10.5.2015

☼ Mother's Day

Hi loves,

...Ja hyvää äitienpäivää kaikille! Me vietettiin omaa äitienpäivää mummulassa! (Mun vanhemmillani.) Äiti oli tehnyt ihanaa ruokaa ja ostanut paikallista erikoissuklaata & erikoisjätskiä ja kaikkea ihanaa. Vedettiin ruokakoomat ja otettiin kuvia, siinäpä se oikeastaan! :'-D Gabby oli kanssa ostanut mulle ja äitille ruusut ja mulle pinkin paidan hihii. "Yllättäen" ostettiin äitin kanssa itsellemme vähän ekstra äitienpäivälahjoja (perjantaina) kun MACille oli taas tullut uusi kokoelma. "Wash And Dry". Kokoelma ei silleensä sytyttänyt kun suurin osa oli vaan uudelleen pakattuja peruskokoelman tuotteita, mutta sieltäkin irtosi sitten "glitter" paletti ja mm. MACin uutuus meikkivoide + puuteri ja "kylie jenner" huultenrajauskynä. :-)

...And happy Mother's Day! We (me, my husband, our baby, my sister, and my parents + dogs) spent ours at my parents place. Mum made delicious food and we just talked & laughed and took pictures. :-) 


Toivottavasti kaikilla oli mukava äitienpäivä! :-3 Kirjoittelen noista MAC ostoksista sitten erikseen! Miten te vietitte äitienpäivää & onko täällä muita jotka juhlivat ensimmäistä kertaa äiteinä? x

I hope everyone had a nice Mother's Day! :-3 How did you guys spent yours & is here other new moms who celebrated today as "mums" for the first time like I did? x2 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta.
  En juhlinut ensimmäistä, vaan jo viidettä kertaa äitinä! c:

  VastaaPoista
 2. Mulla oli myös ensimmäinen äitienpäivä mut ei sitä mitenkään erityisesti vietetty.
  Oon lukenu sun blogiasi jo aika alusta asti välil enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Teidän poika syntyi juuri sinä päivänä kun meillä oli la eli meillä suurinpiirtein saman ikäiset lapset. Oon sua muutaman vuoden vanhempi mut on silti kivaa ollut seurata teidän perhettä. Pidä blogisi tällaisena mut ihan hiukan lisää perhejuttuja :)

  Hyvää kesän odotusta teidän perheelle!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥