11.12.2016

MSCHIC Review ♥ Luomivärejä, siveltimiä, huulipuna

Moikka!

Tiedättekö sen tunteen kun kuulette kun postilaatikosta tipahtaa kirje/paketti ja tiedätte että teille on saapunut jotain ihanaa postissa? ♥ Hyökkäsin ovelle heti kun ovikello soi, mutta postinkantaja ehti tiputtaa paketin luukusta sisään ja lattialle vaikka mielestäni olin nopeampi kun salama. :-D Paketti oli MSCHIC:ltä! Tekstin kirjainten pisteisiin oli piirretty sydämet ja kaikki oli kääritty vaaleanpunaiseen paperiin jotka oli kiinnitetty sydän tarroilla - hymyni nousi korviin! Rakastan kaikkea kaunista ja olin/olen muutenkin aina innoissani uusista meikeistä. Postinkantajan raju rämäytys kuitenkin rikkoi paketissa olleen MUSTAN luomivärin joten hypistelyä ennen jouduin putsaamaan kaikki tuotteet ja tämän vuoksi mulla ei MSCHIC:n kauniista pakkauksesta ole kuvia.  Mutta se oli KAUNIS, uskokaa!

Sain MSCHIC:ltä PR:nä kuusi luomiväriä, (kolme matta sävyä ja kolme baked- sävyä), kolme luomivärisivellintä sekä huulipunan ja huultenrajauskynän jotka tänään esittelen: 
WHITE WEDDING (MATTA)-  White Wedding -sävy kirkastaa ilmeen, tuo valoa kasvoille ja luo hyvän pohjan silmämeikillesi.

GOOD MORNING (MATTA) - Good Morning -sävy piristää väsyneen ilmeen ja toimii täydellisenä pohjustusluomivärinä

MAUVE (MINERAALI) - Pehmeä malva

OLIVIA (MINERAALI) - Oliivinvihreä

ROCKSTAR (MINERAALI) - Tumma harmaanruskea

BLACK WIDOW (MATTA) - Sysimustalla Black Widow -sävyllä saat helposti aikaiseksi niin kestävät rajaukset kuin haluamaasi kontrastia meikkiisi.

Luomivärin pohjustajana NYX Jumbo Pencil Milk

"Matte Eyeshadow on korkeapigmenttinen ja erittäin kestävä mattaluomiväri ilman parabeeneja, talkkia, mineraaliöljyjä tai hajusteita. (White Wedding, Good Morning ja Black Widow)"

"Mineraaliluomiväreissä ei ole talkkia, parabeeneja, mineraaliöjyjä tai hajusteita. Silti niissä  on upean silkkinen pigmentti! Intensiiviset pigmentit ja silkinpehmeä koostumus takaavat sinulle kauniin silmämeikin. Saat vaivattomasti trendikkään lookin jo yhdellä Mineral Baked Eyeshadow -sävyllä, mutta rohkea meikkaaja sekoittelee uusia yhdistelmiä vain mielikuvitus rajanaan. (Mauve, Rockstar, Olivia)"


Blue Velvet Lipchic: "Anna Erikssonista inspiroitunut hehkuva tumma karpalon punainen". Ei talkkia, parabeeneja tai hajusteita.

Santa's Little HelperKorkeapigmenttinen ja juuri sopivan pehmeä rajauskynä. Sisältää ekoserifioituja kasvivahoja ja -öljyjä sekä antioksidantteja ja E-vitamiinia. Ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai silikoneja. Jokaiselle MSCHIC huulipunalle löytyy sopiva huultenrajauskynän sävy!


Blue Velvet -huulipuna ja Santa's Little Helper rajauskynä = talven täydellisin punainen huulimeikki!

Eyeshadow Base Brush: "Pehmeä poninkarvainen luomiväri- ja pohjustussivellin. Tämän siveltimen avulla voidaan helposti kiinnittää voidemainen peteaine luomen alueella."

EyeshadowBrush Small: "Tämä sivellin sopii pienempien yksityiskohtien työstämiseen. Siveltimen pää on poninkarvaa, minkä ansiosta runsaspigmenttinenkin luomiväri levittyy kauniisti."

Eyeshadow Smudger Brush: "Tämän siveltimen avulla teet kauniin banaanivarjostuksen luomivaon alueelle tai pehmennät eyeliner-rajausta luomivärin avulla. Sivellin on poninkarvaa, joka sopii myös runsaspigmenttisen luomivärin levitykseen."

Eyeshadow Base luomivärisivellin multa löytyy vuosien takaa itseltä jo entuudestaan ja laitan kuvan vanhasta ja uudesta siveltimestä instagramiin asap jotta näette miten moitteettomassa kunnossa vanha sivellin on!

Olen kokeilemiini tuotteisiin tyytyväinen, ja olen päässyt testailemaan siveltimiä ja luomivärejä jo meikeissäni! Käytän niitä mm. tulevilla tutoriaaleillani ja voin jo nyt sanoa että varsinkin sävyt White Wedding, Good Morning ja Black Widow tulevat löytymään MONESTA tulevasta meikistäni, koska ne ovat niin hyviä perusmeikkisävyjä! MSCICH:ltä on myös tulossa uutuustuote/tuotteita joista  löytyy jo teaseria heidän Instagramistaan, kannattaa käydä kurkkaamassa! :-) Kiitos ihanista tuotteista MSCHIC! 


2 kommenttia:

  1. Tosi kuaniin sävyinen tuo Rockstar! Hyvää uutta vuotta 2017 :)

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥