29.6.2014

Life Updates: New Apartment, Parties, Baby Stuff + More!

Only in Finnish


Voi että, en oikeasti tiedä mistä aloittaisin tän postauksen! Tuntuu että tässä on tapahtunut NIIN paljon asioita joista en oo ehtinyt/muistanut/saanut aikaiseksi kertoa. Mutta jos vaikka kerron isoimmat jutut ensin ja jatkan sitten siitä! Koitan kertoa kaiken mahd. lyhyesti! :-D Teen myös kysymys & vastaus -videota, siitä lisää tämän postauksen lopussa.


Mun ei alunperin pitänyt kertoa tästä yhtään missään, mutta koska tieto on jo facebookissa ja muutamilla muilla sivuilla (+kaikki läheiset tietää perheen lisäksi) ajattelin että miksi en kertoisi teillekin! Eli mä ja Gabby ollaan menty naimisiin. Ei haluttu tehdä siitä mitään sen isompaa juttua, kun kunnon häät & juhlat me ajateltiin pitää kuitenkin vasta vuoden parin-päästä (koska $$$). Tehtiin vaan ns. paperihommat kuntoon, koska why not? Me rakastetaan toisiamme ja meille on kuitenkin siunaantunut pieni lapsi ja haluttiin olla virallisesti yhdessä ennenkun lapsi syntyy - olla oikea perhe. Naimisiin mentiin siis 28.3 eli siitä on nyt sitten muutama kuukausi jo aikaa. :-) Tuntuu jotenkin ihan epätodelliselta edelleen. Ensinnäkin siksi, että joku niin ihana mies kuin Gabriel haluaa viettää elämänsä mun kanssani, ja toiseksi sen takia että oma nimi on muuttunut. Eihän tässä nyt siis mitään mullistavaa ole tapahtunut eikä naimisiinmeno oo muuttanut juuri mitään. Nyt on vaan sitten pysyvästi sormukset sormissa ja molemmilla sama sukunimi! :-) (Josta puheenollen me ollaan menossa mun ja Gabbyn yhteisen kaverin Ayon siskon häihin enskuussa!)


Sitten seuraavaksi isoin juttu (jonka takia täällä on ollut vähän hiljaista) on se että me muutettiin vihdoin kunnolliseen kämppään! Ollaan siis asuttu yhdessä epävirallisesti viime marraskuusta asti Tampereella erilaisissa soluissa, mutta nyt muutettiin virallisesti yhteen - ei tosin Treelle mutta sen lähistölle kuitenkin. Ollaan nyt about viikko oltu tämmösessä mukavan kokoisessa kolmiossa ja ah on niin ihanaa kun ei tartte jakaa keittiötä, vessaa tai mitään kenenkään vieraan kanssa! :-D Plus mun porukat asuu kävelymatkan päässä niin voin käydä katsomassa koiria aina välillä. Rehellisesti on tosi outoa asua kämpässä jossa ei oo eläimiä ku oon tottunut siihen että joku pieni olento tökkii kuonollansa koko ajan käsivarteen tai nukkuu viekussa, hah. Nyt kun vielä sais aikaseksi hommata netin tänne ja sit jatkojohdon tohon pöytätietokoneeseen niin ois aika bueno! Vaikka väsynyt olenkin, oon suurimman osan ajasta kuitenkin yksin täällä joten mun ois helppo tehdä postauksia ja videoita (ehkä jo valmiiksikin) koska sitten kun vauva syntyy niin menee taas voimat sitten siihen. Melkoista laiminlyöntiä blogia kohtaan on kyl ollut tämä vuosi, mutta kiitos kun ootte edelleen täällä ja ymmärrätte että raskaus vaan vie multa voimat. :-3 Vaikka postauksia tulisikin harvemmin, en mä ole lopettamassa - tykkään tästä & teistä liikaa!

Mutta hei pienestä olennosta puheenollen, mun mahani on kasvanut ihan hulluna mutta iho ei sen mukana - mulla on herkulliset raskausarvet navan molemmin puolin. Jotenkin yllätti kuinka nopeasti ja pienestä ne ilmestyivät, koska ei mun maha nyt loppujenlopuksi ole mikään ihan jäätävän suuri ja siinä on nyt jo arvet. 0.0 Ne ehti yhdessä vaiheessa jo haalistumaan kokonaan pois, mutta sitten ne lävähti taas punaisiksi ja siinä ovat pysyneet. Sanonkin usein että mulla on seepratatskat mun masussa. :-D Oon nyt siis n.28 viikkoa raskaana eli ei enää kauaa että baby Daniel on täällä! Ja joo, mun masussani siis kasvaa pikkuinen poika & nimi on päätetty! Meillä on jo lähes tulkoon kaikki mitä vauva vaan voi tarvita, eli siitä en niinkään oo huolissani! Oon enimmäkseen tosi innoissani siitä että me saadaan vihdoin tavata meidän rakkautemme hedelmä ja siitä että "saan mun vartaloni takaisin". Tuun varmasti kaipaamaan tätä kutkuttelua kun Dani ui mun masussani, mutta vielä enemmän mä kaipaan tällä hetkellä sitä että pystyy nukkumaan: herään 2-3h välein pissalle ja on vaikea löytää hyvää nukkuma-asentoa. Sit saisin kanssa vihdoin tän mun kropparemppani alkeille! Sinänsä lääkäri jo sanoikin että oon pitänyt mun painoni hyvin kurissa, koska mulle sanottiin että on mahdollista että mun painoni nousisi n.15kg ellei enemmänkin tän raskauden aikana vaikka oon jo valmiiks pullea, koska oon kuitenkin perso ruoalle ylipäänsä. Kaikki menee ja kaikki on hyvää. :-D Mun paino on noussut kuitenkin vaan vajaat 3kg joten näillänäkymin tuun hoikempana sairaalasta takasin kun mitä olin ennen raskautta! Hyvä minä! 8-)


Mitään sen kummempia mielitekoja mulla ei oo kai ollut.. Mun jokakesäinen chinese food ja mäkkärin el maco wrap on edelleen listoilla mun törkyruokinani, mutta oon huomannut että nyt tän raskauden aikana mulle on tullut ainakin yks outo mieliteko: ne arlan fetakuutiot(?) aurinkokuivattujen tomaattien kanssa siinä ihme öljyssä. Siis oon vihannut niitä ja kaikkea sen tapaista koko ikäni mut nyt vedän niitä suoraan niistä 100g snackpackeistä. :-D Siis ihan sairaan hyviä! Toisena on sit mausteinen & tulinen ruoka ja afrikkalainen coleslaw! NAM. Muutenkin Nigerialainen ruoka on mun mielestäni tosi hyvää. Se on puhdasta, simppeliä, eksoottista ja mausteista. Oon maistanut ihan uusia juttuja joita en oo koskaan ennen ees nähnyt, esimerkkinä nyt vaikka "banaanin isä" plantain joka siis näyttää banaanilta mutta on kaukana siitä kun sen avaa ja sitä maistaa. Sit sellanen ohralimppari kun super malt on tosi hyvää. :-D Saa kokeilla aina kaikkea uutta kun me mennään näihin Gabbyn kaverien juhliin, koska siellä on poikkeuksetta AINA ruokatarjoilu (ja ilmaiset viinat, viinit yms). Voi kyllä. Muistan kun olin ekaa kertaa tämmösissä juhlissa, olin ihan häkeltynyt kun mulle sanottiin että semmoselta valtavalta pöydältä saa ottaa alkoholia, mitä ikinä haluaakaan ihan ilmaiseksi, ja sitten toiselta pöydältä ruokaa mielinmäärin. Juhlien järjestäjä maksaa kaiken! Eli toisinsanoen pelkään jo nyt kuinka paljon meillä tulee meneen rahaa kun me järkätään ristiäiset, tai lähinnä ne afterpartyt mihin gabbyn kaverit tulee - niitä kun ei voi laskea sormin ja varpain. XD Mutta enpä enää haluiskaan mennä mihinkään suomipartyihin missä on yks pussi juustonaksuja ja pullo viinaa jota juodaan vuorotellen - yhh. Mielummin syön & juon ja tanssin afrikkalaisen musiikin ja iloisten ihmisten kanssa vähän harvemmin (krhm joka viikko) ja järkkään omilla rahoillani samanlaiset kemut ja kutsun sitten heidät tänne juhlimaan kun vuoroni tulee. Harmi vaan että oon ollut raskaana nyt nää viimeset 6-7kk ni en oo voinut noista alkoholitarjoiluista nauttia. :-D Mutta samapa se! Oispa suomalaisetkin juhlat tämmöisiä! :-)

Mutta joo tuossapa nuo tärkeimmät! Eli naimisiinmeno, muutto, vauvan sukupuoli & nimi! Ja sitten maininta noista juhlista joissa ollaan käyty nyt tosi usein! On ollut tosi paljon ristiäisiä ja synttärijuhlia. Kaikissa siis sama kaava: ruoka & juomat ilmaiset, alkoholia aina riippumatta siitä mitkä juhlat ne ovat. Aikuiset ja lapset sulassa sovussa (lapsille omat herkut) enkä oo vielä kertaakaan nähnyt mitään draamaa tai känniörvellystä!

Sitten näitä "ei-niin-tärkeitä" juttuja: käytiin tosiaan äitin kanssa Helsingissä muutama viikko sitten, josta teinkin sitten pienen meikkihaalinta -postauksen tänne blogiin! Meillä oli tosi hauskaa, ihana päivä, äiti-tytär laatuaikaa! Vettä vähän ripotteli mutta sekös meitä haittas! :-D Tutustuttiin Helsingin keskustaan (löydettiin mm. Inglot ja Starbucks joissa ei oltu ennen Suomen puolella käyty) ja syötiin hyvää ruokaa & vaihdettiin kuulumisia! Sain kanssa äitin ostamaan itelleen uusia meikkejä vaikka se aluksi vähän epäröikin! Nyt jälkeenpäin on vaan tullut kommenttia takasin päin siitä kuinka ihania kyseiset tuotteet on ja kuinka on iloinen että osti. 8-) Ehkä musta tuleekin joku kosmetiikkamyyjä. :-D Mua vaan oikeesti harmitti kun äiti aina laittaa rahaansa muihin ja sit sit surkuttelee kun ei oo itellänsä mitään kivaa! (Ja ostin siis omat juttuni ihan itse niinkun oon jo kauan tehnyt, ennekun joku älypää valittaa mulle tästä. Oisin ostanut äitillekin extrajuttuja mutta se ei antanut mun ostaa :-( Mutta Jouluna sitten senkin edestä!)




Nyt täytyis kanssa säästää vähän rahaa tuohon enskuun Turun reissuun - koska koskaan ei tiedä mitä sieltä löytyy/mitä me siellä tehdään. :-D Aiemmin tässä postauksessa jo mainitsinkin että me mennään sinne viettämään Ayon sisaren häitä! Oon niin innoissani! Oon halunnut tosi kauan joihinkin häihin vieraaksi ja nyt päästään Gabbyn kanssa afrikkalaisiin häihin! Siis ihan mahtavaa! (En malta odottaa niitä ruokia XD perus minä.)

Sitten vielä viimeisenä sellainen asia kuin hiukset! Kyllä! Blogia/vanhaa YouTube kanavaa seuranneet jo tietävätkin että mä tykkään vaihdella mun hiusteni väriä ja tyyliä. Nyt sitten mun hiukseni ovat olleet tummat jo yli puoli vuotta (ja vielä pitäisi odotella syksyyn ja ehkä imetyksen loppuunkin sitten vielä) että pääsen vaihtamaan väriä! Tästä olikin jo Facebookissa puhetta kun mietin miten turvallista sitä väriä olisi vaihtaa jo nyt. Hiustenvärjääminen on tosi puhuttu aihe raskauden aikana muutenkin. Ollaan puolesta ja vastaan. Itse oon värjännyt hiukseni kaksi-kolme kertaa nyt raskauden aikana. Ensimmäisellä kerralla en vielä tiennyt olevani raskaana (vuoden vaihteessa), ja sen jälkeen oon sitten vaan värjännyt tyvikasvua kun hiukset ovat kasvaneet niin hurjalla vauhdilla. Tarkoituksena olisi etten niitä nyt sitten värjäisi ennen syksyä ollenkaan. Ensimmäisellä  kolmanneksella se on kuulema kiellettyä mutta sen jälkeen "turvallista", ei pitäisi vaikuttaa vauvaan. Silti oon päättänyt etten halua pelleillä kemikaaleilla ollenkaan. Kolme kertaa 9kk aikana on ihan tarpeeksi. (Tai, no periaatteessa kaksi, koska se ensimmäinen tapahtui hedelmöityksen aikoihin.)

Oon kuitenkin kuumeisesti jo pyöritellyt erilaisia vaihtoehtoja mun mielessäni! Vaihtoehtoja siis siitä, mitä tekisin mun hiuksilleni! :-) Haluaisin mennä tummasta takaisin vaaleaan, mutta kohtuu hitaasti ja kokeilla siinä välissä mahdollisimman paljon erilaisia värejä ja tyylejä! Lyhyttä tukkaa en kuitenkaan enään IKINÄ halua, mulle ei vaan oikeasti sovi se. Mun hiuksethan leikattiin siis viime syksyn aikoihin ihan lyhyiksi, siis poikatukaksi. Sen lisäski se niiden väri oli aivan kamala, sellanen ei-minkään-värinen vaaleanruskea. Nyt tukka osuu solisluille, tosin sivusiilit eivät yletä vielä ihan niin pitkälle, muutama sentti jää vajaaksi. Tarkoittaa siis sitä että voin leikata kivan "polkkatukan" keskijakauksella jo syksyllä. Sit sen jälkeen tarkoituksena olisi ettei se siitä kauheasti lyhyemmäksi enää pääsisi, oli väri sitten mikä tahansa. TOSIN ei sen tartte myöskää pidempikään olla, koska polkkatukat on super söpöjä, helppoja ja tyttömäisiä. :-) Ja sit aina voi laittaa pidennykset!


Gabby on sanonut että sen lempparivärit mulla on valkoinen, blondi, musta, vaaleanruskea ja hattarapinkki. Sanoi myös ettei tykkää mistään muista, ja että mun on turha kokeilla mitään vihreetä tukkaa. XD Mutta onneksi en semmoista ole suunnitellutkaan! Mutta yks mikä ois aivan ihana, ois pinkki-keltainen tukka...tai pinkki-blondi tai pinkki-persikka. ♥_♥ Sit ois ihan mahtia saada pikkuletit/twistit jollain muulla kuin mustalla värillä! Just jollain vaaleanruskealla tai vaikka violetilla! Sit tietty aina on olemassa peruukkeja! Itseasiassa sain Gabbyltä luonnollista väriäni/tekstuuriani vastaavan lace-front peruukin synttärilahjaksi alkuvuodesta ja ohhh my.. näytän ihan äitiltä se päässä. XD Siinä ei siis oo todellakaan mitään pahaa, äiti on super kaunis. Mulle tuli jopa semmonen "Wait.... I might want my own natural color back" tyylinen hetki siinä. :-D Mulla oli viimeks sellanen tukka kun olin 12! Mutta joo, saa nähdä mitä mä keksin sitten loppuvuodesta!

Gabbylle sen sijaan tehtiin ihan kunnollinen muodonmuutos sen hiuksiin! Se esitteli mulle ihan kummallisia purkkeja ja purnukuita jotka sisälsivät suoristus (?) ainetta. Läjäytin ne sitten sen päähän ja parinkymmenen minuutin päästä sen pieni kikkara afro muuttui suoraksi & isoksi ja pehmeäksi pörröksi! Nyt kun se suostuis vielä letittämään ne! Mutta se haluaa pitää sen massiivisen afron joten no can do.. :-D Ymmärrän kyl et ne letit kutittaa mut yhyy ku se on niin komea niissä leteissä!

Mutta kulti tuleekin tuolta jo (on näköjään tuonut valmisruokaakin!! Jee ei tartte kokata!) joten mä lopettelen nyt tän postauksen tähän! Eiköhän tässä ollut jo tarpeeksi yhdelle kertaa. :-) Kokkauksesta puheenollen, oisko hauskaa jos tekisin pitkästä aikaa jotain ruoka-aiheista tänne blogiin? On ollut taas niin paljon meikkijuttua! :-)


Nyt tähän lopuksi vielä! Ajattelin tehdä Kysymys & Vastaus -videota koska tässä on tapahtunut niin paljon kaikkea. :-) Eli tämän postauksen alle voi jättää kysymyksiä mulle ja/tai Gabbylle (ihan niin monta kuin haluaa) ja kysyä voi mistä vain! Eri asia sitten vastaanko jokaiseen kysymykseen. :-D Eli kunhan pysytään taas joidenkin rajojen sisällä! Mihinkään rivoihin juttuihin & liian henkilökohtaisiin kyssäreihin en edelleenkään vastaa. :-)




Hugs & Kisses
 Kartsa

15 kommenttia:

  1. Ihania uutisia jokainen! Toivottavasti loppuraskaus sujuu hyvin & onnea naimisiinmenosta ja uudesta kodista! ♡

    VastaaPoista
  2. Onnea naimisiinmenon johdosta! Tosi mukava postaus pitkästä aikaa. :) <3

    VastaaPoista
  3. Miten tutustuitte? Kauan olette olleet yhdessä? Jännittääkö /pelottaako synnytys? Kertokaa viisi parasta asiaa toisistanne :)

    VastaaPoista
  4. Semmonen postaus vois olla kiva jossa Gabby kertoo jtn susta ja vauvasta! Ja sit kysymyksiin.. mitkä ovat sulle semmosia asioita joista erityisesti nautit? Mitkä ovat sun/teidän tulevaisuuden haaveita? Mikä on ollut kesän kohokohta?

    VastaaPoista
  5. Mä niin ymmärrän sua noissa suomibileissä! Mun kihlattu on venäläinen ja sen kautta on tullut huomattua suomesta kaikenlaisia puolia. Ja sit se että suomalaiset osaa olla katkeria(?) jos kumppani ei olekkaan samasta maasta, kuka sanoi että se oikea on just suomalainen :0 mä toivotan kaikkea hyvää teidän perheelle! Ja olis kiva nähdä enemmän kuvia susta ja puolisostasi!

    VastaaPoista
  6. Mikä on sun uusi sukunimesi? Missä vaiheessa huomasit olevasi raskaana ja miten reagoit siihen, miten gabby reagoi tai vanhempasi?

    VastaaPoista
  7. Onneks olkoon! Mahtavaa et vaikutat niin onnelliselta nykyään, oon ilonen teijän puolesta <3

    VastaaPoista
  8. 1. Minkä ikäisenä aloit:
    a. Värjäämään hiuksiasi ja millä värillä?
    b. Käyttämään meikkiä?
    c. Lävistämään itseäsi ja mikä se ensimmäinen lävistys oli?
    2. Pituutesi tällä hetkellä?
    3. Muistatko/tiedätkö milloin painosi on ollut korkeimmillaan?

    VastaaPoista


  9. Gabbylle: millaista on seurustella naisen kanssa, jolla on paljon seuraajia nettimaailmassa? Tuntuuko joskus siltä, ettet haluisi niin monen lukevan teidän henk.koht.asioista?

    VastaaPoista

  10. Millaiset häät olivat? Millaisiin asuihin olitte pukeutuneet?

    Gabby: Kuinka kauan olet asunut Suomessa vai koko kenties ikäsi? Kerro kolme asiaa, jotka eniten ihmetyttävät suomalaisissa :) mistä ostat vaatteesi? Pidätkö joskus vaimosi meikki- ja hiusjuttuja turhina hömpötyksinä? :D

    VastaaPoista
  11. mitkä on teidän koko nimet?

    VastaaPoista
  12. Voi ku ihanaa! <3 Oon tosi onnellinen sun puolesta!! <3 :)

    VastaaPoista
  13. Onneaa!! En keksi mitään kysyttävää. ;( mut pakko sanoo, et oot niin kaunis!! :3

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥