16.10.2011

Coffee Machine

Miau ! Koska tänään oon ainoastaan siivonnut ja katsellut telkkaria, kerron teille eilisestä, huomisesta ja tulevasta viikostani ;D Joo, eli.. eilen oli ihan super hauska päivä ! Jasmine tekstas mulle kolmen aikoihin että lähdenkö sen mukaan ostaan kahvikonetta, ja ofc vastasin  että lähden ! Noo mä en ollut ihan varma että mitä Jassu ny meinaa ku se haluu ostaa semmosseen, mutta sekin selvis sitten muutaman kilometrin kävelymatkan aikana. Diili oli siis, että ostat 15pkt jotain kahvikapseli systeemejä, niin saat "kaupan päälle" jonku 200€ kahvikoneen niinku 90€. Ei luoja me näytettiin varmasti erittäin järkeviltä ku raahattiin se kahvikone (joka ei ollut ihan pienimmästä päästä) ja ne kaikki 15pkt kapseleita kassalle. Me tarvittiin 3 muovipussia niihin, ja sekin teki tiukkaa. XD Tuolla me sit vaellettiin keskustassa kolmen muovikassin kanssa jotka oli täynnä kahvia, unohtamatta tätä itse kahvikonetta. :----------D Parin tunnin jälkeen vietiin ne sit Jassulle, ja käytiin meillä ku mun oli pakko pukee enempi vaatteita päälle etten kuolis tonne ulos. Sit mentiin takasin keskustaan ja meillä meni ehkä hieman lujaa D: En tajuu mite me kehattii.. Tai sillee, me naurettiin niin hiton kovaa, se kuulu varmaan kilometrin päähän ja ne meidän jutut ei ehkä ollu mitään kaikista laadukkaimpia. xD Puhuimme mm. italiaa, ruotsia ja englantia. Tässä italia vaiheessa keksimme shizzan (shit+pizza=shizza) ja ruotsi vaiheessa Billubiilenin.. :D Voi elämä.

Me oltiin ihan möksmöks kun keskusta oli semi autio, jote mentiin bussipysäkille istuskelemaan (koska siitä meni autoja ohitte all the time, ja siinä oli sen verran valosaa että sinne autoihin näki sisälle) Noooo. Sitten sieltä tulee semmonen hopeanvalkonen urheilu auto, jossa on kaks nuorta miestä ja Jassu keksii heiluttaa niille. :D No ne tietysti huomaa sen. Menee ehkä kaks minuuttia niin ne ajaa siitä uudestaan toiseen suuntaan ohi ja siitä taas kaks minuuttia niin ne lipuu siitä pysäkin edestä ERITTÄIN HILJAA TUIJOTTAEN. Sit kun sinne "tien päähän" jossa ne aina käänsi sen auton (S-market) näki, niin me sitten huomasimme että he kääntyivät taas. <3 Jolloin me tai minä oikeestaan saimme järkyttävän nössö-nauru-iik-apua kohtauksen ja toimimme niinkuin 12-vuotiaat. ♥ Juostiin karkuun XDDDD. Ei vitsit mitä hittoo meidän päässä liikku ku me lähettiin siitä?? Mä en oikeesti tajuu. FAAAAAAAK.

Aaah, enivei. Huomenna mulla on kasvohoito. JEEE! Mun iho todellakin tarvitsee sitä, koska viime kerrasta on varmaan.. vuosi?! Tai jotain. Liian pitkä aika eniveis. Ens viikon puolella myös näette mun uudet hiukset videolla + kerron miten sain ne sellasiks (hiusvärit) ja miten kiinnitin ne mun pidennykset (jotka eivät ole klipsit tällä kertaa!). Osaatteko jo arvata mimmoset hiukset mulla vois olla ;D ? Ja ei, ne ei oo pinkit. Mutta en mee vannoon etten värjäis pinkkejä vielä joskus takasin, mun on niitä oikeesti ikävä. :----(

Hmm.. mitäs muuta. Teen ens viikolla tekoripsien kiinnitys videon, ja sen kosmetiikka videon jolla esittelen mun meikit ja kynsilakat. Tosin musta tuntuu että siitä meikkien esittely videosta tulee hirmu pitkä, koska "siivosin" mun meikkipussit ja rasiat tänään ja niitä on kyllä semi paljon vaikka heitinkin niitä paljon meneen. :D Joten niistä sitten ehkä erilliset videot.

Mutta ei mulla nyt muuta! Näkyillään kultsit

Mitä te teitte viikonloppuna? Tell meh ! :-----)

Ps. 200+ arvonnan voittaja saa 20€ arvoisen vaalean eläinkuvioisen piiiitkän paksun kaulahuivin! Otan kuvaa siitä vaikka seuraavaan postaukseen kun mun kamerani on nyt hukassa. :S

Kartsa

10 kommenttia:

 1. Minä katselin 2leffaa ja join alkomahoolia hiukan ja olin hienossa seurassa koko viikonlopun. ::)
  Koska me nähään mru<3?

  VastaaPoista
 2. Jonna sanoi...
  Minä katselin 2leffaa ja join alkomahoolia hiukan ja olin hienossa seurassa koko viikonlopun. ::)
  Koska me nähään mru<3?

  ~ Noonni ;D Nähään täl viikol mahd. pian ♥ ja yritin kommaa sun blogiis mut tää blogger vissii sekoo tjtn ku ei anna mun kommaa 0_o

  VastaaPoista
 3. Ihana toi hellokittykahviautomaattijuttu, tahon kans tollasen ! :D

  VastaaPoista
 4. Hemppe sanoi...
  Ihana toi hellokittykahviautomaattijuttu, tahon kans tollasen ! :D

  ~ No sama, nii minäki :'3

  VastaaPoista
 5. mikä on pin-up make up? aattelin vaan kysyy nii tiiän mitä äänestän tos sun kyselys =)

  VastaaPoista
 6. mull ois yks kysymysss :))
  ku olit tos jossai postaukses ostanu Lush:ista sitä hammastabletti juttui :D nii miten ne toimi ? :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi sanoi...
  mikä on pin-up make up? aattelin vaan kysyy nii tiiän mitä äänestän tos sun kyselys =)

  ~ Semmonen meikki mis on punahuulet ja "kissarajaukset" silmissä :)

  Ipaliini sanoi...
  Sä oot tosi nätti! <3

  ~ Aww kiitos =)

  Anonyymi sanoi...
  mull ois yks kysymysss :))
  ku olit tos jossai postaukses ostanu Lush:ista sitä hammastabletti juttui :D nii miten ne toimi ? :)

  ~ Oon kokeillut sellaista vain kerran ! Mutta siis laitat sen hampaittes väliin ja alat harjata hampaitas normaalisti (ilman tahnaa ofc)ja se alkaa vaahdota. Se vaalentaa jonkun verran, huomasin pienen muutoksen heti. :) Maistuu hassulta kun niissä on pippuria yms.

  VastaaPoista
 8. Ookei mutta hei ilmottele mulle jotenkin mikä päivä sulle sopis ko mulla taitaa tulla paljon menoo vkl niin yritän mahuttaa sut johonkin väliin. :::)
  Ja joo ei se mitään vaikka en kommentoi kunhan kerrot omat mielipitett jotenkin vaikka f2f :)

  VastaaPoista
 9. Jonna sanoi...
  Ookei mutta hei ilmottele mulle jotenkin mikä päivä sulle sopis ko mulla taitaa tulla paljon menoo vkl niin yritän mahuttaa sut johonkin väliin. :::)
  Ja joo ei se mitään vaikka en kommentoi kunhan kerrot omat mielipitett jotenkin vaikka f2f :)

  ~ voi peppu mulla taas just "vapautu" vklp D:

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥