7.12.2013

Tell Me I'm Your National Anthem

Moikka mussut! Onpas taas ollut pitkä aika kun oon viimeksi kirjoitellut! Hyi minua, tuhma Karo! Jäätävä kiire koulussa ja elämässäkin tapahtunut kaikkea jännää = mulla on paljon kerrottavaa! Kotona en oo ollut pariin viikkoon, ehkäpä se onkin pää syy tähän postaustaukoon. Mie oon majaillut tosi paljon mun uuen poikaystävän Gabrielin kanssa! Kaikki on käynyt tosi nopeasti mutta mitä sille ihminen voi jos toinen heittää jalat alta ja joka pusun aikana perhoset riehuu masussa. Molemmilla aina ikävä toisiaan niin asutaan nyt sit epävirallisesti yhdessä on/off tyylisesti. :-) Jospa sitä kesäksi muutettaisiin uuteen omaan kämppään ja kaikkea... koiranpentukin ois ihana... Hih!

Hello my little ice cream cones! Yes, it's once again been a long time since I last wrote here! Ugh me, naughty Karo! But let me tell you my life has totally changed it's direction! I haven't been at home for a couple of weeks now so that's probably the main reason I haven't been writing here. I'm actually not living at home anymore! I live with my new boyfriend Gabriel ATM! This has all happened really fast but dear lord I love him more than anything! We live in a cell apartment but hopefully we will have a home of our own in the summer. And a small little puppy...maybe? ;-)

 

Oon kanssa tutustunut ihan hulluun määrään ihmisiä! Siis mulla ei oo ikinä ollut näin paljoa kavereita, ei ikinä! Ei oo enää yksinäistä, mikä on mulle tosi outoa koska oo tottunut näkemään ihmisiä vain koulussa! Suurin osa näistä uusista ihmisistä on Gabbyn kavereita. Ehkä ihanimpia ihmisiä ikinä! Gabby on siis tumma mies. Ei musta, mutta tumma. Ihana. Komea. Lihaksikas. Sydän täyttä kultaa. Niin söpö kun se väkertää suomea. Ja nää sen ystävät, mun uudet kaverit on kanssa suurinosa tummia. Ollaan heidän kanssaan käyty juhlimassa ja hengailtu muutenkin. Sopivat hyvin mun sateenkaari perheeseeni josta siis jo valmiiksi löytyy ihmisiä mustasta valkoiseen, umpiheterosta täysi homoihin ja transua jos jonkinlaista ja ihmisiä joka aasian maasta. Mulla on ehkä parhaat kaverit ikinä. Mennään tässä kuussa Gabbyn kanssa Turkuunkin! Saa nähdä mitä siitäkin tulee XD

I also have a crazy amount of new people in my life! I have never had this many friends, like never ever! The majority of these people are Gabby's friends. Perhaps the loveliest people ever! Gabby is a dark man. Not black, but dark. Lovely. Handsome. Muscular. A heart full of gold. The cutest thing ever when trying to speak Finnish. OH, me and Gabby are going to Turku next week! XD I can't wait what the weekend brings...!

infinitee-dreamers:

myy-nutella:

✿ More Rosy Here ✿

♡❁ infinitee-dreamers ❁♡

Oon kanssa tosissaan värjännyt hiukseni, ne eivät enää ole violetit. :3 Oon blondi hahhaa, olin hiusmallina ja sitä varten piti olla vaalea pohja. Tällä hetkellä päässä koreilee vaalea marjapuuron värinen pinkki. Sivusiili on tumma ja tyveä vaalennettiin pari astetta jotta lopputulos olisi pehmeämpi. Me likey! Aattelin vaihtaa tätä sävyä kuitenkin vielä hieman ennen ensiviikon Turun reissua! Pitäisi laittaa Nisan, Gabrielin ja Roosan pikkuveljienkin hiukset vielä tällä viikolla. (Ja tämä urpo jätti sakset kouluun.)

Yahh, I also dyed my hurrr again! I know, I know. I know. Its totally dying. Its really light pink at the moment but it's totally a wrong shade for me: I was hair modeling so I didn't choose the shade. I should dye Gabby's hair, Cut Nisa's hair and all of Roosa's little brothers hair too. And I left my scissors at school. Am smart like dat.


Am loving this hur, such an inspiration for me!

Mutta hei, nyt asiasta ihan toiseen: ollan Youtuben suomenkielisten kauneusgurujen kanssa päätetty järjestää tälle kuulle joulukalenteri! Ensimmäiset luukut onkin jo julkaistu! Seurailkaa ihmeessä kaikkia joulukalenteriin osallistuvia guruja, mikäli haluatte seurailla joka päivä ilmestyviä videoita (jotka sisältävät tutoriaaleja, arvontoja ja kaikkea pientä kivaa) ! Tässä jo julkaistut luukut: 1, 2, 3, 45, 6 ja 7! Kolmonen on minun ja voitte kommentoida kyseiseen arvontaan myös tässä postauksessa youtube videon lisäksi!Hugs & Kisses
 Kartsa

8 kommenttia:

 1. kommentoin tänne tohon arvontaan!(: Mutta joo vietän joulun tädin, serkkujen, perheen ja mummin kanssa! Yleensä käydään aamusta mummin ja ukin luona ja sit ku tullaan kotiin täti ja serkut onki jo meillä c: kiia_laakkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Oon löytänyt sun blogin vasta hetki sitten ja kahlannut tänä alusta loppuun läpi ja toisin päin... Oot toisaalta tosi erilainen kun mä , enkä osaa selittää mitä fiiliksiä sun blogi on saanu mussa aikaan.. Sun blogia lueskellessa mä oon hymyillyt ja itkenyt monet itkut ja verrannut itseäni ja mun elämää suhun.. Mä olen yksinäinen, koulussa tasan nolla kaveria ja välitunnit itken vessassa tai muuten van oon hiljaa yksin jossain enkä uskalla mennä ruokalaan yksin syömään vaan kävelen ruokkikset ympäriinsä ulkona ja itken ja heitän mun välipalakeksit oraville. En edes tiedä mistä tää yksinäisyys johtuu, kai mussa jotain vikaa on kun jengi vaan lähtee mun ympäriltä ja jättää yksin. Mut mä oon jo isotyttö :) 22vee ja päättänyt selviytyä yksin, kiitos sun blogi on jotenkin auttanut mua ja oon saanu jollain ihmeen tavalla voimaa ja sun energia on välittyny tänne mulle!<3

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos kauhiasti sun kommentistasi! <3 Ihanaa että oon pystynyt välittämään energioitani ja auttamaan edes vähäsen! Tosi paljon tsemppiä sinulle ja ihanaa Joulua. <3 Myö noustaan aina ja ollaan vahvoja!

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan: Menen viettämään joulua kotikaupunkiin perheen kanssa. Mummolle ja ukille menemme avaamaan lahjat ja syömään, tästä tulee paras joulu ikinä!:)

  VastaaPoista
 5. Hei, onko sulla vielä ripsienpidennykset ? :) paljon ne makso ? lähtikö omia ripsiä, kun otit ne pois ? jos siis otit ne pois. Ja voiko niitten kanssa käyttää tekoripsiä ? :o itse aijon ottaa varmaan tässä jouluna, mutta oon aika epävarma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo :) Ne oli 65€, ripsiä lähti todellakin ja ei niiden kaa voi käyttää muita irtoripsii ;/

   Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥