6.10.2016

Britney Spears "Private Show" Fragrance

Tänään esittelyssä Britney Spearsin uutuus tuoksu "Private Show"!

Private Show juhlistaa yhtä suurimmista intohimoistani: tanssia! Sen innoittajana on toiminut sähköinen energia, jota tunnen esiintyessäni sekä harjoituksissa että lavalla liveshown aikana. Halusin tarjota faneilleni piristävän, seksikkään tuoksun, joka voimaannuttaa heidät saavuttamaan unelmansa!”
- Britney Spears

Tuoksua luodessaan Britney haki innoitusta vuosien kokemuksestaan esiintyjänä ja viihdyttäjänä. Britney tietää omakohtaisesti, että unelmiensa seuraamien vaatii tuntikausia kovaa harjoitusta. Private Show on kunnianosoitus hänen saavutuksilleen lavalla ja lavan ulkopuolella ja toimii innoituksena kaikille hänen faneilleen.


TUOKSU
Tämä riippuvuutta aiheuttava itämainen myskituoksu vie sinut puhtaan täydellisyyden äärelle. Britney kehitti Private Show BRITNEY SPEARS™ -tuoksun yhdessä Givaudanin parfumöörin Caroline Sabasin kanssa. Tuoksu on saanut innoituksensa Britneyn rakastamasta dulce de lechestä, valkoisista kukista ja jääkahvista. Tuoksu on valonhohtoinen, voimaannuttava, nykyaikainen ja esittelee Britneyn hienostuneisuutta ja viettelevyyttä. Rohkea yhdistelmä herkuttelijan tuoksuja, häivähdys naisellista kukkaa ja mausteisia itämaisia tuoksuja innoittaa faneja tekemään sitä, mikä tekee heidät onnelliseksi.

LATVATUOKSU
Riippuvuutta aiheuttava kermavaahtokahvi sekoittuu hedelmäiseen yhdistelmään klementiiniä ja nektariinia, jotka antavat latvatuoksulle energisoivaa potkua.

SYDÄNTUOKSU
Sydäntuoksussa dulce de lechen kermainen runsaus tanssii naisellisen appelsiininkukka- ja Sambac-jasmiinikimpun kanssa.

POHJATUOKSU
Juurituoksuna häilymään jää viettelevä yhdistelmä valonhohtoista meripihkaa ja aistikasta myskiä.


PULLO
Pullon muotoilussa on haettu innoitusta Britneyn showsta tutuista kirkkaista ja välkkyvistä valoista. Siksi pullossa kimaltelevat upeat kristallit. Korumainen muotoilu ja kultasomisteet huokuvat glamouria ja tyylikkyyttä, ja leikkisyyttä tuo Britneyn lempiväri pinkki.

Tykkään tästä tuoksusta. Ensireaktioni oli, että wou onpas imelän makea tuoksu, mutta kun se oli ollut hetken iholla, tykästyin siihen todella paljon. Mulle tämä tulee ehdottomasti olemaan talvituoksu, koska se sopii mun "talven tuoksumaailmaani". Kermavaahtokahvi, myski ja valkoiset kukat ovat ihana yhdistelmä.


Koot ja hinnat: Britney Spears Private Show EdP 50 ml / 40 €,  EdP 30 ml / 31 €

Saatavuus ja kuluttajatiedustelut: Kicks-myymälät, syyskuu 2016 lähtien


*Tuote saatu pr-näytteenä*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥