13.11.2014

Lush And Lazy Lashes, Counting Days For Christmas

Hi honeys,


Vihdoista viimein tietsikat on korjattu ja nettikin pelittää, joten tulin heti päivittelemään teille kuulumisia! (Huomaa monikko: meidän kaikki kolme konetta oli paskana!) Tarkoitus oli tulla kirjoittelemaan viime lauantain ristiäisistä, mutta koska meillä on vasta muutaman kameran kuvat, ajattelin odottaa sen aikaa että pystyn laittamaan kuvia sitten monipuolisemmin useemmasta kamerasta varsinaiseen postaukseen. :-) Varsinkin kun tää kamera mikä meillä nyt on, lihottaa varmaan 10kg oikeesti... Siis hoikatkin ihmiset näyttää kuvissa ihan plösöiltä, naurettiin Gabbyn kanssa ihan ääneen että johan tuli taas kuvia. :-D Toteutin kanssa mun tukkahaaveeni ja laitatin uudet kuidut päähän, tällä kertaa ammattilaisen tekemänä. 

Ah, finally our computers work again! (All three of them were broken..) so I can update you guys again! This blog has been so dead hah. I was supposed to write about Daniel's baptism, but since we don't have all the pictures yet, I decided to write about that later this week. :-) I also got my hair plated again, tho this time a professional did it for me. Santa Baby - swatch

Odotatteko tekin Joulua yhtä innoissaan kuin minä!? En oo moneen vuoteen ollut näin malttamaton ja musta on kuoriutunut ihan kunnon Jouluihminen. :'-) Aloin jo polttelemaan piparien/vaniljan yms tuoksuisia kynttilöitä ja oon ostanut ekat Joululahjatkin! Siksi olikin ihanaa kun LUSH lähetti muutaman näytteen Joulukosmetiikastaan! (Laittoivat spostia jossa kertoivat Joulupukin haluavan lähettää näytteitä niillekin jotka eivät pääse aina paikan päälle.) Eilen sitten kun avasin paketin, tuntui että sieltä oikeasti kimposi lisää Joulumieltä tänne! :-D Oon niin huono hommaamaan ikinä mitään sesonkituotteita, mutta nyt voin kerrankin sanoa omistavani muutaman. I can't wait for Christmas! I'm so excited that I have already bought couple gifts and started burning Christmas candles (gingerbread and vanilla scents). Thats why it was super cool when LUSH contacted me and told that their Santa wants to send samples for people who didn't make it to their shop when "LUSH Santa" was there! I dont think I have ever owned seasonal cosmetic products so this was nice - especially since since its Christmas stuff!

False: Downy

Extreme: Plumage

Faux: Tip

Blush Professional ja Lazy Nailsistakin tutulta Daniellelta tuli viestiä, jossa hän kertoi uudesta Lazy Lashes sivusta ja halustaan lähettää mulle kokeiluun muutamat ripset joten tässä ollaan! Sain kolmet ripset: False, Extreme ja Faux. Silmiin asti ripset eivät vielä ole päässeet, mutta laitan kuvia sitten kun mulla on aikaa liimailla näitä silmiini. :-) 

Danielle (from Blush Professional & Lazy Nails) contacted me telling that They have a new site called Lazy Lashes and that she would like to send me couple samples! I was excited since I use lashes a lot, and I'm always running out on them. She sent me three (3) pairs: False, Extreme and Faux Lashes. I ill try to take pictures of these in my eyes as soon as possible for a better review! :-)

Mulla on hulluna kaikkia hius- ja meikki ideoita joita haluan toteuttaa, sekä muutama "syvällisempi" mielipidetekstin aihe joista haluaisin kirjottaa! Nyt kun koneet ja netti pelittää aijon ottaa kiinni menetettyä aikaa ja kirjoitella useammin. :-) 

Aijotteko ostaa Joulukalenterit, ja jos, niin millaiset? Joku kosmekalenteri ois ihana mutta en tiiä mistä ja millaisen hankkisin!
Hugs & Kisses
 Karoliina

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kun postasit taas, toivottavasti kirjottaisit nyt useammin :) (siis kuinka vain itselläsi aikaa on) Näitä on nimittäin ihana lukea!

    VastaaPoista
  2. Ompas ihanat hiukset ja nätti meikki <3 Itsekin polttelen jo jouluisia kynttilöitä ja teen omatekoisia joululahjoja :) The Body Shopilla on joulukalenteri ja hintaa tais olla 65€ :)

    VastaaPoista
  3. Haaveilen Body Shopin joulukalenterista, mutta hinta on mun kukkarolle tällä hetkellä liikaa :( Se olisi ihana! :D innolla odotan ristiäispäivitystä! :) Ihanaa joulun odotusta sinulle, Gabbylle ja vauvalle <3

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥