10.4.2012

Easter Holiday Has Come And Gone

Heips! :> Mulla on vaikka mitä kerrottavaa teille, en ees tiiä mistä alottaisin! Noh, ensinnäkin pääsiäislomalle pääseminen tuntu niin taivaalliselta että ei mitään rajaa. Tuntu että olin todellakin ansainnut sen! Ja oikeesti... Kevät on täällä, aurinko paistaa ja linnut laulaa! :3 Ah, ihanaa!

No mut, torstaina suuntasin Tampereelle, jossa näin kultsia. Käytiin hakemassa kahvit ja lähettiin bussiasemalle, jossa Reetta ja sen porukat odotti meitä. (Me mentiin siis Reetalle yöksi.) Oli kyllä tosi kivaa! Vähän kyllä jännitti kun en ollu nähny Reettaa varmaan vuoteen ja tapasin sen perheen nyt ekaa kertaa kanssa. Mut hyvin se meni! Ne oli tosi mukavaa ja rentoo porukkaa. :3 Reetta muuten lainas mulle venytystäkin (16mm!). Kuvan löytää täältä!

Anygays ei pahemmin nukuttu yöllä, se meni enemmän sellaseen säätämiseen ja nauramiseen. Poikettiin siinä Reetan naapurissakin (XD) ja juotiin kahvit joskus 4 yöllä. Aamulla sitten ihan rättiväsyineinä lähdettiin bussilla kohti kotia! Illemmalla Timppa tuli vielä meille ku sen tuli ikävä nii nopeestiii :--3 Mawww se on nii ihana.

Mutjoo... Perjantai ja lauantai tiivistettynä: käytiin kultin kans syömässä American Dineris ja nähtiin Ninaa & Essiä + ihmisiä joiden nimiä en muista. :D Kahvilla käytiin kans miljoona kertaa vuoroin Wayne'sissä ja Coffee Housella. Yleistä säätämistä ja juttelua ja sellasta perus hömppää siis.

Eilinen meni sit myös vähän samalla kaavalla. Meinattiin kanssa mennä katsomaan se Iron Sky (MÄ NIIN HALUAN NÄHDÄ SEN JO!!!), mutta päätettiin että mennään vasta viikonloppuna kun ollaan muutenkin suunniteltu kauheest kaikkee kivaa tekemistä sillon. :>

Aasinsiltana tosta ensilauantaista siirryn ihan eri aiheeseen: hiuksiin! Värjään hiukset lauantaina. Käydään sillon kaiketi keilaamas ja leffas ja syömäs ja sit illal värjään hiukset ja Timppa tulee meille. Mut en mä viel mitään radikaalia muutosta tee, vaihdan vaan blondin sävyä erilaiseks. Timo tosin on yllyttänyt mua kokeilemaan jotain uutta, esim. tummanpunasta - jota oon miettinyt kohta jo kuukauden jos totta puhutaan. :D Tummanpunanen ois kiva, mutta en oo valmis luopumaan mun vaaleasta kuontalostani vielä kuukausiin.. Ainakin luulen niin.

Mut tässä tosiaan olis nää pidennykset jotka ovat Dream Hairilta. Vanhemmat lukijat varmaan tietääkin että oon käyttänyt aiemminkin Dream Hairin hiustenpidennyksiä ja ollut erittäin tyytyväinen. Laadukkaat pidennykset siis ovat! :> Nää hiukset on 50cm pitkät ja värissä #60. Aivan orgasmisen ihanan väriset! Oikeesti en malta odottaa että omakin tukka on kokonaan noin vaalea! Aion tosiaan kokeilla valkoista suoraväriä ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna. :> (Uskallan kokeilla koska oma tukka jaksaa niin hyvin!) Mut Dream Hairin hinnat tosiaan lähtee 24€! Suosittelen kurkkaamaan sivuja!
 Hiustenpidennykset  http://www.dreamhair.fi/

Pyörähdin myös tossa loman aikana Idea Parkissa! Mukaan tarttui mm. takki, 3 kengät, muutama mekko ja paita ja.. vaikka mitä! :> Kertokaahan jos haluatte että otan niistä kuvia tänne bloginkin puolelle! :3

Yritän kanssa tehdä videota ja jotain tutoo mahdollisimman pian! Sunne haluais kovasti päästä malliksi mun naaman maalaus sessioon, mitäs tykkäisitte ideasta? :]

Mut mitäs te teitte lomalla? Kävittekö jossain? :> KERTOKAA<3


Kartsa

16 kommenttia:

  1. Mussa on varmaan joku pahasti vikana kun aloin kuolaamaan noita hiustenlisäkkeita <3 ihanat. Ja toi kahvi ah

    VastaaPoista
  2. @ Santeri
    - No pyh ei ole mitään vikaa! :3 <3

    VastaaPoista
  3. Kuvaa ihmeessä sun Idea Parkin ostokset tänne! :---)

    VastaaPoista
  4. Löysin sun blogin youtuben kautta kun kattelin jotain meikkivideoita. Mä niin rakastan sitä miten sä uskallat & ennen kaikkea osaat meikkaa! + Noi hiukset ♥ Lempiblogi !

    Ja ois tosi kiva nähä noita sun ostoksia :)

    VastaaPoista
  5. @ Ilona
    - Awwww kiitooos :3 Ja joo mä teen niist juttuu tänne!

    VastaaPoista
  6. Mooi, mul meni tosi hyvin loma! (: Rakastan sun blogiis! Kirjotat nii söpöst ja jotenki tykkään sun tyylistäs! Hihih.

    http://installationofmaterials.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. mä oon laittanu nyt kaks kertaa valkosta suoraväriä mun blondattuu lettii ja nooh..ei se ainaka mun hiuksii tarttunu sillee että radikaalisesti olis väri muuttunu.. ei nää (kai enää) oo niin pissankeltaset ku oli, jes :D

    VastaaPoista
  8. @ Nenna
    - Okiee :3 Ja kiitos paljon!

    @ Hani
    - Aa okei :o No mut mun hiukset on vaalentunu "itsestään" ja ne on jo melkein valkoset. :) pitää vaan noit ihan latvoi yrittää saada ei-niin-kullan värisiks ja värjää tyvikasvu!

    VastaaPoista
  9. Koska aiot tehdä taas lukijakilpailun? :)
    Ja onko sulla ollu rapunzelin pidennyksiä? mistä suosittelisit ostamaan pidennyksiä? mulla on nääs nethairilta ja eivät kyllä todellakaan ole remyä, vaikka niin väitettiin ;((

    VastaaPoista
  10. ahhh aivan ihanat pidennykset ♥ mulla on luonon blondit hiukset ja oon niit värjäilly ruskeeks nyt 2 kertaa ja mulla on kanss samasta paikasta noi pidennykset + ihania meikki tutoriaaleja teet ja noi sun kaikki tekoripset on ihanii ja oon menny nyt jonku aikaa sillä sun ystävänpäivän meikillä kouluun ... kaverit valitti et on aika aljo meikkii mut musta se on aika ihana (:ja kuinka monta kertaa oot värjänny sun hiukset ? tykkäsin eniten niiistä liiloist tai sit näist blondeist :D

    VastaaPoista
  11. @ Inkad
    - Varmaan lähempänä kesää! :) Ja on ollut muutamat pidennykset Heiltä, todella hyvä laatuisia!

    @ Verzq
    - Kiiitooos :3 Jja okei! Ja totatota en tiedä kuinka monta kertaa oon värjännyt, mulla ei ole mitään käryä..

    VastaaPoista
  12. Voin kuvitella kuinka upeet noista sun hiuksista sitten tulee ! =) Itellä oli joskus tosi vaaleet hiukset mut sit kyllästyin ja värjäsin takasin mustaks. :) Ja pitääpä itekki kokeilla noita Dreamhairin pidennyksiä. (noh.. pitää odottaa taas vähän aikaa, ku vasta eilen tilasin rapunzelilta :D)

    VastaaPoista
  13. @ Veera
    - Hahah, sulla on sama juttu ku mulla! Hiuksia ei voi ikinä olla liikaa ;) Ja juu mul on ny valkonen tukka :>

    VastaaPoista
  14. Jep, hiuksia ei voi olla ikinä liikaa.. :D haaveilen vieläki 65-75cm pitkistä. ♥ ah ne ois ihanat.

    VastaaPoista
  15. @ Veera
    - Mulla ne ois jo polvissa sitten XD

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥