä että en pitäisi tästä paletista. Swatchien ja useampien kokeilukertojen jälkeen kuitenkin pelko haihtui kuin tuhka tuuleen: nämä peiteväri napit ovat kermaisia ja pehmeitä, ja niiden pigmentti on oikein mainio. Paletin värivalikoima osottautui myöskin suureksi plussaksi, sillä värejä löytyy hyvin vaaleasta todella tummaan, ja keltaisesta punertavaan (eli sopii periaatteessa aivan kaikille ihon sävyille)! Myöskin varjostukset&korostukset sekä näppyjen ja tummien silmänalusten peitto onnistuu hyvin!

My first impression of the palette was that it is really small (roughly the size of my hand) and that the colors look kinda oily - I was afraid I would not like the consistency. But these concealers are actually really smooth and creamy which I love, and the pigmentation is way better than I expected. The colour range is also really nice: from light to dark with couple special colors (shimmery white highlight, green and violet) and the shades will fit both yellow-ish and red-ish skin tones. You can also do contouring&highlighting and hide your dark under eyes and pimples with this!


Swatchit ♡ Swatches 
vasemmalta oikealle, rivi riviltä | from left to right, row by row


Plussat ja miinukset ♡ Pros And Cons

+ Tämän paletin hinta on 12,18€, iso plussa siis!
+ Peiteväri nappien koostumus on kermainen ja pehmeä 
+ Tarraavat hyvin ihoon kiinni ja pysyvät siinä
+ Paljon värejä joista voi valita tai sekoittaa itselleen sopivat sävyt

- Aluksi peiteväri nappien koostumus tuntuu öljyiseltä (ensikokeilu)
- Ei voi ostaa Suomesta, mutta postikulut BPC:sta ovat onneksi pienet

Arvostelut ♥♥♥♥♥ 4/5

+ This palette costs only 12,18€, which is a big plus!
+ The consistency of the colours is creamy and buttery
+ The colors stick nicely and stay on the skin the whole day
+ This palette has a lot of colors that can be mixed and matched

- At first the consistency of the concealers feels oily (the first try)
- This palette is not available in Finland, but the shipping from BPC is luckily cheap  

Ratings: ♥♥♥♥♥ 4/5
Okei, sitten tämä 6 värin varjostus/poskipuna paletti - joka muuten täydentää mukavasti tuota peiteväri palettia! :---) Ensivaikutelmani tästä oli hyvin erilainen: onpas tämä iso! Jotenkin kuvittelin että nämä kaksi palettia ois olleet samankokoisia, mutta kävi ilmi että Blush Cosmetics myy myös 10 värin peitevoide palettia, ja se on sitten samankokoinen tämän kanssa (tämä on siis normaalin meikkipaletin kokoinen). 

OK, let's move on to the 6 colour contour/blush palette - that actually complements the concealer palette really nicely! :---) My first impression of this palette was that it is really big, unlike the concealer one. Somehow I pictured that these palettes would have been roughly the same size. But I did found out later that the other palette that Blush Cosmetics sells - the 10 colour concealer palette - is about the same size as this one. (This palette is normal sized makeup palette.) Swatchit ♡ Swatches 
vasemmalta oikealle, rivi riviltä | from left to right, row by row

Pigmentti näissä väreissä on about sitä luokkaa mitä toivoinkin - pigmentikkäitä, mutta ei liian. Nämä eivät kuitenkaan ole mitään luomivärejä, vaan näitä on tarkoitus levitellä pitkin naamaa. Tuota varjostusväriä (tummaruskea) käyttäisin kuitenkin kevyellä kädellä, jos omistaa yhtä kalpean ihon kuin minä. Korostusväri (valkoinen) toimii kanssa tosi kivasti ihan yksistään, mutta tykkään lisätä sen päälle hieman kimalletta/hohtoa luodakseni selkeät, mutta hohtavat korostukset. Punat ovat ihania poskilla!

The pigmentation of these contour/blush colours is nice - pigmented, but not too much. Remembering these are not eyeshadows, and these are supposed to be going all over your face. I would still use a light hand with the contouring color if having a fair skin tone. The highlighting colour (white) is amazing tho, and I personally like to use it with a shimmering highlight - the combo makes the highlighted areas really pop! The blushes are also beautiful on the skin. 


Plussat ja miinukset ♡ Pros And Cons

+ Paletissa on hyvät perusvärit 
+ Pigmentit ovat hyvät, ehkä jopa liian!
+ Värejä voi sekoitella ja paletti on mukavan iso
+ Hintaa paletilla on vain 12,18€
+ Löytyy myös suomalaiselta sivustolta pretty.fi hintaan 14.99€

- Koostumus on hieman puuterimainen

Arvostelut: ♥♥♥♥♥ 4/5

+ The palette has nice basic colours
+ Pigmentation of the colours is good, maybe even too good ha-ha!
+ It's easy to mix and match the colours
+ The prize of this palette is only 12,18€
+ You can also find this palette from a Finnish make-up site pretty.fi for 14.99€

- The consistency is kinda powdery

Ratings: ♥♥♥♥ 4/5

Suora linkki palettiin löytyy tästä
You can find the palette hereMitäs mieltä olette paleteista? Lähteekö jompikumpi hankintaan? :---)
Thank You Blush Cosmetics!
Hugs & Kisses

 Kartsa

14 kommenttia:

 1. itsellä menossa jo toista kertaa samainen peiteväripaletti, eli oon todellakin tykästynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noonni! Saa nähdä kuinka nopeasti mäkin oon hankkimassa uutta! ;-D Tää on niin kätevä kun voi periaatteessa meikata muitakin tällä noiden värivaihtoehtojen myötä!

   Poista
 2. Hyvälle näyttivät. Pitää harkita, kun eivät olleet hinnalla pilattuja. Teeppäs tutoriali siitä kardashian-varjostuksista :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Ostan aina sen tutun ja turvallisen poskipunan, mutta seuraavaks taidan hankkii tuon alemman paletin :3. Mua kiinnostais korostus/varjostus postaus! ♥

  VastaaPoista
 4. Korostus- ja varjostusvideo ois tosi jees! Tuo peitevoidepaletti näyttää justiinsa sellaiselta, mikä minunkin kuuluisi meikkikokoelmaani hankkia.. Harmi vaan, kun sitä ei Suomesta saa. Tiedätkö muita samantapaista peitevoidepalettia, jossa olisi erilaisia sävyjä, jota kuitenkin myytäisiin Suomessa? Ns. korvaavaa tuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tiedä, sillä tää on mun ihan ensimmäinen peitevoide palettini. :-/ Toimitus on kuitenkin nopea & halpa Blush Cosmeticsin omiltakin sivuilta, ja onhan pretty.fi:llä sitten vielä se 10 värin peitevoide paletti samaiselta merkiltä. :-) xx

   Poista
 5. Oi, pakko kyllä hankkia tuo varjostus/poskipuna paletti! :)

  VastaaPoista
 6. ehdottomasti lähtee tollanen peiteväri paletti tilaukseen!!! :D oon yrittänyt ettiä jotai vastaavia millä sais hyviä varjostuksia ja sun muita tehtyä mutta en tiennyt että mikä on hyvä yms. MUTTA NYT SEON SELVÄ ET SEON TÄÄ!! :D <3 ja seuraavaksi haluisin sulta sit jotain korostus/varjostus videotaaa <3 :)

  VastaaPoista
 7. ^Ja jatkeeks vielä edelliseen kommenttiin et haluisin tietää et millasilla siveltimillä ym. tollasia kannattaa laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon laittanut ihan vaan sormilla tai sit beauty blenderillä :-) Mulla ei oo kunnollisia peitevoide siveltimiä, (saatika häivtystys-siveltimiä silmiin) täytyis hankkia!

   Poista
 8. Onnistuuko varjostus tommosilla peiteväreillä jos ei oo sitä beauty blenderii? ;/ ku oon kattonu monii videoit ja niil on ain se... ni onnistuuks se muuten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! Itse käytän sitä blenderiä kun ei oo oikein muutakaan! :---D

   Poista
 9. Ehottomasti videoo näistä tuotteista! :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥