13.11.2011

Neutral Make-up Tutorial + Winter '11 Make-up Trends

So, as you can see paksummat kulmakarvat on tulossa taas muotiin! Hassua sinänsä kun viikko sitten päätin että haluan paksummat kulmat. <: Mulle käy aina sillai et saan kauheen päähänpinttymän vaikka siit et haluan siniset huulet ja PAM se tulee muotiin. :---D En sit tiiä mikä se juttu on. Punaiset huulet ja oranssi on kanssa taas muodissa, joten käytin samantapaisia sävyjä tän päivän neutraalissa meikki tutoriaalissa! Toivottavasti tykkäätte <:

Btw, eilinen oli maaailman ihanin päivä! Kävin yhden ihanan tyypin kanssa syömäs ja muutamas leffas ja aaah, oon ihan taivaassa. :> Jejee.


Kaikki videon luomivärit, aurinkopuuteri, huulikiilto + primeri ovat täältä
Joe Blascon huulipuna täältä


Kartsa

13 kommenttia:

 1. oh toi vika huulipuna eli toi tosi tummanpinkki (?!) näyttää sul aivan mahtavalt

  VastaaPoista
 2. Anonyymi sanoi...
  oh toi vika huulipuna eli toi tosi tummanpinkki (?!) näyttää sul aivan mahtavalt

  ~ Oii kiitoksii tosi paljon :> ♥

  VastaaPoista
 3. oot tosi kaunis ja hyvä meikkaa, ja muutenki tykkään lukee sun blogii.. muttamutta ootsä ihan oikeesti tosissas et toi on sust neutraalimeikki?? mä en meikkaa noin paljon ees mihinkää juhlii. ei sillee et tossa meikissä ois jotaki vikaa mut toihan on kaikkee muuta ku neutraali? tekoripset, 1000 eri luomivärii, rajaukset yms... not so neutral.. käytätsä aina tekoripsii ja tollasii meikkejä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi sanoi...
  oot tosi kaunis ja hyvä meikkaa, ja muutenki tykkään lukee sun blogii.. muttamutta ootsä ihan oikeesti tosissas et toi on sust neutraalimeikki?? mä en meikkaa noin paljon ees mihinkää juhlii. ei sillee et tossa meikissä ois jotaki vikaa mut toihan on kaikkee muuta ku neutraali? tekoripset, 1000 eri luomivärii, rajaukset yms... not so neutral.. käytätsä aina tekoripsii ja tollasii meikkejä

  ~ 4 luomiväriä jotka ovat valkoinen, vaaleakeltainen, vaalea oranssi ja suklaan ruskea on mun mielestäni aika neutraaleja värejä. Ei tota lookia tarvitse täydellisesti matkia, ripset voi aina jättää pois ja rajauksia kaventaa. Mulle toi on tosi neutraali meikki. Tollasen teen 10 minuutissa joka päivä kouluun (tekoripsiä en tosin käytä). :) Ja kiitos paljon kommentista. ♥

  VastaaPoista
 5. nätti lopputulos, tykkäsin kovasti :) ja sit viä et voisko pyytää tutoriaalia sellasesta et miten saada punainen huulipuna näyttäämään hyvältä?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi sanoi...
  nätti lopputulos, tykkäsin kovasti :) ja sit viä et voisko pyytää tutoriaalia sellasesta et miten saada punainen huulipuna näyttäämään hyvältä?
  ~
  ~ Kiitti :> oon tehnyt jo yhden, mutta voin toki tehdä juttua vaikka siitä mikä punainen sävy sopii kenellekin?

  VastaaPoista
 7. heii semmone et voisiks joskus tehä jonku tuton sillee et alottaisit ihan meikittömästä kokonaisuudesta :))? sun meikit on tosi kivoi ja oon ruvennu nyt lukee säännöllisesti sun blogii =)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi sanoi...
  heii semmone et voisiks joskus tehä jonku tuton sillee et alottaisit ihan meikittömästä kokonaisuudesta :))? sun meikit on tosi kivoi ja oon ruvennu nyt lukee säännöllisesti sun blogii =)

  ~ juu sitten kun saan ihoo vähän parempaan kuntoon <: ja rekisteröidy hei niin sun on helpompi lukee :) ♥

  VastaaPoista
 9. okeiokei en tarkottanu pahal :) ja nii totta onhan toi sit jos jättäis vaik vähän pois nii mullekki ihan neutraali(= pitää kokeilla!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi sanoi...
  okeiokei en tarkottanu pahal :) ja nii totta onhan toi sit jos jättäis vaik vähän pois nii mullekki ihan neutraali(= pitää kokeilla!

  ~ En mä pahal sitä ottanutkaan :)

  VastaaPoista
 11. Epäonnistuuko sulla koskaan meikki ?:DD oikeesti oot huippu hyvä !:) oon vähä kateelline.. :DDD!

  VastaaPoista
 12. Epäonnistuuko sulla koskaan meikki ?:DD oikeesti oot huippu hyvä !:) oon vähä kateelline.. :DDD!

  VastaaPoista
 13. hhannahei sanoi...
  Epäonnistuuko sulla koskaan meikki ?:DD oikeesti oot huippu hyvä !:) oon vähä kateelline.. :DDD!

  ~ harvemmin :) mut jos kokeilen jotain iiihan uutta niin onhan siinä se mahdollisuus, mä oon vaan ihminen :D ! ja kiitoksii :>

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥