9.12.2013

♡ Let It Snow

Hello my little baby cakes


Nam, karamellin makuista cappuccinoa & lämmin kukkakuosinen viltti ja meikkitutoriaali maratoni YouTubessa. Ehkä parasta ikinä! Koska Gabby ei oo kotona, saan syleillä tietokonetta mielinmäärin ja bloggailla sekä tuijottaa ihania glitter-räjähdyksien täyttämiä tutoja. Halit ja pusut kullan kainalossa on ihania mutta ohh.. niin on tämäkin. 

Oh yum, caramel favored cappuccino & warm flower blanket and make-up tutorial marathon on YouTube. Maybe the best thing I know at the moment. Since Gabby isn't home I take full advance and ownership of the computer. I blog and enjoy my coffee. Kisses and hugs are great too but this is just as awesome babes.

Lara | via Tumblr en We Heart It. http://weheartit.com/entry/90252801


Täällä Tampereella on taas ihan mielettömät joulukoristelut joka puolella. En oo ennen niistä niinkään välittänyt mutta jotenkin Joulu iskee pitkästä aikaa suoraan mun sydämeen. Oon koulussa ollut ihan innoissani mukana jouluhömpötyksissä (esim. paketoimassa tuotteita ja suunnittelemassa messupöytiä), kylillä ihastellut joulukoristeita ja kotona töllötellyt kaikkia ihania Joulu aiheisia kuvia ja kuunnellut Joulumusiikkia. Mun täytyy hakea mun pieni vaaleanpunainen canonini kotoa ja napsia tänne kuvia kapungilta! Saa purra jos en niin tee!

Here, in Tampere (Finland) the Christmas lights are on again and they are amazing - once again! Among the past years I totally ignored them but somehow Christmas has made it's way to my heart, stronger than ever! I have been really into all things Christmas at school, at home, on the town.. I've been listening to Christmas music, looking at Christmas pictures on tumblr and bought tons of Glögi! I really need to take pictures of the decorations here in Tampere and put them here ASAP! Bite me if I don't do it!

Uskallakohan nyt kertoa näin julkisesti ja semi ateistisena ihmisenä että oon käynyt kirkossakin viimeaikoina. EN tiedä mikä muhun on mennyt. :-D Jotenkin oon vaan ollut niin onnellinen ja puhtia täynnä että oon mennyt Gabbyn seuraksi sinne sunnuntaisin aina silloin tällöin. Eipä siitä haittaakaan ole! Ilmapiiri on tosi erilainen siellä verrattuna "meidän" kirkkoon, ja mä tavallaan.. taidan pidän siitä.

I have actually visited church couple of times too.. Weird huh?! I just don't see anything wrong w/it since Gabby goes there every Sunday.. I wanted to go too! The atmosphere is really different compared to the "Finnish" church. I kinda like it.
Mutta nyt lähden kuumaan pitkään suihkuun ja jatkan tulevan Joulukalenteri (kauneusgurut) luukkuni suunnittelememista & omien joulu/uv tutojen suunnittelemista! 

But now I'm gonna go and take hot & long shower, and keep planning my future tutorials and all dat!Päivitin Pure Vanity - tumblr blogia uudella teemalla ja uusilla kuvilla!  Käykäähän kurkkimassa!
I updated my Pure Vanity - tumblr blog! New theme w/new pictures.  Go ahead and take a look!

Hugs & Kisses
 Kartsa

7 kommenttia:

  1. öö saanko kysyy että ootko sä nimellä Ella ***** tuol facebookis? ku siel on ainaki sun kuvii sen nimisellä :d ku muistelin että eikö sun nimi ollu karoliina :D

    VastaaPoista
  2. Miks oot ees mukan kauneusgurujen joulukalenteria kun et tee ees luukkui, Maano on tehny jo kolme luukkua ja monta sä :D

    VastaaPoista
  3. hemmetti oon tippunu kärryiltä blogin suhteen kai ku vaihoit osoitetta :D luulin ettet vaan oo päivittänyt. onneks löysin takas tää taitaa olla minun lemppari kauneusblogi <3

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥