7.11.2016

Models Own Vintage Rose -paletti

"Have a true romance with this vintage rose eyeshadow palette. From dreamy nights to endless love letters, wear your heart on your sleeve. With the brush, apply deep violets, shimmery beiges and matte midnight blues for the ultimate love story. "


Kuinka moni ajattelee Seppälää kun kuulee merkin "Models Own"? Kuinka moni ajattelee että se on joku rupuinen halpismerkki? No, niin minä ajattelin itsekin mutta tänään yritän muuttaa mielipiteitänne! Kun I Love Me -messuilla törmäsin MO:n ständiin ja pääsin swatchailemaan heidän tuotteitaan (joiden olemassaoloa en edes tiennyt ollakseni täysin rehellinen) mä sekosin täysin. :-D Hinta-laatu suhde on kohdillaan ja opiskelijana haluan tietysti rahoilleni vastinetta! Tämän postauksen omistankin kaikille jotka haluavat "hyvää halvalla"!


Vintage Rose -luomiväripaletti tulee kauniissa tummanvioletissa pahvipakkauksessa johon on painettu suuri ruusun kuva. Tekstit ovat valkoiset ja pahvin takapuolella lukee paletin kuvaus ja luomivärien nimet. Tästä mulla ei ole kuvaa koska Daniel ehti ottaa sen leikkeihinsä, kuten paletin siveltimenkin. Itse paletti on valkoista kovaa muovia ja siihen painetut tekstit ovat holografiset eli vaihtavat väriään sateenkaaren sävyissä kun sitä liikuttelee. Paletti on kevyt, mutta tukevan oloinen ja siksi hyvä esim. matkustaessa! Ei vie paljoa tilaa ja meikkiarsenaali ei paina paljoa kun suosii kevyitä tuotteita. (Olen kiinnittänyt tähän viimeaikoina paljon huomiota kun on vihdoinkin se Afrikan reissu ensikuussa!)

Paletin sisällä on suuri hyvälaatuinen peili, ja kaksipäinen sivellin. Luomivärejä Vintage Rosesta löytyy kymmenen (10): LILY, CHARMING, LACE, ROSEBUD, VIOLETTA, CAMEO, ANTIQUE, HARVEST, BOUQUET ja TIMELESS. Olin todella positiivisesti yllättynyt luomivärien korkeasta pigmenttitasosta paletin hintatasoon nähden: maksoin paletista vain 20€ (messulöytö!). Normaalisti paletti on n. 25€. Kimaltavat sävyt ovat hieman "jauhoisia", mutta niiden pigmenteissä ei ole moittimista. TIMELESS -sävy oli hieman pettymys (paletin tummin sävy) koska sen pigmentti täytyy rakentaa: tarvitaan useampi kerros jotta se näkyy yhtä tummana kuin pannussa. Kuvien swatchit on tehty kuivalla synteettisellä siveltimellä puhtaalle iholle.Arvosanaksi paletille antaisin 4/5 sen hyvän hinta-laatu suhteen vuoksi. Luomivärit ovat pehmeitä ja niissä on korkea pigmenttitaso. Paletin ulkoasu sekä luomivärien nimet ovat myös aivan ihanat! Mukana tuleva sivellin on ihan OK - ei roskiskamaa muttei mitään erityistäkään. Plussaa kuitenkin sen pehmeistä karvoista! Modelsownia löytyy laaja valikoima esim. www.oletkaunis.fi .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥