8.11.2015

♥ Eat Glitter For Breakfast And Shine All Day ♥

Hi loves,


Tiedän että tänään on isänpäivä, mutta mä oon jo siirtynyt tästä päivästä takaisin Joulufiiliksiin! :-D (Meidän isänpäivä meni kivasti herkkuja ahmiessa ja mummulassa käydessä, lahjoja vaihtaen.) Mä oon alkanut juhlistamaan Joulua jo nyt, koska meidän perhe viettää Joulun Nigeriassa tänävuonna. Nigeriassa Joulua ei juhlisteta samalla tavalla kuin täällä, siellä uusivuosi on enemmän SE juttu. Siispä oon jo availlut mun omaa kosmetiikka Joulukalenteria (click), ja aloittanut chailaten suurkulutuksen. Nyt tässä Joulua kohden mentäessä kaikilla on oma tyylinsä saada se kuuluisa joulumieli päälle. Mun kohdallani fiilikset saa kohoamaan glitter, glitter ja glitter. Ja chailatte. Ja Joulusuklaat. Tänään kirjoittelenkin muutamista uusista kosmetiikka ostoksista jotka ovat piristäneet mua ja vahingoittaneet mun lompakkoani. Vähän niinkun aikaisia Joululahjoja!

I have started to celebrate Christmas early this year, since me and my family are traveling to Nigeria during Christmas time. Apparently, in Nigeria Christmas isn't really a thing like it is here in Finland, so I'm basically having my Christmas now. Enjoying tons and tons of chailatte, and painting my face with glitter. Today I'll be sharing few new things I've bought to get myself into the Christmas mood & to help me sparkle!

Haluun aloittaa uusimmista ostoksistani, koska oon niistä super innoissani! MAC julkaisi tällä viikolla Talvi/Joulukokoelmansa: "Magic of The Night & Enchanted Eve" ja arvatkaas kuka oli aamulla ennen klo 11 jo katsastamassa kokoelman antia. XD *Nostaa käden ylös.* Hehhe. Mutta ottaen huomioon että osa tuotteista loppuunmyytiin kolmessa tunnissa, en ollut siellä minuuttiakaan liian ajoissa. Tänävuonna päätöksen tekeminen siitä mitä haluan, oli tosi helppo ja nopea. Tiesin että pigmenttisetti kiinnostaa, varsinkin kun viimevuonna ne missasin, ja tiesin että highlightin haluan (jo pelkästään siksi että kaikki on siitä vauhkonneet niin paljon). Olin valmis tuhlaamaan pienen omaisuuden, mutta tämän vuoden värit ja pakkaukset eivät olleet mitään verrattuna viimevuoden kokoelmaan, joten se siitä! (Täällä postaus viimevuoden Joulukokoelmasta.)

Let's start with my newest purchase, since I'm so excited about it! MAC finally released their Winter/Christmas collection: "Magic Of The Night & Enchanted Eve" here in Finland. Choosing what I want from the collection was easy this year. I knew I wanted pigments and the super hyped golden highlight for sure. I was ready to spend my money like crazy, but I wasn't really feeling the collection this year. (Here's a post of the last years collection.)



Oon odottanut yli vuoden että MACiltä tulisi kokoelma jossa olisi violetteja sävyjä jotka iskisivät muhun. (Esim. Toledo -kokoelman violetit eivät olleet YHTÄÄN mua joten otin vihreitä sävyjä!) Kun näin nämä, mun sydän pompahti kurkkuun ja tiesin heti että kotiuttaisin tämän pigmentti setin. Rakkautta ensisilmäyksellä!!!

I have waited over a year for MAC to release purple colors/pigments/palettes that would make me go crazy, and now (finally) they released this set of pigments - and OH MY GOD I LOVE IT SO MUCH! I was so disappointed with their purple shades on the Toledo collection, but I'm all good now..!



Ja tässä se kohuttu korostuspuuteri sävyssä "Oh Darling"! En aluksi ymmärtänyt että mitä ihmeellistä tässä on, mutta mieli muuttui kun näin sen livenä. Oon käyttänyt MACin Soft&Gentleä about vuoden verran, ja se on kultapohjainen kaunis kiiltokuulto. Mutta tämä on kuin sulaa kultaa kasvoilla!!! Ja vaikka oon valkoinen kuin lakana, se ei ole liian tumma! Mulla ei ole tästä nyt swatchia, mutta googlettamalla varmasti löytyy. Mulla on sitä kyllä mm. tuossa postauksen alussa olevassa kuvassa, mutta koska kuva on otettu yöllä kehnossa valoituksessa kännykällä, ei se ole oikein edukseen. Just trust me on this one!

And here is the hyped "Oh Darling" - highlighting powder! At first I wasn't sure what all the hype was about, but ohh man.. it's worth the hype. It's like actual liquid GOLD on your skin. I don't have any swatches on this one yet, but I know for sure I'll be using this on my face a lot and you'll see it soon in action! 

Lushin Joulupukki lähetti mulle myös paketin täynnä Joulun taikaa (ja kimallusta)! Sain kolme ihanan Jouluista tuotetta kokeiltavaksi. Nämä tuotteet jotka sain, ovat myynnissä vain rajoitetun ajan joten jos kiinnostutte jostakin tuotteesta, pitäkää se mielessä!

I also got a package from the Santa Claus of Lush Cosmetics! How nice! I got three (3) limited edition Christmas products! Here's what I got:

"Amerikkalaisen piparminttuherkun inspiroima kuorintapala. Merisuola takaa kunnon kuorinnan koko keholle. Kaakao-ja cupuacuvoit pehmentävät. Minttusuklainen tuoksu virkistää."

"Appelsiiniöljyä, limettiä, pikkuisen konjakkiöljyä; se on resepti, jolla sinä sekä ihosi voitte nauttia juhlatunnelmasta. Takuuvarma kausisuosikki, hanki purkki (tai useampi) niin kauan kun sitä saa!! Juhlakauden suosikkivoide on täysin säilöntäaineeton! Helposti imeytyvä, mutta täyteläinen voide, jonka tuoksu huumaa ja hurmaa. Asiakkaamme ovat monesti kyselleet ihanan raikkaan sitrustuoksuisen voiteen perään, nyt sellainen on vihdoinkin saatavilla. Celebrate on tehty upeaan manteliöljypohjaan ja se tulee varmasti valloittamaan asiakkaan jos toisenkin. Heihei kaamosväsymykselle!"

"Kimalteleva, hattaranpinkki, suloisen makea suihkugeeli pirteille ja raikkaille keijukaisille. Saatavilla rajoitetun ajan! Lumikeiju tuli käymään eräänä vuonna, mutta uudenvuodenpäivänä se karkotettiin takaisin keijukaisten valtakuntaan. Se kuitenkin päätti palata takaisin seuraavana syksynä ja on täällä taas! Uskoimme, että tämä hattarantuoksuinen kimalteleva suihkugeeli olisi omiaan taikasauvaa heilutteleville pikku prinsessoille. Yllätyimme, kun karvaiset aikuiset miehetkin ihastuivat siihen. (He lähettävät jonkun muun ostamaan sitä, mutta kyllä me tiedämme!) Snow Fairy on suosikkituotteitamme ja siksi se on palannut! Hanki varastoosi, ennen kuin keiju liitelee takaisin kotikonnuilleen."

Salt&Peppermint Barkia en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta Snow Fairyä ja Celebrate -voidetta kyllä! Snow Fairy on mun ensimmäiseni, ja se on kieltämättä aika imelän tuoksuinen ensivaikutelmaltaan. Huomasin kuitenkin, että suihkun jälkeen mun ihoni tuoksuu ihanan lämpimältä ja hattaraiselta, joka menee aika hyvin yksiin mun hajuvesieni ja muiden voiteideni kanssa (kiva lisä mun "tuoksun karkilta" kokoelmaani)! Geeli on myös pinkkiä ja kimaltavaa, joka on pelkkää plussaa! :-D Celebrate -voide oli rakkautta ensi nuuhkaisulla. Appelsiini tuoksuu voimakkaasti, ja voin suositella tätä kaikille hedelmien/sitrustuoksujen ystäville! Jättää ihon pehmoiseksi.

I've already tried Snow Fairy -shower gel and Celebrate -lotion, and I really like them both! (I can't believe I haven't tried the Salt&Peppermint Bark yet!!!) Snow Fairy is pink, glittery shower gel that smells like candy. It's quite sweet and sugary for my taste, but it leaves my skin smelling like warm cotton candy, which I like! (Who wouldn't?) Celebrate -lotion smells like oranges, and is really quite fresh as a scent. I really like it and how it leaves my skin so soft and fruity!




Sitten, viimeisimpänä muttei lainkaan vähäisimpänä: Urban Decayn Space Cowboy! Ostin tämän samoihin aikoihin Naked 3 paletin kanssa, ja tarkoituksena oli omistaa kokonainen postaus tälle - koska rakastan tätä hemmetin luomiväriä niin ylipaljon. En vaan sitten koskaan saanut aikaiseksi _kokonaista_ postausta tästä, ja en halunnut julkaista vain pelkkiä kuvia/ainesosa luetteloa. Anyway, tää on ehdottomasti paras "glitterluomiväri" joka mulla on, koska tämä ei varise samalla tavalla kuin normaali glitter, ja liukuu/blendaantuu yhtä helposti kuin normaali luomivärikin. Lisäksi tämä on pohjaväriltään nude, joka sopii jokaiseen ihon & silmienväriin ja arkikäyttöön rohkeimmille. :-) Näyttää iholla "tuhansilta timantilta ja vesipisaroilta" mun mielestäni!

Then last but definitely not the least: Space Cowboy by Urban Decay! I got it around the same time I bought my Naked 3 palette, and I was supposed to do a whole post just about this eyeshadow, since I love this individual so freaking much! Later I realized it's quite tricky to do a _whole_ post about just one eyeshadow, no matter how many pictures you put in it, even with the list of ingredients.. So. Here it is! I would describe it as "thousand diamonds and sparkly rain drops" on your eyes. It's simply beautiful and I think it will work on every skin tone and eye color. :-)

Nyt meen keittämään itselleni kupin teetä ja nappaan pari uunituoretta suklaakeksiä uunipelliltä! Oon kivenkovaan päättänyt jatkaa tiukempaa diettiä huomisesta lähtien, koska oon mässäillyt Halloweenista lähtien. Pävittelen aiheesta vielä ennen reissua! x



5 kommenttia:

  1. Aivan ihania meikkijuttuja! Ja oot hirmukaunis! ;__;

    VastaaPoista
  2. Ois kiva jos joskus tekisit jonkun videon taas, edes sellasen pienen höpöttelyvideon missä kerrot kuulumisias tms! Sulla on niin ihana ja rentouttava ääni.

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥