18.10.2014

Drippin' Candy On The Ground

Hi,

Päivän meikkiä pitkästä aikaa! Tai, no tavallaan ainakin. Käytiin eilen kultsin kanssa "viihteellä", lue: hengattiin tunti kahvilabaarissa, alkoholittomien juomiemme kera (imetän niin en viitti juoda edes siideriä vaikka moni muu niin tuntuukin tekevän). Aluksi ahdisti lähteä ulos, varsinkin ilman Danskua mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Sovittiin mun porukoiden kanssa että ne ottaa Danielin aina kerran viikossa-kahdessa hoitoon 2-4 tunniksi että saadaan aina välillä viettää aikaa Gabbyn kanssa kahdestaan. Me ei ees enään tyyliin nähdä sen kanssa kun se on aina aamusta iltaan töissä, ja yöt taas nukutaan niin on tosi kiva käydä "treffeillä" ja pitää parisuhdetta siten yllä!

Long time no... pictures of my make-up? Haha let me fix that! Me and my hubby decided to go out to a coffee bar yesterday (didn't drink any alcohol tho since I'm breastfeeding). At first I felt really uncomfortable but I really enjoyed spending time with Gabby. We decided that my parents take Daniel once every week (or every to weeks) to their place for 2-4 hours so me and Gabby can go out/sleep and spend couple hours together without him. We LOVE him but we really need some time together w/Gabby sometimes too. 


Eli tässä tosiaan mun eilisen look! (Huomaa varmaan että raskausturvotus on poissa? Hoikasta oon kaukana mutta on kiva kun naama edes näyttää taas normaalilta. XD) Mulla oli vajaa tunti aikaa laittaa itseni (käydä suihkussa, meikata ja pukea) joten mun meikkini oli myös sen mukainen: simppeli neutraali silmämeikki ja luonnolliset ripset, ei edes rajauksia, sekä aavistus aurinkopuuteria ja punaiset huulet! Lasit pöllin kultilta.

So, here is yesterdays look! (Can you guys tell that the pregnancy swelling has gone down?) I only had less than an hour to shower, to do my make-up and dress up so I kept my make-up really simple: neutral eyes with natural lashes, hint of bronzer and red lips. The glasses I stole from my boo hehe.


Mitä mieltä ootte tällaisesta lookista mulla? What do you guys think about this look on me?Mut näihin tunnelmiin! Nyt ahdan viimeset suklaat nassuun koska huomisesta lähtien alkaa terveellisemmät elämäntavat! Mulla on nyt niin kultainen mahdollisuus (vihdoin) laihtua ja saada semmonen kroppa minkä voin pukea miten lystään että oisin tyhmä jos en tarttuisi siihen! Oon ottanut palautumis kuvia ja kaikkea, saa nähdä josko uudenvuoden vaihteessa niitä julkaisisin jo tännekin. :-)

But ya, that's it for today! Now am gonna go and eat my last pieces of chocolate since I'm starting new healthier life tomorrow! I really want to loose my extra weight now, since I really have a golden opportunity to do it now (breastfeeding and having to go out for walks with the baby) sooo.. :-) I hope to update you guys about this really soon!


...And now, enjoy sum Beyonce!


"Momma taught me good home training
My Daddy taught me how to love my haters
My sister told me I should speak my mind
My man made me feel so God damn fine"
Ps. Meidän kustomoidut juhlavaatteet tuli eilen Afrikasta!!!


Hugs & Kisses
 Kartsa

6 kommenttia:

 1. Ihan sairaan upea look! Sopii sulle tosi hyvin :) onnea teille!

  VastaaPoista
 2. mä toivon ettet sä oikeesti loukkaannu tai ota ittees, ei tää oo ollenkaa pahalla tarkotettua, mut musta on vaan hassua et oot perheenäiti ja ajattelet vieläkin sun vartalosta kun 15-vuotias teini ... sulla on ihana vartalo, se sopii sulle, se on kartsamainen vartalo, kuvaa just sua! sä voit pitää just niitä vaatteita mistä tykkäät, kaikki lähtee pään sisältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Mutta pakko tarttua tohon kun sanoit että ajattelisin mun vartalostani niin kuin "15-vuotias teini". Millä sä tämän nyt sitten perustelet? Onko susta lapsellista haluta olla normaalipainoinen ja terve? Koska olen äiti, on ok olla lihava ja olla välittämättä omasta terveydestään ja ulkonäöstään...? Mun mielestäni ei ole lapsellista näyttää hyvää esimerkkiä omalle lapselleen. Oon kyllästynyt kulkemaan legginseissä ja stretch- vaatteissa. Oon kyllästynyt olemaan se "kaunis mutta vähän lihava". Mulle ei mahdu vaatteet joista tykkään ja mä en halua käyttää "isojen tyttöjen vaatteita". Kyllä mä niitä pitäisin jos napit menis kiinni ja ei kinnais joka paikasta. Mä oon isompi luonnossa kun kuvissa: yläosat M/L ja alaosat XL. Lihavuus ei kuulu mun persoonaani, se tuli masennuksen oireena - ja olen jo parantunut, vuosi jo täynnä! Aika saada 6 vuoden extra kilot pois. :-)

   Poista
  2. Hyvä vastaus! Samaa mieltä, ettei äitiys ole mikään syy jäädä makaamaan kotiin ja syömään herkkuja! On totta, että kauneus tulee hyvästä itsetunnosta ja sisäisestä hyvinvoinnista, ja jos itse tuntee olonsa paremmaksi pari kiloa kevyempänä, ni kuka muu on siihen sanomaan mitään :)

   Poista
  3. Mäkin toivoisin et pääsisin pulleudestani eroon mahd pian :( Vähän sama ongelma takana kun sullakin, koulukiusaamista ja sensellaista, mikä sai mut turruttamaan pahan olon suklaalla.

   Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥