21.2.2012

I'm So Excited!

IIIIIIIII! Oon niin innoissani! Mulla on kaks tärkeetä asiaa joista haluan kertoa! :3

Ekaksikin kilpailuun liittyen! Myös 2. sijalle sijoittunut henkilö saa valita Coastal Scentsin paletin (Go-Palette)! Paletti on siis pienempi ja siinä on 12 luomiväriä! Aivan mahtavaa, eikö? Eli ykköseksi sijoittunut saa valita MINKÄ TAHANSA Coastal Scentsin paletin, ja kakkoseksi sijoittunut minkä tahansa Coastal Scentsin Go Palette -paletin! Kiitokset jo tulleista aivan mahtavista töistä! Kilpailuaikaa on 17 päivää! Teillä on siis todella hyvät mahdollisuudet voittaa, sillä inspiraatio on tärkeämpää kuin meikkaustaito! Jos siis ajattelet että "ääh en mä kuitenkaan voita kun en osaa meikata" -Homman nimi ei ole se! :)) Voit voittaa, vaikka et osaisi meikata, jos inspiraatiosi vain näkyy meikistä tai se on persoonallinen! Älkää jättäkö osallistumista viimetinkaan! :)

Toinen asia josta olen super innoissani, on se että pretty.fi juhlii 2-v synttäreitään! Tulee taas kauhea himo hamstrata meikkejä sieltä! :3 Sieltä hommaan siis suurimman osan meikeistäni. Rakastan tota sivustoa. <3 :>

Kartsa

13 kommenttia:

 1. voi vitsi, munki on nyt kyllä aivan pakko koittaa onneani!! =D

  VastaaPoista
 2. @ esbA
  ~ jee!! :) kuka tietää, saatat voittaa hei ;D

  VastaaPoista
 3. ): mie nii haluisin osallistuu, mut mulla ei oo mikää päivä sellane et kerkeisin edes suunitella tuohon kilpailuun sitä meikkiä :-( harmittaa, olis se nii kiva voittaa (: tai edes osallistua !

  VastaaPoista
 4. @ dAmsjuliaa
  ~ kyllä sä kerkeet :) nytki oot koneella ;D ja viikonloppunakin on varmaan aikaa :> ?

  VastaaPoista
 5. Hihiii sinuu odottaa tunnustus meikäläisen blogissa! :) Onhan tämä kertakaikkisen ihana blogi, joten pakko oli tänne sitä jatkaa!

  ♥ Leetta

  VastaaPoista
 6. onks sil välii, et osallistuuks kisaan suomeks vai pitääks sen olla englanniks sen nimen ? : D

  VastaaPoista
 7. @ leetta
  ~ aww :33

  @ pinjäw
  ~ ei ole väliä :)

  VastaaPoista
 8. nii, tässä jonaa päivänä viikolla vois yrittää, mut se on tyhmää sit kun se meikki on valmis, ja yrittää ottaa kuvaa, nii ei oo kunnon valaistusta koska kello onjo vaikka mitä o: mutta viikonloppuna yritän !! (:(:

  VastaaPoista
 9. Tää mun kysymys ei oikeastaan liity tähän aiheeseen mutta luulen et osaat vastata kuitenki :D Elikkäs, ku tilaat cherry culturelta meikkejä yms. niin kuinka kauan niissä menee kun ne tulee? ;o Mä tilasin sieltä n. kuukaus sitten eikä oo vieläkään niitä näkyny...

  VastaaPoista
 10. @ anonyymi
  ~ tais mennä 6 viikkoa.. D:

  VastaaPoista
 11. hehe, mä lupasin sulle että osallistun, niinpä osallistuin (--: <3

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥