18.12.2013

H a i r S t u f f

Mulla on ollut tässä ihan ihmeellisiä hiuskriisejä ja hiushankintoja. Mullahan oli siis punainen tukka jossa oli vaaleanpunaiset liukuvärjätyt latvat. Sitten niistä tuli tummanvioletit kirkkaammilla latvoilla, sitten blondit, vaaleanpunaiset oranssein latvoin ja nyt ne ovat mustat. Ja arvatkaa onko mulla kuvia näistä? Jokaisesta saattaa löytyä ehkä yksi kämäinen kuva. :D En oo osannut päättää mitä haluan, mutta mustaan kuitenkin päädyin. Helppohoitoinen, tyvikasvu ei näy ja hiukset kasvaa nopeammin kun latvat ei katkea kemiallisten möhnöjen takia. It is what it is and I love it. Silti tosi vieras olo kun kasvot näyttää 5kg pienemmiltä ja kiiltäviltä... ja tummilta, lol. Saa nähdä kuinka kauan multa löytyy tahdonvoimaa taistella vaalennusaineita vastaan.. - onneksi mulla on kuitenkin mahtisuunnitelma näille hiuksille! Hasukinta tässä on että en oo KOSKAAN värjännyt hiuksia tällä tulevalla tavalla. En ikinä. On käyty läpi kaikki värit ja niiden sävyt, liukuvärjäykset ja raidat mutta ei tätä. Stay tuned for dat!

I have had a freaking hair dying marathon lately! I went from ombre red-pink to purple, then blonde, ombre baby pink-orange and now they're black. I don't have any good pictures of my hair since I've been so busy w/ school, but here a few! I still feel weird w/my face.. It looks so tiny w/ black hair!


redviolet

IMG_9042IMG_9194


Joo ja sit käherryshuolto kävi koululla. Arvatkaa tarvitsinko jotain kampoja? No en, mutta ostin kotikäyttöön.. niiden värin takia. XD Don't judge me! Kihartimen olen jo kauemmin aikaa halunnut ostaa ja nyt oli sitten sopiva väli hankkia sekin!


I also bought a new curling iron and some pink combs.. Yes. Just bcuz they were pink. XD 


IMG_9261

Nyt vaan koulutehtävät valmiiksi ja huomenna ahkerasti kouluun! Lauantaina sitten lomille!

Now I'm gonna finish all my school work! Tomorrow is the last day of normal school and on Saturday my holiday starts yay! 


IMG_9262Koska teillä alkaa lomat? :3Hugs & Kisses
 Kartsa

15 kommenttia:

 1. Tulee hirvee himo itsekkin alkaa värjäilemään omaa päätä!
  Ja lomat alko jo tänään. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. whiiii kauhee innostus värjätä lisää, värjäsin pari viikkoo sitte vaaleemmaks hiukset. loma alkaa huomenna mut arvaa kuka ei jaksais raahautuu huomen enää kouluu ... vois salee nukkuu koko joulujuhlan :D

   Poista
 2. Voii oon aina yhtä onnellinen uudesta postauksesta ^^ kaikki hiuksesi ovat näyttäneet upeilta :-)

  VastaaPoista
 3. Vaalensitko noi pidennysten latvat vai oliko valmiiks blondit ja jätit vaa värjäämättä? Mä nimittäi mietin kui kestäis kevyttä vaalennusta, (alunperin ollu vaaleet) ps. KIRJOTTELE LISÄÄ Ikävä PUS!

  VastaaPoista
 4. Tää nyt ei liity koko tekstiin mitenkään, mutta oon luullu pidemmän aikaa, että oot lopettanu bloggaamisen ihan kokonaan! Mun bloggerin hallintapaneeli ei jostain syystä oo päivittäny sun uusimpia tekstejä mulle näkyviin ja oon ollu ihan maani myynnyt, kun oon ollu tässä luulossa, mutta ihana huomata että vika oliki vaan bloggerissa ja et oo hävinny mihinkään. :)

  VastaaPoista
 5. Olisiko mahdollista saada useammin postauksia? :)Tää on mun lemppari blogi ja luen aina suurella innolla sun juttuja. Ihanaa joulun aikaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Nätit noi sun hiukset ja oot niin kaunis! <3<3<3

  VastaaPoista
 7. Heei mistä tuo musta poolo paita on? :) Ihana <3

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥