14.5.2015

۞ Tanning, New Holy Grail Foundation And "Granny Hair" ۞

Hi loves,


Tänään kirjoittelen mm. itseruskettava- kokeilustani, M·A·Cin uudesta meikkivoiteesta (joka on valehtelematta maailma paras) sekä muutamasta (suora)hiusväristä jotka kuumottelevat mua aivan hulluna! x

This post is mainly about my (successful) self tanning experiment, new “Holy grail” foundation & powder, and hair inspiration with some random thoughts!  Hope you guys enjoy! x


۞ ۞ ۞


Myönnetään, multa on ollut vähän voimat poissa viime viikkoina, mutta Luojan kiitos ne ovat nyt alkaneet palailemaan niin pääkoppaan kun kroppaankin! Siispä oon taas selaillut internetin ihmeellistä maailmaa ja inspiroitunut miljoonista asioista joita haluan kovasti soveltaa omaan tyyliini, niin meikkien, vaatteiden ja hiustenkin muodossa. :-) Panostan toistaiseksi näihin blogijuttuihin kuitenkin enemmän kuin videoihin, sillä mua harmittaa se että mun kamerani/tietokoneeni/editointiohjelmani ovat niin alkeistasoa, että en saa ollenkaan toteutettua itseäni niinkuin haluaisin. En tavallaan... saa persoonaani, ideoitani ja fiilistäni läpi niistä videoista. On helpompaa kirjoittaa ja laittaa kuvia! MUTTA heti kun on mahdollisuus, ostan uuden kameran ja yritän löytää vähintäänkin paremman editointiohjelman! Käytän siis movie-makeria. Otan suosituksia paremmista editointiohjelmista vastaan mielelläni!

I have been really inspired lately to do videos! My problem, tho, is that I kinda don't want to do videos. My camera/editing program/lighting/computer are so old, that I can't make good quality videos, where my ideas and persona would show thru! That is why I like to write more than film, but I will get my shit together asap, and start making youtubes more bcuz I really love it too! If you guys know any good (free) editing programs etc, I would love to know! x

Mutta joo, aloitetaan vaikka näillä meikkijutuilla. Kuten jo sivusinkin tuossa edellisessä postauksessa, käytiin viime viikon perjantaina taas M·A·Cillä! Kauneusbloggaajien kahvihuoneella oli NIIN suuret ylistykset M·A·Cin uudesta meikkivoiteesta, että mun oli pakko hankkia se kokeiluun - ja ollakseni rehellinen - se on paras meikkivoide mitä oon IKINÄ kokeillut! Siksi haluankin jakaa sen pikemmiten teidän kanssanne! Se on niin peittävää, että sitä voi käyttää peitevoiteena! Koostumus on kuitenkin todella kevyt, ja iho hengittää sen läpi (joka on mulle varsin uusi kokemus hehhe). Meikkivoide kestää iholla siis koko päivän ilman korjailuja, eikä tarvitse seurakseen minkäänlaisia peitevoiteita. Itse laitan meikkivoiteelle tarkoitettua puuteria aavistuksen päälle ja siinä on ja pysyy, täydellinen "nukke" iho koko päivän.

But yaaasshh, let's start! I will put this shortly since I'm feeling sleepy again. :-D (Being a fresh mommy is hard sometimes.) The new foundation & powder combo from M·A·C is the BOMB! Best ever! It feels so light and fresh on the skin, but it still manages to even out everything and make my skin look perfect with only one layer (no concealer needed) of make-up! GO GRAB IT!Oma meikkivoiteeni on sävyssä NC35 ja puuterina hieman vaaleampi "medium" sävy. Miksi? Koska mun ihollani tummuu kaikki meikkivoiteet 0,5-1 astetta, joten tämä puuteri sitten tasaa sen sävyeron. :-) Meikkivoiteen nimi on siis "M·A·C Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation" ja puuteri "M·A·C Pro Longwear Powder/Pressed". Puuteri on läpikuultavampi kuin se mun vanhempi M·A·Cin Studio Fix puuteri. Tämä meikkivoide on kuitenkin hieman hintavampi kuin muut M·A·Cin meikkivoiteet, mutta on hintansa väärti! Hinta oli kuitenkin muistaakseni alle 40€, eli ei mikään kovin suolainen hinta.

My foundation color is NC35 and I wear "medium" as the powder color. This foundation oxidizes on my skin, so I needed a little lighter powder to even it out.  Tässä vielä paletti jonka nappasin mukaani (M·A·Cin kesäkokoelma) ja tämä "Kylie Jenner" huultenrajauskynä. Nämä luomivärit ova "Veluxe Pearlfusion" eli periaatteessa värillistä glitteriä. Fix + kanssa saa kuitenkin mukavan pigmentinkin näistä irti! Tämä paletti on nimeltään Warm Wash. Kynä on Pro Longwear Lip Pencil: In Anticipation.

I also got this Warm Wash -palette from the M·A·C summer collection that launched last week. The lip pencil is the color In Anticipation, which is kinda like "my lips but better" color for me = Kylie Jenner lips here I come!

۞ ۞ ۞

Meikkivoide siis sävyssä NC35? (Aiempi 15) Joo! Valkattiin ihan tarkoituksella Liisan kanssa kunnon inkkariväri mulle koska oon alkanut läträämään itseruskettavalla ihan urakalla! Tämä on vasta toinen itseruskettava mitä oon _ikinä_ kokeillut, mutta tykästyin tähän paljon enemmän kuin edelliseen (en muista kyseisen i-ruskettavan nimeä kun sen kokeilusta on 4-5 vuotta aikaa). Kesäksi haluaisin toki tummemman, mutta tämä väri miellyttää mua juuri nyt!

Sooo... You maybe wondering: why is this pale Finnish girl wearing NC35 when the summer isn't even started? Well, I started my fake tanning early this year! ...Ok that as kinda of a lie. This is my first time self tanning. :-D Anyhow, I started it, and I'm loving it, and I'm not stopping it! Boom. Loving it.


Tatskan teksti on fucked up i know mutta "rusketus" on mielestäni tosi hyvä! Käytän siis Lumenen Natural Bronze -vaahtoa. Ostin pelkän vartalolle tarkoitetun itseruskettavan koska halusin ensin (tietysti) kokeilla millaista tämä on! Koska olen hyväksi todennut, aijon nyt hakea sen kasvoille tarkoitetun version + sen hohdevoiteen tähän vielä. Vaahto on todella riittoisaa ja miedon tuoksuista, mutta se on valkoista joten ei "näe" mihin sitä on levittänyt. Sävy syvenee ja ilmestyy n. 12h aikana, joten laitan tätä yleensä illalla suihkun jälkeen, noin joka toinen ilta ylläpitääkseni tällaista "etelänloma rusketusta".

The self tanner I use is from a Finnish company called Lumene. Basically meant for pale Finnish people (so it shouldn't make you orange like some do). It is white foam with a very light scent, and it takes about 12 hours for you to see the final color. For the summer I would like to be darker, but right now, I think this is perfect! I use it about 4-5 times a week.


۞ ۞ ۞

Sitten vielä lopuksi vähän hius kuumottelua! :-D Justhan mä sanoin että en aijo vaihtaa hiustenisävyä, mutta... Krhm. Kyllä te nyt mua jo sen verran tunnette, ett valehan se oli! Tällä hetkellä kaikista eniten mua kuumottelee harmaa "mummotukka" ja super vaalea/haalea pinkkiin taittuva persikka! Kuvat tumblr.

And lastly! Some hairp♥rn! I know I just said that am happy being blonde... but you guys know me.. XD Am really attracted to "granny hair" and light peachy-pink hair. I just don't know which one I like more!


_ MMM! Luulin että oon "kasvanut" yli näistä pastellihiuksista, mutta nyt kun ne on ihan mainstream juttu, niin on alkanut taas kutkuttelemaan kaikenmaailman sävyt! :-D Vaaleansininen on mun unelmavärini, mutta tiedän että se ei sovi, joten jätän sen nyt toistaiseksi laskuista.

_ MMM! I thought I was "over" pastel hair, but now its so mainstream that I feel like I should give it a try again. Light blue is my ultimate dream colour, but I know for a fact that it wouldn't fit me so I don't think am gonna give that a try... granny hair/peach would be awesome tho!

Ps. Kävin ottamassa nenäkoruni takaisin! Tuntuu taas "omalta itseltä" kun on jonkunlainen lävistys naamassa. :-D
1 kommentti:

  1. Anteeks mutta toi sun rusketus on jäätävä, ranteessa ja rinnoissa hirveä väri ero, ja siellä täällä näkyy erinäisiä läikkiä. Mutta harjoitus tekee mestarin! Kyllä se siitä kun harjoittelet vielä vähän

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥