30.9.2016

Quick & Affordable Claw Nails

Pitkät kimaltavat kynnet nopeasti kotona & opiskelijabudjetilla, saanen esitellä:


Tällaiset kynnet osaa tehdä kuka vaan - ja mikä parasta: niiden teko maksaa vain muutaman euron! Tarvitset vain kynsiliimaa, viilan, kynsitippejä ja glitteriä/kynsilakkaa! Laitan kuvien alle suorat linkit tuotteisiin (en hyödy linkeistä) sekä hinnat. Lopussa vielä alennuskoodi! 

*vaaleanruskea 1, valkokulta, harmaanruskea ja kulta 3*

Sanna Tara Nail Art (blogista aiemminkin tuttu: click) lähetti minulle syksyisiä glittereitä, kynsitippejä sekä kynsiliiman joilla taiteilin syksyn ensimmäiset kynteni! En siis käyttänyt akryylia tai geeliä kynsissä ollenkaan, sillä halusin nimenomaan korostaa että kauniit kynnet voi loihtia nopeasti (ja kestävästi) kuka tahansa ilman erityistä välineistöä! Toki salongissa laitetut kynnet ovat aina fantsummat, mutta postauksen aiheena on tänään edullisuus ja helppous. :-)


Kynsitipit tulevat numeroiduissa läpinäkyvissä "minigrip" pusseissa. Ensimmäisenä tehtävänä onkin sopivan tipin löytäminen: sovita kynsitippejä kynsiisi, kunnes löydät oikeat koot. Oikean kokoinen tippi ei jätä omaa kynttä näkyviin, eikä myöskään mene kynnen sivujen ylitse. Kun oikeankokoiset tipit ovat löytyneet, ne vain liimataan kynsiin ja viilataan tarpeen mukaan: valmista! Nyt kynnet voi koristella haluamallaan tavalla! ♥ Halusin itse kokeilla valkokultaista glitteriä, joten lakkasin kynnet kirkkaalla kynsilakalla ja sirottelin niiden päälle glitteriä. Lopuksi laitoin kynnen päälle vielä kerroksen kirkasta kynsilakkaa suojaamaan glitteriä. 

Kynsitippien (100kpl) hinta: 4,95€  | Alennuksella: 3,96€
Kynsiglitterin hinta (1kpl) : 0,95€   | Alennuksella: 0,76€
Kynsiliiman hinta: (1kpl) 3,95€  | Alennuksella: 3,16€
 = 7,87€ jolla saa tehtyä kynnet kymmenen kertaa. Kynsien hinnaksi jää siis vajaa 0,80€ / kynnet. Eli nyt on kyllä hyvä diili!


KOODILLA "EGOVIN20" -20% ALENNUSTA KYNSITIPEISTÄ, KYNSILAKOISTA, GLITTEREISTÄ, LIIMOISTA, VIILOISTA JA KYNSIKORISTEISTA ETC! 
Alennus ei koske UV-geelikynsien aloituspakettia, akryylisettiä, UV-valolaitetta, CLUB jäsenyyttä tai postikuluja. Voimassa 16.10 saakka


1 kommentti:

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥