3.11.2011

I.D.G.A.F

Ciao, tää koko viikko on menny jotenkin tosi hitaasti ja tuntuu etten oo oikein tehny mitään. Mitään ihmeellistä, erikoista tai kertomisen arvoista siis. Mut nyt kun oikeesti aloin miettiin, niin muistin että oonhan mä oikeestaan tehny aika paljon kaikkee. :>

Meillä on ollut koulussa "rakkausviikko" ja huomenna koko koulun olis tarkoitus pukeutua punaiseen, ostaa munkkeja ja ostaa/lähettää ruusuja toisilleen. Se kuulostaa ihan kivalta, jotkut aikoo soittaa kuulema jotain musiikkiakin ja laittaa kynttilöitä. :-------D Mutta en oo kauheesti "nauttinut" noista muista erikoispäivistä. Esim. liikennevalopäivä: "Pukeudut punaiseen jos olet varattu, keltaiseen jos sulla on säätöä ja vihreään jos olet sinkku. Onneks oli myös neljäs vaihtoehto: musta [x] = et osallistu. Toi oli ihan hauskaa yläasteella, mut jotenki en jaksa tollasta enää. D: En väitä olevani mitenkään "aikuismainen", mutta se oli kyllä aika lapsellista let me tell you.

Tänään kuitenkin oli hauska sellanen 45min kestävä erilaisia rakkaus aiheisia esityksiä sisältävä näytös auditoriossa. Mieleen jäi 2. ja 4. esitys (esityksiä yht.5) koska 2. esityksessä kaks abia otti paitansa pois grrr ja esitti homoja. Sit 4. esityksessä joku jätkä laulo iha tunteella siel koulun ees, se oli kans iha kiva vaik en sen äänest kauheesti tykännykkää. Ite en kehtais! Pointsit siitä. :] Koska ykkös esitys oli saksaks, en tajunnu siitä mitään ja 3. esitystä en oikesti edes muista. :P 5. esitys oli opettajien ja se oli ihan tylsä.

Päätettiin myös viimeviikon alkupuolella mun "ex bestiksen" kanssa haudata sotakirveet. Tai oikeestaan se koko juttu oli kauheen sekava. Oli kauheesti väärinkäsityksiä ja riideltiin, mutta sitten itkettiin, halattiin ja sovittiin. Sit kuitenkin välit tavallaan vaan meni uusiks poikki ilman mitään syytä, eikä puhuttu vuoteen. Nyt kuitenkin nähtiin taas ja juteltiin. Ollaan nähty nyt useamman kerran ja alkaa tuntua että oon saanut mun hyvän ystävän vihdoin takaisin. :>

Oon myös ihastunut, vaikka se eron jälkeen tuntui hetken aikaa ihan mahdottomalta. :>

ignooratkaa toi kuvassa oleva teksti lol
Sitten vähän turhamaisuuksia! Khihiih :> Oon viimeaikoina himoinnut Isadoran huulikiiltoja ihan kauheesti! Tosin mulla on tällä hetkellä omaa rahaa vain 2€ niin siihen nähden ne on kyllä aika kalliita. :----D Pööhw, kyllä mä jostain revin rahaa kasaan. Otin kanssa ne mun teippipidennykset pois väliaikaisesti ja täytyy todeta että ne on kyllä tosi hellävaraiset! Mun hiukset ei kärsineet siitä yhtään, eikä mun omaa tuccaa irronut ollenkaan ku otettiin ne pois mun päästä.

...Hiuksista puheenollen. Haluaisin blondit takaisin. KYLLÄ. Blondit. Mitäköhän mun päässäni liikkuu. Tässä teille muistutukseksi (ja niille jotka eivät sellaisia minulla ole nähneet) kuvaa miltä näytän vaaleilla hiuksilla. Mitäs sanotte? :O Tiedän kyllä että äiti ei varmaan tykkää ideasta yhtään...


Mutta eipä mulla muuta tällä kertaa :---)

Kartsa

9 kommenttia:

 1. N sanoi...
  olet ihana:)

  ~ Aww kiitos ♥ :3

  VastaaPoista
 2. En tajua miksi sulla on näin paljon lukijoita vaikka et ole mitenkään erikoinen. Teet tollasia meikkei et tyyli: Luomiväri luomeen, kajalia vähän ja sit vähän ripsaria.....oikeasti, et ole mitenkään erikoinen, minusta on naurettavaa kun annat vaikutteita että olisit jokin hyväkin.

  VastaaPoista
 3. oot tosi nätti ja sulla on kiva blogi! :) löysin sen vasta nytten:) ja blondit sopis sulle tosi hyvin! =) minkä ikänen muuten oot? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi sanoi...
  En tajua miksi sulla on näin paljon lukijoita vaikka et ole mitenkään erikoinen. Teet tollasia meikkei et tyyli: Luomiväri luomeen, kajalia vähän ja sit vähän ripsaria.....oikeasti, et ole mitenkään erikoinen, minusta on naurettavaa kun annat vaikutteita että olisit jokin hyväkin.

  ~ ekaksikin anonyymi<3 ja toiseksi missä sanon/annan vaikutteita siitä että olisin jotenkin super erikoinen ja ihmeellinen? :)hus pois jos et tykkää.

  maija sanoi...
  oot tosi nätti ja sulla on kiva blogi! :) löysin sen vasta nytten:) ja blondit sopis sulle tosi hyvin! =) minkä ikänen muuten oot? :)

  ~ kiitoksia ♥ mä oon 16!

  VastaaPoista
 5. En sanonut että annat vaikutteita et oot ihmeellinen ja erikoinen. Vaan että, tietenkin oletat että olet hyvä meikkaamaan jos perustat oman blogin. Olet normaali teini joka on juuri oppinut käyttämään luomiväriä.

  sitten kritiikkiä:

  - Ei kannata käyttää nudehuulia, eivät sovi sun kasvoille.

  - Ottaisit itsestäs kunnon kuvia.  Ja sitten kysymyksiä

  - Kuinka vanha olet?

  VastaaPoista
 6. En sanonut että annat vaikutteita et oot ihmeellinen ja erikoinen. Vaan että, tietenkin oletat että olet hyvä meikkaamaan jos perustat oman blogin. Olet normaali teini joka on juuri oppinut käyttämään luomiväriä.

  sitten kritiikkiä:

  - Ei kannata käyttää nudehuulia, eivät sovi sun kasvoille.

  - Ottaisit itsestäs kunnon kuvia.  Ja sitten kysymyksiä

  - Kuinka vanha olet?

  ~ Voi kamalaa, ihan itku tulee kuule. Täytyy varmaan lopettaa blogi :D:D.D.d:D:D:D ! Ja kyllä, oon mielestäni ihan semi hyvä meikkaamaan siihen nähden ettei kukaan ole minua opettanut ja ikää on 16v. Ja mikähän sun ongelmas on? Luuletko hei ihan tosissas että sun mielipitees ketään kiinnostaa? Nudehuulet on hot.
  Sanoin jo että ei oo pakko tunkee itteensä tänne jos ei tykkää. Kyllä sua taitaa mun blogini kuitenkin jonkun verran kiinnostaa kun täällä roikut aamuin illoin. :)

  VastaaPoista
 7. Siulle oikeasti sopii blodit. ^^

  *peukku ylös*

  Ja miekin löysin blogisi vasta vähän aikaa sit, mutta en uskaltannut kommentoida. XD

  Ja osaisimpaki mäkin meikata noin hyvin.. :)

  Miyu-sama.~

  VastaaPoista
 8. Miyu-sama sanoi...
  Siulle oikeasti sopii blodit. ^^

  *peukku ylös*

  Ja miekin löysin blogisi vasta vähän aikaa sit, mutta en uskaltannut kommentoida. XD

  Ja osaisimpaki mäkin meikata noin hyvin.. :)

  Miyu-sama.~

  ~ oi kiitos :>

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥