21.3.2014

Today Is The Day When Spring Finally Started

Finnish update


Moikka murut!!!! Nyt mulla on kamera, ja nyt mulla on netti ja vielä parin kuvaakin menneiltä viikoilta! Tarkoittaa siis että pääsen vihdoin kirjoittelemaan postausta. :-3 Oon luvannu teille piilari- ja ripsi postausta mutta ne ovat molemmat kesken. :-( JOTEN kerron nyt ihan vaan mitä mulle kuuluu ja intoilen keväästä joka meille on vihdoin luvattu & alkanut!

Basically oon vaan väsymyksissäni nukkunut suurimman osan ajasta. Johtuu ilmeisesti raskaudesta tää yltiöväsymys, niin mulle ainakin toitotetaan. :-D Kävin kanssa ekassa virallisessa ultrassa parisen viikkoa sitten ja näin sisälläni kasvavan elämän ensimmäistä kertaa ;_; Ekat testit (sikiöseulonta yms) on tehty ja vauvalla on kaikki hyvin ja se on terve. Mitä muuta enää voisin toivoa! 

Mut joo! Pari viikkoa sitten Helsingissä järjestettiin taas Hair&Beauty -messut! :-) Mun täytyy rehellisesti sanoa - niinkun facebookissakin jo pääsin kertomaan - että olin aika pettynyt. Tukkureita sun muita oli (kuulema) puolet vähemmän kun ennen ja joo.. Vaikka en oo siellä aiemmin käynytkään niin tuntu se vähän mälsältä. Oli vaan pari nurkkaa joissa oli joku piste, hinnat eivät olleet mitenkään erityisen halpoja ja kaikkialla vaan kauhea tungos. Mitään uutuusjuttujakaan en nähnyt ja mulla & mun seuralla kiinnostus lopahti ekassa tunnissa. ONNEKSI Maano ja kumppanit olivat siellä sitten tekemässä Disney maskeerauksia! Sai edes vähän ihailtavaa 8D Tämän jälkeen lähdettiin keskustaan syömään, kahville ja shoppaamaan!



















112 (long time fav) & 108

Myth (long time fav) & Cyber


Mukaan tarttui siis parit Grimasin ripset, pari MACin huulipunaa, pyöreät aurinkolasit Monkista (oon himoinnu ikuisuuden tälläsiä niinku tiiätte!!), Paul Mitchellin lämpösuoja, musta color maski, joku random prinsessa pullo joka sisältää hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja pienen pieni Four Reasonsin kuivashampoo (käytän tosi harvoin, siksi pieni puteli). Sit ostin kans meriheppa paidan Monkista ku se oli niin sulonen :-D Mulla ei oo siitä kuvaa.



Tähän loppuun vielä kuva joka jotenkin sulatti mun sydämen ja sai mulle tosi lämpimän olon! Olin ekoissa verikokeissa, ja laastariin tuli sydämen muotoinen tippa verta: vauva lähetti terveisiä! 


Nyt jään vaan innolla odottelemaan maanantaita koska mulla on SYNTTÄRIIIIITTT!!!
(Tiistaina onki sitte 3x verikokeet, sen päivän voisin todellakin skipata 0.0)



Hugs & Kisses
 Kartsa

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus ♥! Osaisitko suositella mulle jotain ripsiliimaa? :>

    VastaaPoista
  2. joko on alkanu masu kovastikki kasvaa? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii joo siinä on sellanen ekstra pömppö ::-D Ja se on eri mallinen!

      Poista
  3. Mua kiinnostaa tuo musta colormask! Ootko ehtinyt jo kokeilla? Tekeekö se mitään? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Kyllä huomasin eron, varsinkin pidennyksissä ku niiden latvat oli kuluneet ihan ruskeaksi ja nyt on taas mustat :3

      Poista
  4. Voi että :3 Onnea vielä tulevasta vauvvasta!! 😍Sitkun masu kasvaa niin kai saadaan nähdä vauvamasu kuvia? 😚Ihanaa alkavaa kevättä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän mä muutaman laita :-) Ja kiitos samoin <3

      Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥