15.11.2014

"Happiness Is The Secret To All Beauty, There Is No Beauty Without Happiness." - Christian Dior

Ei ole mitään viehättävämpää tai kauniimpaa kuin ihminen joka on sujut itsensä kanssa ja joka pitää huolta itsestään. Kaikki meistä on kokeneet tilanteen, jossa huoneeseen astuu ihminen: ei välttämättä kauneusihanteiden mukaan kaunis sellainen, mutta tämän ihmisen energia, positiivisuus ja varmuus saa hänet valaisemaan koko huoneen. Tämä ihminen vetää muita puoleensa vain olemalla oma itsensä, pyytelemättä sitä anteeksi. Mikset sinäkin olisi tällainen ihminen?

Kun huomaat hukkuvasi itseinhoon, muista ettet syntynyt tuntien niin. Jossain vaiheessa sun elämääsi, joku ihminen tai kokemus sai sut tuntemaan että sussa olisi jotain vikaa, ja sinä uskoit siihen. Samalla tavalla kuin aloit uskomaan että et riitä, ettet ole tarpeeksi hyvä, voit saada itsesi uskomaan että olet hyvä, että olet täydellinen omana itsenäsi. En sano että se on helppoa, kamppailen itsekin näiden ajatusten kanssa, mutta se on mahdollista. Oon kulkenut itse jo pitkän matkan parempaan päin, ja haluan kannustaa teitä tekemään samoin. Kaikki alkaa siitä, kun ymmärrät että elämässä on paljon muutakin kuin se paha olo jonka tunnet sisälläsi, ja päätät etsiä sen.  :-)

"Be who you really are. In order to love yourself, you have to stop loving the person you wish you were and love the person you actually are instead"

Lakkaa välittämästä mitä muut susta ajattelee. Se on musta ehkä yks tärkeimmistä asioista jos haluaa hyvän itsetunnon, luottaa itseensä. Täytyy tehdä niinkuin itsestä tuntuu hyvältä (kunhan ei satuta muita). Sanotaan että Jumala teki meistä kaikista täydellisiä, uniikkeja. Miksi haluaisit olla joku muu, kun sua on olemassa vain yksi. Sinä olet erityinen, sinulla on merkitystä. Sulla on tää yksi elämä (ainakin tässä muodossa) joten lakkaa olemasta heikko! Kerää itses, sä saat just sen minkä eteen oot valmis tekemään töitä, se ei oo mikään vitsi! Lakkaa pelkäämästä, astu mukavuusalueesi ulkopuolelle, elä elämäsi täysillä, koska jokainen päivä voi olla se sun viimeinen. Kerro rakastamillesi ihmisille että ne on tärkeitä joka päivä, kerro ITSELLESI että rakastat itseäsi ja pidä itsestäsi hyvää huolta. On niin paljon elettävää ja koettavaa, miksi antaisit sen valua ohitsesi sen takia että olet mielestäsi liian lihava tai liian laiha, ruma tai tyhmä, kun et sitä ole. 

Mun mielestäni on tärkeää osata rakastaa itseään sellaisena kuin on, eikä yrittää muuttaa itseään muiden takia. Jos jokin asia häiritsee itsessään, sen voi aina muuttaa. Luonnettaan voi kehittää, kroppaansa voi muuttaa - jos se on jotain mitä ITSE haluaa. On tärkeää tietää oma arvonsa, eikä antaa muiden määritellä sitä. Sinä olet se kuka sanot olevasi, älä anna muiden kertoa sulle kuka olet. Älä myöskään anna menneisyyden tai tekemiesi virheiden määritellä sua, koska ne on MENNEISYYTTÄ, et voi muuttaa sitä, mutta voit tehdä tulevaisuudestasi just sellaisen kuin haluat. Kaikki on sun käsissäsi.

"Look in the mirror, this is your only competition"


Pidä mielessä, että ihmisiä kaikki muutkin on, eikä ne ole sua parempia. Miksi et haluaisi elää täysillä? Jos et rakasta itseäsi, tunne itseäsi, ole itsevarma, voi olla että elämästäsi tulee näyteltyä: teet niinkuin muut haluaa, niinkuin muut sulta odottaa. Et tunne oloasi hyväksi, tuntuu aina että täytyy tehdä vaikutus. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia! Kun olet oma itsesi ja hyväksyt sen, vedät myös puoleesi parempia ihmisiä ja lupaan että elämäkin tuntuu kivemmalta, asiat luontevammilta.

Rakastaa itseänne juuri sellaisena kuin olette! Epätäydellisyys on viehättävää, kun sen kantaa oikein. Synnyit ainutlaatuisena, miksi haluaisit kuolla kopiona?

Hugs & Kisses
 Karoliina

1 kommentti:

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥