31.10.2011

Sailor Nails

Teema vaihtui taas! Ja se tulee varmaan vaihtumaan vielä monta kertaa, pahoittelut siitä. En osaa päättää mistä tykkään. Eniveis, mulla ei ole teille muruille tänään oikeastaan mitään kerrottavaa! Hyvä aloitus tälle bloggaukselle. Mutta tein uudet kynnet äskön ja ajattelin laittaa niistä kuvaa tänne! Tein tämmöset punapinkit sailor tyyliset kynnet :] Sain inspiksen sellasesta aasialaisesta Nail Art lehdestä jonka sain joskus Jassulta. Tein näiden teosta myös kuvamuotoisen tutoriaalin, joten kertokaa jos haluatte sellaisen! Latailen kuvat siitä sitten vaikka heti seuraavaan postaukseen!

Ps. Kynsiketjut voi ostaa täältä ! :-------)

Miten teidän viikonloppu meni?

Kartsa

8 kommenttia:

 1. Voi vitsit ku ihanat kynnet O__O ♥

  VastaaPoista
 2. Onko sun blogi blogilistalla? Linkittäisitkö?

  VastaaPoista
 3. Luin sun blogin tossa eilen illalla kokonaan, ja rakastuin noihin kaikkiin sun ihaniin kynsiin ja meikkeihin ♥ Ja laita vaan näistä tuto, itte ainakin haluisin kokeilla (:

  VastaaPoista
 4. Ihan hirmu ihanat kynnet, ihan hyvin viikonloppu meni :)

  VastaaPoista
 5. http://www.youtube.com/watch?v=flvsOyVdx6o&feature=related
  tuota videota kattelin ja heräsi mielenkiinto et ootko ite värjänny noi vai ihan jossai kampaamossa vai miten :o ja onko toi ihan niiku et violetteja raitoja, ja muuten lähes mustat hiukset?

  VastaaPoista
 6. miksi sul ei oo kuvii sun vaatteista tai koko vartalo kuvia ??? o::: ja ooks julia sorjonen ja isket max blomfeldii ? :D:D

  VastaaPoista
 7. ihan älyttömän hienot!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥