19.10.2011

Hair Week !

Okei! Eli ainakin loppuviikko tulee oleen hiuksiin liittyvää settiä! Huomenna paljastan minkä väriset mun hiukset on, mistä hommasin mun pidennykset, miten ne on kiinnitetty mun hiuksiin, mitä hiusvärejä käytin, uudistunut hiustenhoito rutiinini..
Eli jumalattomasti juttua hiuksista! Ajattelin myös tehdä hiustutoriaaleja enemmän kun nyt ne hiukset olisivat päässä 24/7 niin ois helpompi tehdä niille kaikkea. C: Miltäs kuulostaa?

Voin paljastaa että hiukset ovat ihan "normaalin väriset" eli ei mitään shokkivärejä enään. (Ainakaan toistaiseksi xD) Hiusväreillä pelleilyä on ollut aika paljon, enkä oo ihan satavarma mätsääkö mun oma tucca noihin pidennyksiin vieläkään ihan täydellisesti. Oon säästänyt viimeisimmät 3 hiusväriboxia, jotta saatte vähän ideaa miten ne mun uudet hiukset vois saavuttaa jos joku kiinnostuu. Lähtövärihän mulla oli siis musta.

Eniveis, kävin tänäänä äiten kanssa Prismassa ja seottiin sitten kun huomattiin että lähes kaikki "vaurioituneet, hauraat, kuivat, värjätyt..." -tyyliset hiustenhoito tuotteet oli alennuksessa! Ostin kanssa Biozellin suoristussuihkeen, vaikka odotan postissa jo öljyhoitoa sun muuta semmoista. :) Oli vaan pakko kun se tuoksuu niin hyvältä! Ostin myös Sokokselta Isadoran meikkivoiteen (josta mulla ei nyt oo kuvaa...) ja uudet kengät. Nyt vähän kuvasaldoa näistä ostoksista:

Ihan kaikki purkit ei näy, sori :( Tuolla takana on noita Doven ja Syossin hoitoainetta :) Huomatkaa hieno sensuuri vasemmassa yläkulmassa XD


Vihdoinkin sain ostettua ton foundation brushin ! Ostin kanssa ripsarin+semmosen smokey eye hommelin+peruukin jotka ei näy kuvassa :/ Ja omg eks oo ihkut sukat XD ? Tungin nekin nyt tohon sitten.

Ah, my new shoes Teitte minulle ihanat rakot eilen. :---D

Aaand yesterdays make-up (: Very natural !

Kartsa

8 kommenttia:

 1. toi on niin ihanaa toi freemanin mansikkasuklaa naamio<3 ja kiva blogi sulla:)

  VastaaPoista
 2. toi on niin ihanaa toi freemanin mansikkasuklaa naamio<3 ja kiva blogi sulla:)

  VastaaPoista
 3. mistä oot ostanu noi kengät ? :)

  VastaaPoista
 4. ihanat kengät! :--)

  http://fuckthetrouble.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Anonyymi sanoi...
  mistä oot ostanu noi kengät ? :)

  ~ Uuummm... tais olla kenkä cosmos? :)

  VastaaPoista
 6. Minna sanoi...
  toi on niin ihanaa toi freemanin mansikkasuklaa naamio<3 ja kiva blogi sulla:)

  ~ Niin on ! Se tuoksuu tosi hyvältä :3 ja kiitos ♥

  VastaaPoista
 7. en tiiä onks tähän vastaus jossain päin blogias.. mutta mitä tekoripsi merkkiä sä yleensä käytät ja miten saat ne pysyy päivän ajan? ja voisitko mahdollisesti tehä tuton tosta asiasta :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi sanoi...
  en tiiä onks tähän vastaus jossain päin blogias.. mutta mitä tekoripsi merkkiä sä yleensä käytät ja miten saat ne pysyy päivän ajan? ja voisitko mahdollisesti tehä tuton tosta asiasta :)

  ~ En käytä mitään tiettyä merkkiä. :) Ja teen jossain vaiheessa tuton! Sitä on kyselty :3

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥