9.11.2011

It's November Already Sweety <;

Heyy ! Ajattelin että haluaisitte ehkä nähdä erilaisia ideoita siitä miten kynnet voi laittaa jouluna. Koska nyt on jo marraskuu, hommasin tarvikkeet kivoihin, persoonallisiin kynsiin jo nyt! Taiteilen teille ensiviikon puolella jotain kivoja kynsiä! Enemmän aiheesta tämän postauksen lopussa. <:

Eli siis, tämäkin viikko on mennyt ihan unessa ja muutenkin tuntuu että tää viikko ei etenis ollenkaan! Voi tosin johtua siitä että odotan viikonloppua niin paljon, mutta ihan tosi.. Tuntuu että koko ajan on yö. Väsyttää, eikä oikein jaksais tehdä mitään. Se, että raahautuu kouluun tuntuu jo tosi isolta urakalta. Ulkona on kylmää ja hämärää ja aamulla ei tekis mieli nousta sängystä. Ehkä osittain siks oonkin viettänyt aika paljon aikaa koneella! (=Joka siis tarkoittaa sitä että teen postauksia useammin piupau.) Yritän tehdä mahdollisimman kivoja, värikkäitä ja inspiroivia postauksia teille, ettei teidän syksynne olisi niin harmaa! Haluan olla se pieni väripilkku teidän arjessanne.

Ja sitten näitä kynsi juttuja! :> Eli olen jo hommannut omani ja suosittelen samaa teille jos tykkäätte laittaa kynsiä, koska joulukoristeet yms loppuu ihan varmasti kaikista nettimyymälöistä ja "tavallisissa" kaupoissa en oo mitään tällaisia bongannut. <: Eli kynsikoristeet ovat samasta paikasta kuin viimeksikin (Sanna Tara NailArt Beauty Studio) koska a) ne on HALPOJA b) toimitus on nopea ja c) laatu on hyvä = sopii opiskelija budjettiin, varsinkin kun oon itse aika kova "keskitasoa kalliimpien" meikkien hamstraaja. :-------) Khihi. Nyt kuitenkin nämä tuotteet! <:

Ihania 3D kynsikoristeita!

Kynsitarroja <:


Ja ah, pinkkiä glitteriä! Tällä kertaa vähän isompaa tosin


Ps. Loppuviikosta latailen muutaman erilaisen luonnollisen meikki tutoriaalin :3 Jos on jotain erityisiä toiveita (värejä, malleja) mitä haluatte nähdä, kertokaa nyt! <: Pikkujoulu meikkejä yms on myös tulossa, mutta niistäkin saa vielä kertoa toiveita!

Pps. Huomasin, että nyt muutaman päivän sisällä tuohon lukija kyselyyn on vastannut yli 214 ihmistä (kiitos) ja jopa 60 on ilmoittanut lukevansa blogia anonyyminä. :-( Rekisteröitykää murut! Teidän on paljon helpompi lukea muitakin blogeja silloin! Tykkäisin tosi paljon :>

Kartsa

7 kommenttia:

 1. onko mulla mennyt ohi se halloween tutorial, vai teitkö sä sitä ollenkaan :D

  VastaaPoista
 2. söpöjä kynsitarroja ja ihana blogi ! (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Anonyymi sanoi...
  onko mulla mennyt ohi se halloween tutorial, vai teitkö sä sitä ollenkaan :D

  ~ En tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. millon teet sen party meikki tutorialin? tai ees jonku tutorin??

  VastaaPoista
 5. Kannattaa tsekkaa myös http://www.ihanatkynnet.fi ! :))

  VastaaPoista
 6. sait uuden lukijan, oli pakko lukee alusta loppuun kaikki :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi sanoi...
  millon teet sen party meikki tutorialin? tai ees jonku tutorin??

  ~ Viikonloppuna :)

  Rreettaa sanoi...
  Kannattaa tsekkaa myös http://www.ihanatkynnet.fi ! :))

  ~ Joo! Kiitti :)

  Marika sanoi...
  sait uuden lukijan, oli pakko lukee alusta loppuun kaikki :D

  ~ Aww♥

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥