19.3.2012

Somebody To Love

Ulkona sataa lunta...

Tekee taas mieli kirjotella tänne kaikesta mikä mulla pyörii mielessä. Ehkä päällimäisenä se, että kohta alkaa koeviikko ja mulla on vaikeita aineita - tai ei oikeestaan, mutta pitäis vaan jaksaa keskittyä todella hyvin ja mulla to-del-la-kin on ajatukset ihan muualla kun koulussa.

Alotetaan vaikka pienellä avautumisella: Oon nähny nyt tosi usein muutamaa mun kaveria jotka asuu tuolla tampereen suunnalla. Yks näistä on saanut mun pääni ihan pyörälle. Oon niin sekasin mun ajatusten kanssa että ihan ahdistaa. Oikeestaan tiedän että ei mulla oo mitään hätää tän asian kanssa, mutta silti mua mietityttää. Se on niin samanlainen kun mun ensirakkaus, miten se voikin olla niin samanlainen. On oikeestaan ihan piristävää huomata että tuolta löytyy sittenkin vielä aitoja, hyviä ihmisiä jotka arvostaa ja välittää musta ihan sellasena kun oon. Se tuntuu hyvältä kun saa olla oma itsensä eikä tarvi pelätä että toinen sanois jotain häijyä tai häpeis - mä kun olen aika äänekäs ja tykkään hassutella. Mua ei kauheesti mietitytä mitä muut musta ajattelee.

Silti mua pelottaa tää juttu. Uskallanko antaa tunteiden viedä? Mulla on mennyt niin pitkään niin hyvin, ja sitä ennen niin pitkään niin huonosti. En halua että kaikki lähtee taas meneen alamäkeen.

Mut onneks se antaa mulle aikaa. Se jaksaa odottaa. En vaan halua että mun sydän särkyy samalla tavalla niinku se pari vuotta sitten särky. Nyt vasta alan pääseen oikeesti yli siitä tyypistä. Olihan mulla Antti, mutta ei se ollu sellasta. Suoraan sanottuna en mä sitä koskaan rakastanut. Kyllä mä siitä välitin, mutta en sillai. Se tais olla vähän molemminpuolista oikeestaan.
Kun me erottiin, yritin itkee - ihan muodon vuoks, mut ei mua ees itkettänyt. Eiköhän se kertonut kaiken jo. Ku erosin tästä mun ensirakkaudestani, se olikin sitten ihan eri juttu.

Mutta nyt vähän toisenlaisiin ajatuksiin. Mulla on synttärit tän viikon lauantaina! 24.3 :> Täytän 17 vuotta. Oon saanut nyt jo vähän rahaa, iPod touchin jota en osaa käyttää (oisin halunnu semmosen old school iPodin mikä mulla oli ennen tota uutta) ja astioita. Ne astiat on ihan sairaan makeita! :D Niissä on vaaleenpunasta ja turkoosii ja semmosii ruusui.

Mutta niin, tällä hetkellä suunnitelmissa ois käydä leffassa ja syömäs kavereitten kaa, mut vois kyl sit seuraavana viikonloppuna kattoo jos järkkäis jotai bileitä. Siitä on ikuisuus ku oon viimeks ollut missään! Ja vastaan tässä nyt yhteen kysymykseen mitä kaikki kysyy multa aina: en ole absolutisti, mutta en myöskään ole ikinä ollut humalassa. En koe sitä mitenkään tarpeelliseks. Tykkään kotibileistä yms yms mutta en yleensä juo. Eihän mulla oo ikääkään, mutta niinkun te muka ette olis koskaa juoneet vaikka ootte alaikäisiä right? :D Ja syy siihen miks en juo on yksinkertaisesti se et en tykkää mistään.. jos joku sitä miettii.

Jjidoejifdoejw asiasta kukkaruukkuun; kiinnostaisko teitä sellanen bloggaus missä kertoisin mun tyylistä ja kauneus ihanteista? Haluaisin tehdä sellasen - ja teenkin. Mut ajattelin kuitenkin kysyä että kiinnostaako se edes ketään LMAO.


Mutta eipä mulla sitten tällä kertaa oo muuta mistä tekis mieli kirjottaa! Tästä tuli nyt vähän sekava postaus, mutta tää tavallaan autto mua koska mun pääni sisällä vasta kaikki onkin sekasin! Mut joo, mun on pakko jakaa teidän kans viel tää Hatsune Mikun biisi kun mun tuli siit niin hyvä mieli! :D Aattelin et teillekin tulis!




  • Voittajien palkinnot lähtevät nyt alkuviikosta matkaan, pitäisivät olla perillä loppu viikosta! :>
  • Voisin värjää hiukset. Mikä ois kiva väri? :) Värjään ne jos haluan, että kaikki parturikampaajat voi olla hiljaa. :D
  • Paholainen sisälläni on ihan järkyttävän pelottava leffa.

Kartsa

19 kommenttia:

  1. voi eetttäää . luulin että olet paljo vanhempi!

    VastaaPoista
  2. @ julia
    ~ jos saisin euron joka kerta kun kuulen ton, oisin miljonääri!

    VastaaPoista
  3. Tee ihmees sellane postaus mua ainaki kiinnostaa :) Ja paljon onnea näin etukäteen!<3 Tykkään ihan sikana sun blogista ja oot sairaan kaunis! Jatka samaan mallii :3
    Mulle kyl toi paholainen sisälläni oli lievä pettymys :o Trailerin ku katoin kelasin et ois ollu paljon pelottavampi!

    VastaaPoista
  4. oh my god, luulin sua ainakin 18 vuotiaaks o: ! mmh, värjää punaset ? missä on vaikka blondia ? tai musta blondit tai jotain ? (: hehe, voittopalkintoo odotellessa :) <3

    VastaaPoista
  5. @ anna
    ~ okei no kiva kuulla et kiinnostais! :> ja kiitoksii<3 mua pelotti se leffa ihan hulluna ku uskon just tommosiin riivaus juttuihin ihan täysillä! aloin kerran itkeen ku katoin jimilt jotai ufo juttua XD köh köh..

    @ damsjuliaa
    ~ heh joo niin kaikki tuntuu luulevan :D ja oon miettiny punasta!

    VastaaPoista
  6. jjoo tee semmonen 'tyylipostaus'! btw sun blogis on ihana!

    VastaaPoista
  7. jjoo tee semmonen 'tyylipostaus'! btw sun blogis on ihana!

    VastaaPoista
  8. @ rimpsu
    ~ kiittiiii <3 ja joo teen :)!

    VastaaPoista
  9. Ittelläni on nimittäin punaset ;p ja haluisin niihin blondei raitoi, mut hiukset delaa nii en tiiä oikee o: sulle sopis älyttömän hyvin punaset :) ! sulle sopii vaikka mitkä ! :-D

    VastaaPoista
  10. jjoo tee 'tyylipostaus' ja sun blogi on ihana!

    VastaaPoista
  11. @ damsjuliaa
    ~ joo itseasias ylä asteel kaikki meidän koulun maahanmuuttajat kehu mun hiuksia aina XD ne oli niin söpöjä! muistan ku yks niistä sano et mulle sopii kaikki värit ja et se on ihan sama mitä väriä vedän päähäni ku saan sen toimiin. :D mut punanen ois kiva :o tai vaaleenpunanen. tai lila. tai harmaa.

    VastaaPoista
  12. Tee ihmees semmonen tyylipostaus! :)

    VastaaPoista
  13. Hei mullakin on synttärit 24.3 ;) Tuntuu että tosi monella muullakin ois sillon :D Harmittaa kun en osallistunut siihen kilpailuun mutta ajattelin aina että kerkeen huomenna ja sitten tulikin muita menoja ja en kerennyt laittamaan kuvaa kisaan mukaan;(
    Mitä hiusväriä sulla ei oo vielä ollu, koita jotain oikein repäsevää ja erilaista. Esim.neon vihreä, turkoosi, kirkkaan sininen jotain sellaista:3 Tai violettikin olisi aika hieno, sulle sopisi myös laventelinvärinen liukuvärjäys:)

    VastaaPoista
  14. @ laura
    ~ joo! :)

    @ nipa
    ~ mulla on ollu siniset :) mut ei turkoosei.. :D vihreetä en haluu :O ja liukuvärjätyt mulla on ollu kaks kertaa :O mulla on aina ongelma mu hiusten kanssa :D ja hei höh! harmi ettet osallistunut. :< mutta samantapaista kisaa on tulossa vielä tän vuoden puolella! :)

    VastaaPoista
  15. Kiinnostais se postaus sun kauneusihnteista ym. :) !!

    VastaaPoista
  16. :-D hahaa . eiku punasta vaa kokeilee ? (:

    VastaaPoista
  17. Sait iPod touchin ja olisit halunnut old school version siitä ? Oletko koskaan kuullut käsitteestä kiitollisuus ? Olisi jo aika.

    ♥ Dla

    VastaaPoista
  18. @ damsjuliaa
    ~ varmaankin! :>

    @ demonilesboankka
    ~ on kyllä aika helvetin törkeetä sinulta tulla väittämään tuollaista kun et edes tunne mua yhtään. ootko kuullut sanontaa pidä huoli omista asioistas? :D olisin halunnut vanhemman version koska mun käsissäni kaikki vähemmänkin hieno yleensä menee rikki, ja kyllä äite sen tietää. kaupassa ei vaan myyty enää mitään muita malleja. oot kyllä ihmeellinen pilkun nussija. get the facts right next time. olis jo aika.

    VastaaPoista
  19. Löysin farkkuja netistä kattoessani (ja eksyessäni tekokynsiin) tämmösen kuvan, jost tuli heti sä mielee: http://www.jeans.fi/tekokynnet-c-111.html
    Eli tolla sivulla toi ylhääl oleva kuva, ja siitä lähinnä noi meikit :D et jos inspiraatiota kaipailet nii siin ois! Mut joo, just jees tää päivitys --> tykkään! :)

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥