4.2.2016

Positive Vibes

Hellurei,

Viimeviikonloppuna miitattiin kauneustuben tyttöjen kanssa Kauneustuben asioiden merkeissä! Oli tosi kiva nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja tutustua kaikkiin taas astetta paremmin. Miitti oli Helsingissä, ja mun onnekseni sain matkaseuraa Marjosta (maanomeikkaa) ja Helmistä (helmilifestyle) niin ei tarvinnut hortoilla yksin. Ennen kuin nähtiin muut tytöt, kierreltiin kauppoja (MAC, Bobbi Brown, MUS) ja haettiin bussi+metrokortit sille päivälle. Olisipa ollut enemmän rahaa mukana, Bobbi Brown houkutteli niin paljon. :-D MakeUpStorella oli kuitenkin -20% joten nappasin sieltä pigmentin matkaani. Sitten tavattiin muut tytöt Kampissa ja käytiin syömässä, jonka jälkeen siirryttiin Niinan (meikkibeibi) luokse kokoustamaan ja ihmettelemään goodiebagejämme! Sussu (sussubow) tästä tekikin jo videota, ja Ella (ellamartta) esitteli goodiebagin sisällön. Koska mulla ei ollut kameraa mukana, ja goodiebagikin on jo ns. esitelty, en koe tarpeelliseksi tehdä mitään super yksityiskohtaista esittelyä niistä. Tämä onkin enemmän sellainen "What's up in my life right now" tyylinen päivitys. Kerron kuitenkin lemppareistani parilla lauseella! ;-)

 

Vaikka rakastan selektiivistä kosmetiikkaa, tämä goodiebag muistutti mua siitä että on edullisiakin meikkimerkkejä, joilta löytyy helmiä. Yritänkin nyt panostaa edullisempien meikkien etsimiseen ja mulle saa suositella hyväksi todettuja tuotteita! Bloggaisin niistäkin mielelläni! (MaxFactor, Loreal, Lumene, Gosh, IsaDora, Rimmel..)En tiedä mistä aloittaa, koska tässä goodiebagissä oli niin paljon kaikkea ihanaa ja tarpeellista! Varsinkin kun mä oon sellainen ihminen et jos pitää valita ostanko 30€ glittereitä vai kosteusvoiteen, niin glitteri voittaa aina. Loppupeleissä arvostan aina eniten näitä oikeasti tarpeellisia yllätyksiä (kasvojen hoito, pohjameikki tarpeet, ripsarit) koska niitä tarvitsee aina! Goodiebag lempparini ovatkin Eucerinin putsari ja huulirasva, Lumenen i-h-a-n-a-t Bright Now voiteet/seerumi, ripsarit, irtoripset, Joe Blascon luomivärit (tuli myös musta kajal) ja nuo TUOKSUT. Täysikokokoinen Dolce&Gabbanan Dolce tuoksu ja Juicy Couturen kaksipäinen roll-on tuoksu! ..Vaikeata lopettaa tuotteiden listaus kun oikeastaan tykkään kaikesta. :-D Mutta nuo olivat ne kohokohdat! (.....Toi Herbinan virkistävä jalkasuihke on taivaan lahja jaloille kun on ollut koroilla koko päivän!)


Kokonaisuudessaan Kauneustuben miitti antoi mulle rutkasti inspiraatiota: seuraava hankintani on kamera. Editointiohjelma "ongelma" on ratkaistu väliaikaisesti, ja toistaiseksi luonnonvalolla mennään. Aijon kuitenkin ihan tosissani panostaa YouTubeen enemmän tänävuonna, koska mä oikeasti nautin videoiden tekemisestä! Sillävälin jatkan kuten tähänkin asti: teen satunnaisia videoita, mutta suurin panostus näkyy täällä blogin puolella. :-) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥