5.1.2015

Christmas & New Year 2015

Hello darlings,
 
Koska en päivitellyt Jouluna tai vuodenvaihteessa, päätin kirjoitella nyt niistä! Meidän pieni perheemme siis vietti Joulua mun vanhempieni (24pv), ja mun isovanhempieni (25pv) luona. Kuunneltiin musiikkia, jutusteltiin, syötiin ja oltiin vaan yhdessä ja rentouduttiin. Uutenavuotena oltiin Gabbyn kanssa Tampereella pyörähtämässä ja katsomassa ilotulitusta.

On this post am just showing pictures of my family's Christmas & New Year. Pictures tell a lot, so no need of translating this post imao.  :> I didn't do any NYE resolutions, except for continuing to make myself a better person. We didn't get hammered  like last year, just got drinks (1 per person) and went to see the fireworks.


24.pv
Joulupöydässä mm. Nigerialaista riisiä, rosollia, kotijuustoa, itsetehtyä sinappia ja perunasalaattia omnom. Kinkut ja laatikot eivät päässeet kuvaan tällä kertaa kun unohdin ottaa niistä kuvia.

Kevyt sitruksinen pipari juustokakku! (Meillä on kaikki laihiksella, tosin mä oon ainut läski XD)



Daniel kultapieni Joulutunnelmissa!


Mulla oli tosi kevyt meikki Jouluna. Kulmakarvat ja vähän ripsiväriä vaaain :>



25.pv
Daniel & mummu (mun äiti)

Sain mummulassa (mun iskän vanhemmat) vihdoinkin lihapullia XD Musta ne kuuluu Joulupöytään...


Mun mummu ♥


Gabby riehu lumessa niinku ei ois koskaan nähnytkään ennenku lädettiin takaisin kotiin :D

31.pv

Uutenavuotena lähdettiin ulos, clubille. Mutta rehellisesti, ei ollut mikään villi uusivuosi. Mua yökötti se meno. Oksennusta ja lasinsiruja kaikkialla ja niin lihatiski -meininki. Juotiin yhdet ja lähdettiin (sain kauan himoitsemani valkovenäläisen). Käveltiin pitkin Tamperetta käsikädessä katselemassa ilotulitteita ja mentiin mäkkärin kautta kotiin nukkumaan. Ei vaan jotenkin inspaa enään toi baarielämä. Noh, ainakin tuli kokeiltua. :-D Kyllä "kotibileet" on mukavampia mun mielestä.



UV meikki. Glitterin nimi on LasVegas 8)

Tein viimeksi uudenvuoden lupauksia vuodelle 2014. Hassua, mutta mun lupaukseni pitivät tällä kertaa! :-D Lupasin olla juomatta enempää kuin kerran kuussa, ja lopettaa tupakoinnin. No, sain vuoden alussa tietää olevani raskaana joten tupakointi loppui seinään, samoin juominen. Lupasin myös muuttaa pois kotoa. :-D Olin myös värjäämättä/vaihtamatta hiusten väriä 9kk jolloin mun hiukseni kasvoivat ihan mukavasti. Nythän oon jo vaalennellut nämä, mutta pituus ei kauheasti kärsinyt. Leikkasin 8cm tukkaa takaa, koska mun sivusiilit eivät yletä vielä solisluulle ja mulla oli semmonen macgyver kuosi. (Nyt tukka about olkapäille. Koulumenestystä lupasin parantaa, sitä en tiiä et pidinkö vai en kun oon nyt mammalomalla. :-)

Vuodelle 2014 haluan tehdä vain yhden lupauksen. Jatkaa samaa linjaa, ja olla enemmän minä. Oonhan mä siis nyt jo "minä", aito sellainen. Mutta haluan kehittää itseäni lisää ja palata asioihin joista nautin ja joita tein kauan sitten. (Maalaus, lyijykynällä tehdyt kasvokuvat.) Haluaisin myös pyrkiä olemaan luonnollisempi - ei, en tarkoita nyt että lopettaisin meikkaamisen hell no. :-D Mutta haluan hoitaa kroppaani luonnollisemmilla tuotteilla. Ja syödä puhdasta ruokaa, olla terveempi, tiputtaa painoa. Oon tosin antanut itselleni luvan syödä juhlapäivinä "roskaa" mutta thats it. Olisi helpompi pukeutua niinkuin tykkää kun ne vaatteet mahtuisivat päällekin.. lol. En mä mikään super läski ole, mutta läski kuitenkin. Ja joo oon sanonut tuhat kertaa että alan laihduttaan, mutta tällä kertaa alotin sen jo ennen kuin päätin kertoa siitä hahaa. Tää on hidasta, tää on tuskaista, mutta etenen ja se on pääasia. Tästä lisää myöhemmin. :-)


Millainen Joulu/UV teillä oli? :-)


Hugs & Kisses
 Kinuskiufo

2 kommenttia:

  1. sun blogi saa mut aina hymyilemään <3 meikkaat samalla tavalla kun mä, saan sulta aina tosi paljon inspiraatiota ja tekemisen meininkiä kehittää itteäni meikkaajana eteenpäin :) lisäks sulla on niin kaunis ja ihanan oloinen perhe ettei voi kuin kadehtia! En tiiä miks tulee tippa linssiin ku kirjotan tätä mutta halusin vaan kertoa kuinka paljon sun positiiviset ja vilpittömän ihanat tekstit vaikuttaa =) Mukavaa vuodenjatkoa sulle <3

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥