21.10.2011

Hair Update + Biozell ♔

Biozell Kerroinkin jo edellisessä postauksessa, että vaikka Biozellin tilaus oli tulossa, ostin silti vielä kaupasta yhen pullon lisää! Mua suututti jotenkin kun ne Biozellin pullot oli Prismassa ALAHYLLYLLÄ vaikka ne on paljon halvempia ja PAREMPIA kun joku Garnier tai Schwarzkopf ja kotimaisiakin vielä. Onko niin että kun tuotteet tuotetaan ulkomailta, ne on sillon parempia? Hah.

Eniveis, nyt paljastan tän mun uuden hiustenvärini, johon itseasiassa tais mennä 5 hiusväripurkkia vaikka se onkin niin luonnollinen väri kuin ruskea! Halusin vähän luonnollisemman ja lämpösemmän lookin, joten ruskea oli valintani. C: Mulla on myös teippipidennykset jotka on mun päässäni siis 24/7 n. kuukauden ajan. Latailen niiden laittamisesta/tilaamisesta ja hoitamisesta sitten videota huomenissa.

Oon myös muuten alottanut lenkkeilyn. Heräsin tänään 8:20 kun Jassu pimpotti ovikelloa ja huusi että NONIIN KARO VERKKARIT JALKAAN PRKL! Siellä me sitten aamuviileässä hölköteltiin 5-6km. :D Huhhuh. EN JAKSA ODOTTAA HUOMISTA. Eikun..

Nyt haluan kuitenkin heittää muutaman kuvan noista kolmesta Biozellin purnukasta jotka kolahtivat postiluukkuuni tänä aamuna ! C: Rakastan Biozelliä, kerron ton kuvan alapuolella miksi!


Elikkä tässä on vasemmalta oikealle: öljyhoito, hoitosuihke ja hiuskiinne. Varsinkin toi hiuslakka on mulle tosi kova juttu, koska se korjaa hiusvaurioita, ehkäsee latvojen haaroittumista, antaa kiiltoa, sisältää kosteus ja UV-suojan ja antaa hyvän pidon! Oikeesti paras hiuslakka ikinä! Öljyhoito ja hoitosuihke on myös tietysti hoitavia ja hyviä (=tarvitsen niitä ettei tucca tipu päästä) ja ahh.. oikeesti. Suosittelen Biozelliä! Lompakko ystävällinen ja kaikki tuotteet on aivan loistavia.

Nyt meen pelaan Sims3, koska Salla osti siihen taas uuden lisäosan; lemmikit! Awww. Tiiän että pelaan totakin ehkä kerran, mut enivei. XD Meen nyt pelaamaan sitä (: Jättäkäähän paljon kivaa kommenttia! Mitä pidätte noista hiuksista? Seurailkaahan mua Bloglovin'inkin kautta! Alla oleva kuva toimii linkkinä! Tack :3

Kartsa

9 kommenttia:

 1. saanko ihmetellä että miksi noi teippihiukset on sulla vaan kuukauden :D? teippihiukset pysyysen 2-5kk ja jos tarvis voi käydä nostamassa niitä välillä tai uusia teipit!

  VastaaPoista
 2. Minna sanoi...
  saanko ihmetellä että miksi noi teippihiukset on sulla vaan kuukauden :D? teippihiukset pysyysen 2-5kk ja jos tarvis voi käydä nostamassa niitä välillä tai uusia teipit!

  ~ Vaihdan ne :)

  VastaaPoista
 3. Vähä ihanat nuo sun uudet hiukset :)

  VastaaPoista
 4. Laura sanoi...
  Vähä ihanat nuo sun uudet hiukset :)

  ~ Kiitoksia n_n ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi hiukset (: Sopii sulle tosi hyvin !

  VastaaPoista
 6. noora sanoi...
  Ihanat noi hiukset (: Sopii sulle tosi hyvin !

  ~ Tack :3

  VastaaPoista
 7. mistä tilasit noita tuotteita?:)
  noi sun hiukset on ihanat, kuinka pitkät noi pidennykset on?:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi sanoi...
  mistä tilasit noita tuotteita?:)
  noi sun hiukset on ihanat, kuinka pitkät noi pidennykset on?:)

  ~ Biozellin kotisivuilta =) ja pidennykset on Dream Hairilta ja 50cm :)

  VastaaPoista
 9. lalalaa, pakko tulla sanomaa et noi biozellin tuotteet on aivan tajuttoman hyviä ! itellä on nyt kuivashampoo ja hiuslakka biozellilta :) ja ainaki täällä jyväskylän prismassa ne oli oikei ylähyllyllä =DD mut noi sun hiukset on ihanat ♥

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥