14.4.2015

MAC Toledo & MAC Is Beauty & MAC Philip Treacy Collection Swatches

Hey loves,


Mulla on jäänyt meikkailut aika vähille viimeaikoina, koska ulkona on ollut niin ihanat ilmat! Daniel nukkuu pisimmät päikkärinsä aamupäivästä, mutta aurinko houkuttelee mut aina ulos lenkkeilemään (rattaiden kanssa)! Sunnuntaina käytiin mummulassa Danskun kanssa ja sainkin äitiltä muutaman MAC Toledo- kokoelman meikin mukaan lainaan: rajauskynän sekä luomiväripaletin. Paletti on siis se mun himoitsema violetti Violetwink -paletti, ja jotain sillä yrtinkin taiteilla mutta mun teki enemmän mieli tehdä jotain omalla Bellgreens paletillani. Rajauskynä oli tähän mun palettiini (Chlorafill), ja päätinkin hyödyntää sitä alaluomellani. Silmien alla? Alaripsirajassa? Siellä jossain. :-D Yritän vielä tehdä jonkun kivan meikin tuolla äidin paletilla. On se kumma että nyt kun se on tuolla meikkipöydällä niin ei tee enää mieli käyttää violettia ollenkaan!

This post is mostly just swatches and pictures, so I don't feel the need to translate this! But If you guys get any questions, just ask and I ill answer them on the comment section! xx


En todellakaan tiedä että missä vaiheessa räväytin tämmöisen hymyn kameralle, mutta tämmöinen sieltä löytyi! Tää on toinen kuva _ikinä_ missä oikeasti hymyilen ja katson kameraan! Mä en vaan jotenkin pidä mun hymystäni ja oon aina ajatellut että oon ihan seinäruma jos väläytän hampaitani. Mutta näin kävi, ja oikeastaan tää on mun mielestäni paljon kivempaa katsottavaa kuin ne mun "resting bitchface" -kuvani.. Vai mitä ootte mieltä? :-) Vanhemmat seuraajat varmaan yhtä ihmeissään kun minäkin. :-D Meikki oli tosi yksinkertainen, mutta mun mielestäni ihanan kesäinen ja raikas. (Ehkä vähän hutaisemalla tehty, mutta livenä ei huomannut pikku huolimattomuuksia.) Huomatkaa myös kulmakarvat! Löysin vihdoinkin uuden tavan tehdä mun kulmani, ja värin joka sopii tosi moneen hiusväriin! :-) Siitä lisää myöhemmin! Täällä vielä SWATCHIT ja kuvat mun Toledo- kokoelman meikeistäni jos joltain on mennyt ohi.MITÄ KÄYTIN/WHAT I USED:

POHJUSTUKSET/PRIMERS
♥ Kasvot/Face: M•A•C Fix +
♥ M•A•C Prep + Prime
♥ Silmät/Eyes: Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer

KASVOT/FACE♥ Meikkivoide/Foundation: Chanel Perfection Lumiere
♥ Peitevoide/Concealer: M•A•C Pro Longwear Concealer, M•A•C Studio Finish Concealer

KULMAT/EYEBROWS
♥ Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade: Auburn

SILMÄT/EYES
♥ Luomivärit/Eyeshadows: M•A•C Toledo Bellgreens
♥ Ripsivärit/Mascaras: M•A•C False Lashes Extreme Black
♥ Ripset/Lashes: M•A•C #35

RAJAUKSET/LINERS
♥ M•A•C Blacktrack
♥ H&M Dipliner

♥ M•A•C Toledo Chlorafill

POSKET/CHEEKS
♥ Varjostus/Contour: M•A•C: Harmony

♥ Korostusväri/Highlighter: M•A•C: Soft And Gentle


HUULET/LIPS
♥ LIME CRIME Velvetine: Suedeberry


Sitten vähän lisää MACiä. MACMACMAC. Tilattiin äidin kanssa Stockan verkkokaupasta (kun nää kokoelmat on ainoastaan siellä) MAC is beauty ja Philip Treacy -kokoelman meikkejä. Ostin itse oikeastaan vaan huulipunan, äiti osti mulle muut aikaisena nimpparilahjana. On se kiva että edes äiti muistaa! XD Ihana äiti, jos luet tätä niin MOOOI! Laitan tähän samaan syssyyn äitiltä lainassa olevien Toledo- meikkien swatchit!

VIOLETWINK

MAC TOLEDO CHLORAFILL & MAC UNDERCURRENT

VIOLETWINK SWATCHES

PEARLGLIDE INTENSE EYELINER SWATCHES

MAC IS BEAUTY + MAC PHILIP TREACY

HIGH-LIGHT POWDER: BLUSH PINK (PHILIP TREACY)

Moni on sanonut paljon pahaa tästä korostuspuuterista, mutta mä pidän tästä. Oikeassa ovat arvostelut, ei tämä mikään kimaltava korostusväri ole, mutta siksi mä tän oikeastaan halusinkin. (Pinnalla olevat hopeat kimalteet lähtevät ensi pyyhkäisyllä.) Tämä on hyvin maltillinen, kaunis vaaleanpunainen - lähes poskipunamainen - korostusväri. Aijon käyttää tätä kesän ruskettamilla poskipäilläni toisen korostusvärin kanssa! (No käytän jo nyt, mutta parhaalta tää varmaan näyttäisi iholla jossa on joku värikin. XD)

MAC IS BEAUTY: WOW FACTOR EYE SHADOW
 Täydellinen lila. Tuo mulle mieleen mustikat! 

MAC IS BEAUTY LIPSTICK: REEL SEXY
Nooh. Oli upea swatcheissa ja ainut joka säväytti (MAC is beauty kokoelma). Vaan enpäs tajunnutkaan että tämä on lähes kopio Sushi Kiss- huulipunasta! :-D Tämä on aavistuksen vaaleampi ja koostumukseltaan Amplified, kun Sushi Kiss on Satin. Muuten lähestulkoon samanlainen! Täyttä rakkautta enivei! Oon ihan hurahtanut oransseihin ja koralleihin! (Kuten nimikin sanoo, tämä huulipuna on "reel sexy")


MAC IS BEAUTY + PHILIP TREACY SWATCHES

Sitten vähän hiusasiaa! Mulla on nyt parin päivän päästä kampaaja, ja käyn värjäämässä nää mun uudet pidennykseni omaan tukkaan mätsääviksi! (Olen siis käyttänyt näitä vähän niinkuin "peruukkina" kuvissa, ja pitänyt lopullisen värini salaisuutena.) Tämä tuleva kerta on mun ENSIMMÄINEN väri kampaajalla, ikinä! Oonhan tietty koulussa värjäillyt ja näin, mutta se on ihan eri asia. Ihan jännittää että millaisella tukalla tuun sieltä kotiin. Pyrin tekemään postausta siitä sitten silloin samana päivänä!


Phew. Nyt meen tekemään teetä ja uppoudun jalkapallon maailmaan! Tsau!


4 kommenttia:

 1. Vau, mikä hymy! <3 ehdottomasti lisää hammashymyä :-)

  Kulmista jään innolla odottelemaan postausta, tosi nätit nimittäin! Terveisin ikuisesti kulmakarvatuotteiden kanssa taisteleva ja sitä oikeaa etsivä...

  VastaaPoista
 2. Oletpa kaunis kun hymyilet! Ja tietysti myös muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. huh miten nätti oot :) <3

  VastaaPoista
 4. aivan älyttömän kaunis tuo hymykuva!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥