23.11.2011

Honeypie (100 postaus!)

Miauw :> Nyt alkaa koeviikko huitelemaan viimeisiään! Enää yks koe tekemättä! Okei huijasin, en menny yhteen kokeeseen joten mulla on sen uusinta vielä ens viikolla. Mut eniveis yks koe enää! Jeee. Mun käsi ei kestäiskään sitä kirjoittamista enää yhtään enempää. :o Olin tänään psykologian kokeessa melkein 3 tuntia ja kirjoitin sen koko hiton ajan! Paree tulla hyvä numero koska sain rakon mun peukaloon. :< Auts. Mut onneks vaihtuu myös jakso tosiaan! Kurkkasin Wilmasta ja mulla on tulevassa jaksossa äidinkieltä, uskontoa, ruotsia, biologiaa (solubiologia, oikeesti vasta 2.vuoden kurssi) ja englantia! Kuulostaa ihan kivalta. Varsinkin kun enkku, bilsa ja äikkä on mun vahvuuksiani. :> Odotan muuten 10 siitä enkun kokeesta... Oikeesti sekoon jos en saa täysiä pisteitä!! D: Tai no en sekoo, hävettää vaan sitten. Ja ruotsin suhteen.. noh.. toivon että pääsen läpi. XD Saa nyt nähdä.

Ja toi piirrustus tuossa noin liittyy kouluun! Tavallaan.. :> Jassu oli meillä perjantaina (oi kyllä, tämä on juuri se päivä kun en mennyt kokeeseen.. eikä jassukaan mennyt.. tai sunne..hehe. ei tosin ollut mikään sovittu juttu oikeesti!). Jutskattiin sit yhdessä vaiheessa Iron Fistin vaatteista, Bronxista ja kuunneltiin dubstep yms. ENIVEI siinä sitten lahnatessani puoliks sängyllä/puoliks lattialla keksin että vois piirtää johonki kouluvihkon kanteen pääkallon tai jotain yhtä kekseliästä. Tai oikeestaan että Jassu vois piirtää. :D Mä en osaa piirtää mitään muuta kun ihmisiä. Ja ruusuja! Ja itse ainakin tykkään tosi paljon tosta Jassun tuotoksesta. Tyypit se piirsin ton suoraa kuulakärkikynällä. Nams.  Toi on siinä vihkon ekalla sivulla, ja se kansi on sellanen pinkki läpinäkyvä systeemi = toi kuva näkyy läpi. En oo vielä päättänyt että minkä aineen vihko se vois olla. :O Ei englantia ainakaan, koska oon käyttäny ton 1. kurssin vihkosta vasta 6 sivua. D: Ehdotuksia kenelläkään :> ?

OOTD- tyylistä blogia en aio tästä tehdä, mutta muutaman sellaisen postauksen tulen tekemään eniveis. :> Aina sillon tällön! (Sellaisiakin on muutama ihminen kaipaillut.) Ja kun tosiaan vaatekaappiin tuli viimeviikolla kaks niiiin super ihanaa Iron Fistin paitaa että on pakko päästä heruttamaan niitä. :'3 Uskon että tekin alatte himoitsemaan Iron Fistin kuteita jos ette ole vielä sellaisia nähneet! ..Itseasiassa jos ette oo nähnyt nii äkkiä näille sivuille oikeesti: http://www.bronx.fi/iron_fist_mf_IFL.html :) Addiktoin teidätkin noihin vaatteisiin.
Teen postauksen ja OOTD:n niistä mun paidoista ennen viikonloppua!

Oon muuten löytänyt ihan mahti aseen kasvojen epäpuhtauksia vastaan!! Oikeesti toimii. Mun naama oli niin räjähdyspisteessä viikko sitten että ei mitään rajaa. D: Sitten mami meni kauppaan ja toi mulle tollasen Garnier 3in1 systeemin ja oon käyttänyt sitä naamiona nyt 3 kertaa. Oon kanssa alkanut hinkuttaan naamaa paljon tarkemmin ja useammin kuin ennen. Oikeesti jos vähänkin laiminlyön mun kasvojen puhdistusta, jätän vaikka kasvoveden pois niin PUM. Mun naama kuolee.
Oon saanu sen nyt tosi hyvään kuntoon. Uskon että parissa viikossa katoaa kaikki kakka naamasta jos jaksan vaan pitää siitä huolta. Olis ihanaa saada taas semmonen näpytön naama. :) Oon myös alkanut käyttämään jotain random primeria ennen meikkivoidetta. Se on kanssa tosi hyvää! Meikkivoide pysyy oikeesti paremmin paikoillaan no joke!

< Huomatkaa hutaistu ranskalainen manikyyrini. Vai onkohan tuo jo amerikkalainen? En tiiä. Tuntuu että mun kynnet ei kasvais ollenkaan!  Oon muuten bongannut kanssa ihan mielettömän hyvän kynsinauha voiteen. Se vahvistaa kynsiä tosi paljon! Löin ne vahingossa kaappiin ja voin sanoo että sattu, mut ei edes naarmua tullut kynsiin 0.o Mitä ikinä siinä voiteessa onkaan, rakastan sitä.

Mitäs muuta.. Haluaisin uusia hajuvesiä! Oon niin mielettömän kyllästynyt noihin mitä mulla on! Versacella on yks ihan mielettömän ihana (mulla on siitä näyte, ja uin nytkin siinä tuoksussa oikeesti NAM), ja sit Juicy Couturella on muutama ihana! Hmm..

Oon muuten alkanut ikävöimään Italiaan takaisin. :-----( Mulla on ihan mieletön matkakuume, mutta tiedän että en pääse sinne pitkään aikaan! Oikeesti murrr. Aina kun oon ollut siellä, oon ollu sillee lol ihan sama me mennään ensviikol taas toiseen maahan, mut nyt kun ei pääse nii ihan itkettää kun tekis niin paljon mieli ulkomaille! :< 
Heitän tähän pari kuvaa viel mitä oon räpsiny Italias kesäl nii hokaattee miks haluun sinne nii paljon ! :>








AAAAA toi rusketus takasin kiitos. ♥ 

Enemmän kuvia voi kattoo tästä postauksesta: http://albaniababe.blogspot.com/2011/07/si-si-parlo-italiano.html :)
Ps. Oon muuten syöny kahtena päivänä pelkkää kiinalaista ruokaa. Tämä oli tärkeä tieto. Ja mietin kanssa että missä lumi on? :D Nyt on jo marraskuu lol. Toisaalt ihan hyvä vaan, en oo mikään lumen ystävä vaikka se nättiä onkin. :>

Kartsa

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia<3 Ja toi Garnierin 3in1 on tosi hyvää! Ja ihana toi rusketus :o<3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi sanoi...
    Ihania kuvia<3 Ja toi Garnierin 3in1 on tosi hyvää! Ja ihana toi rusketus :o<3

    ~ Eiks olekin ♥ ja joo se on ! ja aww kiitti :> haluisin olla yhtä ruskee nytkin..

    VastaaPoista
  3. Ooiii , kiva postaus ! (:
    Itekki voisin kokeilla tota 3in1 systeemiä !

    VastaaPoista
  4. oonass-sanoi...
    Ooiii , kiva postaus ! (:
    Itekki voisin kokeilla tota 3in1 systeemiä !

    ~ Kokeile ihmees! :> mut se on tosi kuivattavaa et muista kosteuttaa ihoos hyvin sen jälkeen ::>

    VastaaPoista
  5. kivoja kuvia ja nuo kynnet on ihanat (=

    VastaaPoista
  6. inka-sanoi...
    kivoja kuvia ja nuo kynnet on ihanat (=

    ~ Kiitti ♥

    VastaaPoista
  7. Itte oon käyttäny varmaan 3 vuotta tota Garnierin pure active-mössöä, se toimii ihan oikeesti!

    VastaaPoista
  8. rontti sanoi...
    Itte oon käyttäny varmaan 3 vuotta tota Garnierin pure active-mössöä, se toimii ihan oikeesti!

    ~ Niin toimii!!

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥