13.4.2016

AVON Make-Up Challenge

Moikka kaikki! 


Avonilta tuli meikkihaaste parisen viikkoa sitten ja mä tietysti päätin tarttua siihen! :-) Haasteena oli siis luoda kevät/kesämeikki/nudemeikki Avonin tuotteita käyttäen. Avon lähetti haasteeseen osallistuneille bloggaajille IHANAT keltaiset boksit (jotka oli sidottu suurella rusetilla!) täynnä Avonin meikkejä. Boksin mukana tuli kolme inspiraatio facechartia, ja ideana oli valita niistä yksi ja luoda se omille (tai jonkun muun) kasvoille omalla tyylillänsä. Valitsin "Aurinkoisen kevätmeikin" koska se oli eniten mun näköiseni: paljon aurinkopuuteria ja nudet huulet! Avonin Facebook sivuilla alkaa huomenna (14.4) äänestys parhaimmasta meikkilookista, jossa eniten ääniä saanut voittaa kameran ja lahjakortin! Olisikin ihan super ihanaa jos osa teistä kävisi mua äänestämässä! (Äänestäjien kesken arvotaan Avon-palkintoja.)

Tässä siis olisi mun nudemeikkini/Aurinkoinen kevätmeikki! (Kiitos Pietu kuvista!)


Näin tein lookin:

Aloitin meikkini tekemällä pohjan Avonin Nutraeffects BB-voiteella. Vaihtoehtoina oli hohtava tai mattainen BB joista valistin hohtavan, valoa heijastavan meikkivoiteen. En ole suuri BB-voiteiden ystävä koska ne ovat niin kevyitä - jota vähän panikoinkin, mutta ihanaksi yllätykseksi tätä sai kerrostettua niin että lopputuloksesta tuli varsin peittävä, mutta silti hengittävä ja jokseenkin läpikuultava. Tämän jälkeen korostin kasvojani Avonin MagiX Muti-Benefit valokynällä, jota sipaisin kulmakarvojen väliin otsalle, nenänvarteen, poskipäille, leukaan ja silmien alle. Kiinnitin pohjameikin Luxen "Fair Silk" puuterilla ja lisäsin puuterin päälle vielä sipaisun Ideal Flawless CC helmiä kirkastamaan lookia entisestään. (Murskasin yhden vaalean helmen jota lisäsin vielä poskipäille ja kulmaluulle hohtoa tuomaan.)


Seuraavaksi tein kulmat. Mullahan ei tunnetustikaan ole omia kulmakarvoja juurikaan jäljellä, joten joudun aina vähän kikkailemaan. :-D Piirsin ensin hännän kulmakarvoilleni Avonin Outstanding Eyes silmämeikkikynällä "Brown Shimmer", jonka jälkeen väritin kulmat Perfect Eyebrow Kit (Soft Brown) kulmakarvavärillä. Vimeistelin kulmia vielä hieman luomivärinelikon tummimmalla sävyllä, ja kulmakarva -paletissa olleella vahalla. Vola!Sitten silmämeikki! Jee! Käytin silmämeikissäni Avonin True Color luomivärinelikkoa "Au Naturale", ja Luxe lavish Warm Glow aurinkopuuteria. Aloitin luomiväripaletin vaaleimmasta sävystä 1, jota laitoin kulmaluulleni ja silmien sisänurkkiin. Sitten laitoin koko liikkuvalle luomelle sävyä 2, jonka häivytin ylöspäin luomivakoon. Hipaisin hieman sävyä 3 luomivaon ulko-osaan, ja häivytin senkin hyvin. Sitten lisäsin ihanan kimmeltävää aurinkopuuteria liikkuvalle luomelle, ja häivytin sen muuhun meikkiin. Silmien ala-ripsirajaan käytin sävyä 2 ja aurinkopuuteria. Rajasin silmät ohuelti Avonin Super Extend tussikynällä, ja levitin rajauksen päälle vielä hieman luomiväripaletin tumminta sävyä 4, tuomaan pehmeyttä ja utuisuutta rajaukseen. Ripsivärinä toimi Avonin musta Big Multiplied Volume maskara.Huuliin käytin Avonin Ultra Glimmerstick huultenrajauskynää sävyssä "Nude" ja Au Naturale matta huulipunaa. Taputtelin huulipunan päälle vielä hieman Luxe lavish Warm  Glow aurinkopuuteria lookin viimeistelyksi!Tarkemmat äänestysohjeet tulevat Avonin somesivuille huomenna. :-) Käykää äänestämässä jos pidätte mun lookistani! xPS! Avon on avannut (vihdoin!) verkkokaupan (CLICK)! Yksi syy siihen miksen ole aiemmin Avonista kirjoitellut on juurikin se kuvasto-tilaamisen ja kaiken säätämisen tuska (oon vaan laiska OK) mutta nyt se on sitten menneisyyttä se ja ei tarvitse tehdä muuta kuin avata tietokone päästäkseen ihastelemaan ja tilailemaan Avonia! :-) 


10 kommenttia:

 1. Oi vau, tää meikki on UPEA! ♡♡

  VastaaPoista
 2. Olet kaunein nainen ��

  VastaaPoista
 3. Haluaisitko tehdä jonkun postauksen taas laihdutustasi ja elämäntapa muutostasi koskien, koska nainen sä hehkut <3!. Viime postauksien kuvissa olet ollut niin freesin, terveen ja onnellisen näköinen, että kiinnostaisi miten sillä saralle menee :).

  VastaaPoista
 4. Vau mikä look! Tykkään todella :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥