12.2.2012

Cinnamon Bun ♡

Mau!
Joo, viimepäivinä oon ollut ahkera koululainen ja ollut jokaisella tunnilla ja keskittynyt kaikenlisäksi oikeasti. Mulla on niin kamalia aineita että jos haluan päästä ylipäätänsä läpi mistään kokeesta mun täytyy oikeesti alkaa tekemään töitä. Miettikää nyt: matematiikkaa, fysiikkaa, kemiaa, historiaa, yhteiskuntaoppia ja äidinkieltä. Yritän vaan mennä sinne tunnille positiivisin mielin ja yrittää aivopestä itteeni tykkäämään niistä aineista.. Kyllä se tästä. :3
Oon kanssa alkanut käymään töissä että saisin vähän taskurahaa. Jeij! Saan tuntipalkkaa ja saan mennä sinne miten mua huvittaa koska tunnen ne kaikki heebot sieltä. Jos kirjaan tuotetietoja koneelle, saan 10€ tunti, jos laitan vaatteita yms paikoilleen saan 5€ tunti. Kahdessa päivässä 55€ on aika vitun jepa! Ja koska mulla on nyt vihdoin vähän rahaa voin ostaa enemmän venytyksiä ja käydä syömässä kavereitten kanssa! Itseasias käytiin eilenkin Jassun kanssa Piazzassa, jossa räpsin kuvia KERRANKIN teille! :---D Onneksi muistin ottaa kameran mukaan, ajattelin alkaa kuvaamaan enemmän kun lähden tonne kylille pyöriin. :>
Tykkään lähtee viikonloppusin syömään tai kahville kavereitten kanssa. En oikein ymmärrä ihmisiä jotka käy jossain ryyppäys bileissä joka viikonloppu. Miksi? D: Oikeesti. Musta on paljon hauskempaa käydä kahvilla ja jutella henkeviä. :---) Nähä kavereita ja shoppailla. Ei siinä mitään, kyllä mä partyihin mielelläni lähtisin, mutten sellaisiin viinaa-oksennusta-sammumisia -tyylisiin joita täällä päin tuntuu olevan aika paljon. D: Sitäpaitsi kattokaa ny kui ihanan näkönen toi jälkkäri on 8DDD Innostun ruuasta enemmän ku viinasta. XD Mutjoo. Thats just me. I like cute desserts. <3

Käyks teille muuten koskaan sillee että kun siivootte tai laitatte päälle jotkut farkut mitä ette oo pitäny pitkään aikaan NIII löydätte sit rahaa? Mulla käy tosi usein niin. :D Viimeks kun siivosin mun huoneen taisin löytää 10€ kolikkoina ympäri mun huonetta! Lol.




Huomasitteko muuten että laitoin tollasen mini kyselyn tonne sivupalkkiin? :3 Mulla on monta juttua mistä voisin kirjottaa ja haluun tietää mikä kiinnostais teitä eniten! Voisin kertoo mun hiuksista, heittää jotain tuote-esittelyä jutuista mitä oon ostanut viimeaikoina, kertoo niistä venytyksistä tai tehdä kolmannen mielipide kirjoituksen. Teen ne kaikki kyllä, mutta mitkä kiinnostais teitä juuri nyt? :---)



Sitten muruset, haluaisin muistuttaa teitä lukijakilpailusta! Laitoin itseasiassa tollasen bannerisysteemin tonne sivupalkkiin, ja sitä klikkaamalla pääsee suoraan kilpailuohjeisiin. :3 Osallistumisaikaa on vielä 25 päivää, joten kiire ei ole. Oon itse vaan kauheen malttamaton ja innostunut, en millään jaksais odottaa että kilpailu sulkeutuis ja saisin avata sähköpostin joka olisi täääynnä hienoja töitänne, tai sitä, että saisin julistaa voittajan! <3 Mauuu. Oon kyllä käynyt kurkkimassa jo, ja muutamalta onkin jo tullut sähköpostia! :3 Oon niin innoissani!


Nyt mun pitää mennä suihkuun ja laittaan itteni valmiiks, koska työt kutsuu! Pitäis kanssa siivota mun huone ja tehdä läksyt! JEE MAHTAVAA. :---D Jättäkäähän paljon kivaa kommenttia ja käykää osallistumassa kilpailuun! ;3 Make mama proud. <3

Kartsa

16 kommenttia:

  1. tarkoitus olis osallistua tässä pian kun aikaa ja inspistä riittää jonkun superkivan meikin tekemiseen. :-)

    VastaaPoista
  2. kerrankin joku kirjottaa fiksusti ! oon sun kans täysin samaa mieltä noista "oon ihqu känäshhhhh <3<3<3<333 join kAxx sidukkaahhh" -bileistä DDDD:

    VastaaPoista
  3. @ maria
    ~ oii ihanaa! :3 odotan innolla!

    @ oonass-
    ~ jeeij :3 läheks kahvil haha :D eivaa. kiva et en oo ainoo! :)

    VastaaPoista
  4. Bileet on kivoja, kunha niis osataa käyttäytyy ! Meillä oli pippalot just perjantaina, ja siel kävi välillä vanhempia kattoo että onko kaikki ok. ja kun ei päästetty sisälle ( oltiin siis vuokrattu tilat oikein ) niitä jotka olis halunnu nii täs ny saanu kokoajan kuulla kuinka paskat bileet meillä on ollu ku on porukat ollu kattomas, no antaa noiden luulla mitä haluaa, oikeestihan meillä oli ihan mahtavaa ;)

    blogissani lisää näistä bileistä ;)
    http://hardest-good-bye.blogspot.com/

    ps. pitää miettiä osallistumista kilpailuusi ! ;) ahkera lukija täällä!

    VastaaPoista
  5. @ väpä
    ~ cool! :) ja osallistu ihmeessä :3

    VastaaPoista
  6. Missä paikassa oot oikei töissä?:)

    VastaaPoista
  7. Näin sut eilen illalla design mäkissä! :D

    VastaaPoista
  8. @ anonyymi
    ~ omg :--------------------D

    VastaaPoista
  9. Ootko siis lukion ykkösellä vai kakkosella? Aiotko osallistua vanhojentansseihin?

    VastaaPoista
  10. tää ei ny liity tähän mutta ootko ikinä värjänny sun pidennyksiä niin että ne on alta eriväriset ku päältä? jos oot niin miten katoit että mitä kohtia värjäät että niistä tulee normaalin näköset? :):):)

    VastaaPoista
  11. @ anonyymi2
    ~ ykkösellä, ja en tiiä :)

    @ anonyymi3
    ~ en oo värjännyt koskaan, mut oon käyttänyt kaksia jo valmiiks värjättyjä sillai :o

    VastaaPoista
  12. @ anonyymi2
    ~ ykkösellä, ja en tiiä :)

    @ anonyymi3
    ~ en oo värjännyt koskaan, mut oon käyttänyt kaksia jo valmiiks värjättyjä sillai :o

    VastaaPoista
  13. heei! jos siis haluu osallistua tohon kilpailuun niin pitääks olla myös youtubessa sun tilaaja ?;o

    VastaaPoista
  14. @ anonyymi4
    ~ ei jos ei ole siellä tunnuksia :)

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥