10.11.2011

NYX Cosmetics

Heippa murut! <: Olen hirmuisessa kiireessä, mutta haluan esittellä teille meikkiperheeni uudet jäsenet! Meikit on jälleen tilattu lemppari meikkisivustoltani, Pretty.fi:stä ja tällä kertaa lähes kaikki meikit olivat NYX:in. :> Teen näillä nyt viikonloppuna muutaman erilaisen luonnollisen/kouluun sopivan/aloittelija ystävällisen lookin + sellaisen lookin jota mä käyttäisin "luonnollisena meikkinä". Ja nyt haluan sanoa teille oikeesti (kun niin moni sitä aina jaksaa kysyä) mä en oikeesti meikkaa joka päivä tuntia kouluun ja taiteile kaikkea ihmeellistä! Aamulla mulla on 10-15 minuuttia aikaa laittaa naama&hiukset kuntoon ja käytän vain vähän vaaleaa luomiväriä + ripsaria. :----) Mutta koska joskus mulla on muutama minutti ylimäärästä, väkerrän aina jotain pientä ekstraa siihen luonnolliseenkin meikkiin (rajaukset, varjostukset, tekoripset tai vaikka punaiset huulet) ja tästä syystä mulla on miljoona erilaista ideaa luonnolliseen meikkiin! Jos teillä on jotain erityisiä toiveita, kertokaa! Vielä ehditte.

Highlight

White

Champagne

Dark Brown

When Leopard Gets A Tan

Silverado

Kynsitarroja! Teen näidenkin laittamisesta viikonloppuna tuton.


Mitä tykkäätte <: ? Ootteko kokeilleet kynsitarroja aiemmin ? Tell me ! ♥

Kartsa

5 kommenttia:

 1. Miten tilaat tuolta pretty.fi:stä? Kun mulla on semmonen käsitys et ala-ikänen ei voi ite tilata mistään nettikaupoista? Vai oonko ihan väärässä?(: niin sen takia haluisin tietää et miten hoidat ton tilaamisen(:

  VastaaPoista
 2. Anonyymi sanoi...
  Miten tilaat tuolta pretty.fi:stä? Kun mulla on semmonen käsitys et ala-ikänen ei voi ite tilata mistään nettikaupoista? Vai oonko ihan väärässä?(: niin sen takia haluisin tietää et miten hoidat ton tilaamisen(:

  ~ Huoltajan nimellä <:

  VastaaPoista
 3. mitäää mä oon 16 ja oon pystyny aina tilaa itteni nimellä ja omilla tunnuksilla kaikki :O oon tilannu kans tuolt pretty.fi:stä

  VastaaPoista
 4. Juu kynsikalvoista on kokemuksia :) todella hyviä on! ite tilaamani ainakin pysyivät todella hyvin!

  VastaaPoista
 5. Minna sanoi...
  Juu kynsikalvoista on kokemuksia :) todella hyviä on! ite tilaamani ainakin pysyivät todella hyvin!

  ~ Okke ! :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥